Įkraunama...
Įkraunama...

mes esam pozityvistės :)))

QUOTE(vasaros_saule @ 2008 08 28, 18:34)
perskaiciau 'kas paeme mano suri' - nu faina knygute ir svarbiausia, kad teisinga - zinau, kad daug dalyku neivyko mano gyvenime del baimes, nes bijojau buti isjuokta, kad nepasiseks ir pan...

saunuole, taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Va žinokit man ir su tais ateidimais labai sunku doh.gif Vis išlenda nuoskaidos nors tu ką. Bet knygos man labai padeda būt optimiste thumbup.gif
Atsakyti
gal turit patart kokį smagų, gerai nuteikiantį filmą,kokį labai mielą ir šiltą? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 08 28, 20:38)
gal turit patart kokį smagų, gerai nuteikiantį filmą,kokį labai mielą ir šiltą? wub.gif

Vakar žiūrėjau "Prieš pakratant kojas" thumbup.gif
Atsakyti
Vysnia, as bandziau su keleta zmoniu - stebuklus daro. Visi tie zmones veliau arba tuoj pat susisieke su manimi ir labai maloniai snekejomes. Vis nesiruosiu rimtai pasidaryti viso saraso zmoniu ir atidirbti.

QUOTE(vaida L @ 2008 08 28, 20:47)
Va žinokit man ir su tais ateidimais labai sunku  doh.gif  Vis išlenda nuoskaidos nors tu ką. Bet knygos man labai padeda būt optimiste  thumbup.gif

Tas Svijasho metodas labai sekmingas, tik su juo reikia labai daug padirbeti, vienam zmogui gali prireikti 3 valandu kartojimo. Na, bet cia priklauso, kaip stipriai tu nori atgauti ramybe savyje, issilaisvinti nuo pykcio. 4u.gif
Atsakyti
TikGerai - o pagal Svijasha reikia kartoti tik tą vieną sakinį?

" Iš tiesų tu gali pakeisti savo gyvenimą akimirksniu - priėmęs vieną vienintelį sprendimą daugiau niekada negyventi taip, kaip gyvenai, kad ir koks buvo tas gyvenimas."
R.Sharma
Atsakyti
Sveikos, na ir ankstyvos jus siandien, smagu bigsmile.gif

Tas atleidimas tai labai gerai, kartais sunku buna pradet, liezuvis neapsivercia istart tuos zodzius jei stipriai tas zmogus buna izeides, bet su kiekvienu kartu lengviau daros, kol visai nebejauti nieko blogo. dar galima palinket "tegul jis buna laimingas". o nesiotis savyje tas nuoskaudas tai paprasciausias kenkimas sau, ne kam kitam, o tik sau, kam mums to reikia, anksciau ar veliau gyvenimas pradeda duot visokias pamokas uz tai kad mes smerkiam tuos zmones, nes ne musu darbas teist, yra jie tokie kokie yra ir mes tokius juos turim priimt mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

labai šaunu, kad jūs tokios aktyvios mirksiukas.gif man vis per darbelius nebuvo kada užsukt karsta.gif

aš šiandien skaitysiu "Kas paėmė mano sūrį". kažkada skaičiau, bet visai dabar pamiršus, kas ten parašyta blush2.gif

vyssnia, teisingai sakai, kad laikomos nuoskaudos kenkia mums patiems. ilgą laiką laukiau didžiulę nuoskaudą žmogui, kuris labai daug blogo mano gyvenime padarė, praktiškai per jį turėjau iš naujo viską pradėti mastau.gif bet bėgant laikui tiesiog pasakiau, kad kiekvienam savo, o gyvenimas viską sudėlios į savo vietas 4u.gif ir nuo širdies kaip akmuo nukrito mirksiukas.gif

ak, koks gražus rytas wub.gif saulytės daug ir užlieja harmonijos ir optimizmo spindulėliai flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(skani.kava @ 2008 08 29, 08:27)
sveikutės  4u.gif

ak, koks gražus rytas  wub.gif  saulytės daug ir užlieja harmonijos ir optimizmo spindulėliai  flirt.gif

labarytuka wub.gif wub.gif nors jau kaip ir ne rytas blush2.gif
kur ta saulytė? unsure.gif kol iš balkono nurinkau skalbinius sušalau unsure.gif
na bet nuotaikos vis tiek geros biggrin.gif eisiu paskaitysiu knygą,pasitvarkysiu,reiktų ir papozityvint ax.gif geros dienelės mergučios wub.gif
Atsakyti
Dienelė eina tikrai šauniai biggrin.gif

Noriu pasidalinti perskaityta informacija, kaip pagerinti savo kasdieninį gyvenimą:
"1. Sudarykite lentelę, į ją įtraukdama 50 dalykų, kuriuos dažniausiai atliekate per mėnesį.Tai gali būti profesinės užduotys, laisvalaikio užsiėmimai, buities darbai. Kiekvienam veiksmui priskirkite spalvą.Žalia spalva - tai dalykai kuriuos atliekate su malonumu, kurie padeda atskleisti jūsų tikrąjį talentą. Geltona - tai sritys, kuriose esate patyrusi, iš jūsų reikalaujama, kad tai atliktumėte, galbūt jums tai patinka daryti, tačiau tai nėra jūsų tikrasis pašaukimas.Raudona - ką jūs darote išorinių aplinkybių verčiama.
2. Sudarykite planą, kaip atsisakyti raudonai pažymėtų veiksmų ir kiek įmanoma sumažint geltonai pažymėtus. Bet kokiu atveju liks tik apie 20 proc. būtinų darbų, kurie nesusiję su pašaukimu ir visiškai neteikia malonumo. Išsirinkite sprendimą, kaip su jais susitvarkysite. Pvz. tapkite geresnė veikloje, kuri yra būtina, tačiau nemaloni. Tuomet atliksite darbą žymiai greičiau ir daugiau laiko liks malonumams.
Gyvenime galioja dėsnis: kuo mažiau blaškotės ir daugiau orientuojatės į vieną sritį, tuo geresnių rezultatų pasiekiate.......
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 08 29, 14:01)
Dienelė eina tikrai šauniai  biggrin.gif

Noriu pasidalinti perskaityta informacija, kaip pagerinti savo kasdieninį gyvenimą:

Visai nieko metodas, reikes isbandyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 08 29, 14:01)

Gyvenime galioja dėsnis: kuo mažiau blaškotės ir daugiau orientuojatės į vieną sritį, tuo geresnių rezultatų pasiekiate.......
wub.gif

labai teisingai 4u.gif
Atsakyti