Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas-4

QUOTE(piliulkina @ 2008 09 04, 18:36)
ir namo kokybe,kuri berods puiki (pati apie tai nieko nesimanau, todel i pagalba pasitelkiau architektus).

o kaip galima ivertinti buikia busto kokybe, jeigu namas dar nepastatytas? g.gif
Atsakyti
Bet vieta tai tikrai nekokia schmoll.gif, įtariu čia netoli Kauno g., šiaip labai keista reklama internete-tik namo maketas parodytas. g.gif Butų kainos irgi įdomios g.gif
Jeigu čia tas pats namas, apie kurį galvoju, tai jis jau pora metų statomas (juk rašo bus pastatytas 2009 m. 1 ketvirtį .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dasa: 04 rugsėjo 2008 - 20:12
dasa, man irgi įtartina, nes nėra puikiojo namo vizualizacijos doh.gif Aš tik įtariu, kad jis įkištas tarp namų.

Be to man nepatinka, kad butuose nėra balkonų. Tik keliuose. unsure.gif Man balkonas privalo būti.
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 09 04, 21:08)
o kaip galima ivertinti buikia busto kokybe, jeigu namas dar nepastatytas?  g.gif

esminai dalykai, kuriuos galima ivertinti, yra (sienos,grindys,lubos, garso izoliacija,langai,etc).
Vieta labai rami, bet visgi manau skonio reikalas. Vieniem reikia pusynelio, tuo tarpu man reikia centro (kiek tai imanoma), ir galimybes nusigauti i darba per 10min. Tuo paciu tikrai netektu spokstoti i kaimyno miegamaji. Vaizdai ne stulbinantys, bet mane tenkina.Svetaine iseina i vidini namo kiema, kiti kambariai i tiskeviciu "rumus". Rumai kaip rumai, grozio neypatingo, bet bent garantija 100proc kad pries nosi nepastatys daugiabucio (istoriniu paveldu niekas negriauna.bent kol kas biggrin.gif). Balkonas 10 kv.
lyg ir viska atsakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(piliulkina @ 2008 09 04, 21:25)
esminai dalykai, kuriuos galima ivertinti, yra (sienos,grindys,lubos, garso izoliacija,langai,etc).

aj o ten jau viskas pastatyta? nes internete tai nera nei nuotrauku, tik tas maketas.. mane irgi jis domintu, tik kaina dar per didele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 09 04, 21:27)
aj o ten jau viskas pastatyta? nes internete tai nera nei nuotrauku, tik tas maketas.. mane irgi jis domintu, tik kaina dar per didele biggrin.gif

viskas viskas, keli butai net ir baigiami irengti smile.gif
***** taip isejo kad vos ne reklama pradejau daryt blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(piliulkina @ 2008 09 04, 21:35)
viskas viskas, keli butai net ir baigiami irengti smile.gif
***** taip isejo kad vos ne reklama pradejau daryt  blush2.gif  lotuliukas.gif

anokia čia reklama irnesakyk.gif

aš šiek tiek nepasitikiu naujos statybos butais. mūsų įmonė nusipirko biurui patalpas IMB "prie parko". viena kolona (ninau kaip tiksliai pavadint) neišdžiūna, baisi drėgmė patalpose, šiandien direktorė užuodė pelėsių kvapą, vamzdžiai pas mus prakiuro, po to dar ir kaimynai užpylė. o šiandien labai gražiai mačiau, kaip iš antro aukšto balkono keletą valandų varvėjo vanduo (ir tas butas pasirodė negyvenamas), aplinka keistai tvarkoma, langus valo tie patys berniukai, kur ir žolę sėja/pjauna, o mašinos-keltuvo vairuotojas buvo toks girtas, kad neusiturėjusi paskambinau jo vadovui. žodžiu. kuo tolyn tuo blogyn. nu net gaila pasidarė žmonių, kurie už nenormalias kainas ten butus pirko..
Atsakyti
Gege, kartais kai turiu laiko užeinu paskaityti šio namo gyventojų bėdų ir problemų, kad orientuočiausi naujų statybų "situacijoje". blush2.gif Žiauri kronika, jei atvirai. Daugumos naujos statybos NT, ne tik šito.

Vienas iš "nuotykių" tam name unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 04 rugsėjo 2008 - 20:56
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 04, 21:15)
dasa, man irgi įtartina, nes nėra puikiojo namo vizualizacijos doh.gif Aš tik įtariu, kad jis įkištas tarp namų.

Be to man nepatinka, kad butuose nėra balkonų. Tik keliuose.  unsure.gif Man balkonas privalo būti.

va del balkonu ir man nepatiko, nors as to projekto net nemaciau anksciau, bet iskart paziurejau kaip su balkonais reikalai biggrin.gif
beje, mazu butu pasirinkimas geresnis, dideli arba neturi balkono, arba turi balkona bet "ikisti" ties namo luziu, nu ties L raides kampu vidiniu (tik virsutiniu aukstu neziurejau dar, gal ten geriau g.gif ) doh.gif ir dar kryptys tu butu ne kokios schmoll.gif o jei salia matysi namo siena tai isvis bus liudna doh.gif
nu va ir prasideda, kad ner is ko rinktis doh.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 04, 21:52)
Gege, kartais kai turiu laiko užeinu paskaityti šio namo gyventojų bėdų ir problemų, kad orientuočiausi naujų statybų "situacijoje". blush2.gif Žiauri kronika, jei atvirai. Daugumos naujos statybos NT, ne tik šito.

Vienas iš "nuotykių" tam name  unsure.gif

paskaitau ir aš tą temą smile.gif kad ir kaip norisi naujo būsto, bet projekto tai tikrai nepirkčiau... nebent kaina būtų verta galimų vargų.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti