QUOTE(shagyby @ 2008 08 29, 19:25)
Tadai, kodel tu galvoji, kad as neturiu pinigu?juk akcentavau kad pirksime ne kartonke, kad negaleciau gyventi jokiame perkunkiemyje, kad man 100 000 nera kazkokia suma del kurios
dar 2m tureciau gyvent ne taip kaip noriu... Turiu issilavinima, gera darba, ilgai dirbu vienoje vietoje, kylu pareigose...
ir as palaukciau jei tikrai butu garantija, kad atpigimas bus toks, kokio tikimasi ir neverstu asmenines aplinkybes.tik manau, kad ir po tu poros metu atsirastu ne vienas lygiai taip pat isdurninatis kiekviena kuris nori galu gale jau tureti savus namus...
Is kur tiek pykcio?
nejauciu jokio suinteresuotumo itikinti jus tuo ko jums nereikia, bet mielai pakalbeciau apie tai kas ir jums ir man idomu, tad gal jau visgi
baigiam rietis?
As tikrai negalvoju, kad Jus neturite pinigu. Tiesiog yra taip kaip yra ir nieko cia nepadarysi, sveikas protas anksciau ar veliau nugales, nesites amzinai BVP augimas po 8-9 proc., tas pats ir su kainomis. Siai dienai nera jokiu prielaidu kilti kainoms. Kai tik tokios prielaidos atsiras, as busiu pirkas zmogus, kuris tuo pasinaudos.
Zmones cia renkasi pasidalinti patirtimi, padiskutuoti argumentuotai. Nepykite, bet jusu argumentai nuliniai, nepagrysti jokiais paskaiciavimais ir prielaidomis. Tai ka sakote ir kaip bandote argumentuoti yra suprantama: "mano namai - mano tvirtove". Kodel tokio NT bumo nebuvo iki 2002 m.? Todel, kad zmones pinigu neturejo, paskui pradejo bankai dalinti paskolas. Palukanos mazejo, o paskolos grazinimo terminas ilgejo, tai leido zmonem imti didesnes paskolas, todel proporcingai siems skaiciams brango butai. Stai taip buvo pastatyta NT kainu piramide ir ja pastate, ne kas kitas, o Skandinavu bankai. Kaip zinia visos piramides turi savo pika. Juk pries 10 metu zmones lygiai taip pat norejo savo busto, tik niekas jiems pinigu neduodavo. Viskas OK su tais kurie nusipirko NT piramides statymo pradzioje, bet buvo nemazai tokiu, kurie pervertino pirkta buta, pakilus jo vertei ir uz gautus pinigus nusipirko zemes sklypa, nauja automobili ir t.t. Na dabar NT kainu banga ridenasi zemyn, kartui su ekonomikos nuosmukiu.
Papildyta:
QUOTE(shagyby @ 2008 08 29, 19:28)
a, na tada gerai, nes jau nesuprast pradejau kodel tas Petras toks vargsas.
Jis turtingas vidumi

Ypac kai virina vamzdzius, tai jis labai dvasingai jauciasi
Papildyta:
QUOTE(Meškuolė @ 2008 08 29, 19:30)
tai gerai, nebekalbam apie tai, kodėl kiti perka. tai ar kris tos kainos?
visi choru atsakom: KRIS! (nes juk visi tuo tikim, ar ne?)
tada palinkim vienas kitam gero vakaro ir skirstomės, kas į kitą temą, kas į save investuoti, o kas tiesiog miegoti
Kainos jau krenta. Dabar klausimas ne AR? O KIEK?
gero vakaro visiems