P.S. Tai kaip ten su tais gerais ir nepinganciais butais senamiestyje? Ar griebsite viena kita? Ar geriau tyliai, tyliai pratylet, tipo nepamatet , o gal ten irgi vietos prastos
taigi atsakiau seniausiai, ar tipo nematot?
Jus nevartykite, kad vieta bloga, ar kad sklypai visada buvo pigus. Prasete parodyti sklypa netoli nuo centro (15 km), su geru privaziavimu ir kaimynais, kuris atpigo. Tai as jums ir rodau, nors jus man bandote paaiskinti, kad as turbut pats nesuprantu ka darau
Salia paklotas naujas asfaltas, zvyrkeliu iki pacio sklypo vos keli simtai metru (Vaivorykstes g.) yra elektra, aplinkui stovi nauji namai. Salia pardaviau keturis sklypus, pigiausias 22 000 Lt/a, brangiausias 28 000 Lt/a. Vienas sklypas kazkaip uzsiliko, nes jo kaina buvo didziausia, o dabar iseina taip, kad jis bus pigiausias, jei apskritai pavyks parduoti (prasau 16666 Lt/a, bet rimtam pirkejui tikrai dar padaryciau nuolaida).
As nieko nevartau- pati esu vaziavusi ziuret ten sklypu, visi baisus buvo, kam man cia pust arabus?

Salia vieno stovejo monolitinis namas, baisus kaip mano gyvenimas, nieks nepirko sklypo su tokia kaiminyste, kitas turejo asfalta, bet baisu, isdauzyta, o pro langus matytusi kazkokie angarai. Tai ir sakau, vieta ta baisi, nepavadinciau M. Rieses " sukulturinta aplinka"

. Bet kaip ir rasiau, nezinau, apie kuria vieta kalbat, gal jusiske ir gera, juk del to nesigincyju?
Jusiske kaina tikrai nedidele, irgi tiesa, kaip ir tai, kad M. Riesej kainos visad gerokai mazesnes nei kituose rajonuose( balsiai, kairenai, D. Riese, Tarande, Avizieniai ir kt.) .