Hey, sveikos supermamietės, užsukau į šią jūsų pozityvistišką temelę, paskaitinėjau ir norėjau paklausti - gal žinote kokios grožinės literatūros, kuri būtų tokia pat gili, kokia gali būti gili labai protingo žmogaus depresija, tačiau viskas dvelktų pozityvimu. Na kitaip sakant - kaip nuskęsti nepaviršutiniškam linksmume, kokiose knygose tai surasti? Gal žinote? Juk iš kažkur ir pačios semiatės savo pozityvumą

QUOTE(Kita Mergaitė @ 2008 09 07, 12:32)
[FONT=Courier]... o kad daugiau tokių mielų ir nuoširdžių monologų

QUOTE(Sūrelis @ 2008 09 07, 18:49)
Vos ne kiekviena rasote, kad issipilde tai, ko norejote. Ar galiu noreti zmogaus, kuris del komplikuotu aplinkybiu pasirinko ne savo sunaus mama (mane), o kita moteri? As noriu jo, bet jis ne su manim.. tai kaip ten su tuo issipildymu?
buvo man... kai labai norejau, grizo butent tas zmogus. bet nesidziaugiau, nebuvo kuo. viskas tiek pasikeite manyje, maniau kad myliu ji - bet mylejau tai, kas buvo, o ne tai, kas yra is tikruju.
verciau noreti tokio zmogaus, bet ne to zmogaus.
siaip zmones nesisavinami. jei pasitrauke is tavo gyvenimo zmogus, kuris tave mylejo nepakankamai/nemylejo taves - tik dziaukis, kad gyvenimas tave nuo jo islaisvino. verciau padaryti vietos kitiems santykiams.
aisku, lengva man rasyti dabar, kai jokia sirdgela negrauzia. bet as ir dirbu su savim, kad negrauztu. ir bandau atsiauginti nugrauztas vietas

Papildyta:
QUOTE(totalimoteris @ 2008 09 07, 18:55)
vajetus

QUOTE(Sūrelis @ 2008 09 07, 17:49)
Vos ne kiekviena rasote, kad issipilde tai, ko norejote. Ar galiu noreti zmogaus, kuris del komplikuotu aplinkybiu pasirinko ne savo sunaus mama (mane), o kita moteri? As noriu jo, bet jis ne su manim.. tai kaip ten su tuo issipildymu?
oi ne ne,kodėl jūs taip?

QUOTE(vietine @ 2008 09 07, 17:53)
Hey, sveikos supermamietės, užsukau į šią jūsų pozityvistišką temelę, paskaitinėjau ir norėjau paklausti - gal žinote kokios grožinės literatūros, kuri būtų tokia pat gili, kokia gali būti gili labai protingo žmogaus depresija, tačiau viskas dvelktų pozityvimu. Na kitaip sakant - kaip nuskęsti nepaviršutiniškam linksmume, kokiose knygose tai surasti? Gal žinote? Juk iš kažkur ir pačios semiatės savo pozityvumą 

Jei jau taip atsitiko, vadinasi taip turėjo atsitikti. Kodėl taip turėjo atsitikto, matyt įvertinsi tik vėliau. Galbūt todėl, kad sutiktum, kitą tau labiau tinkanti vyrą. Galbūt todėl, kad labiau vertintum meilę, savitarpio supratimą ar dar kažką, ko jums abiems trūko. O gal dėl to, kad tavo gyvenime įvyktų kitų reikalingų pasikeitimų - taptum stipri, nepriklausoma

Dabar gyvenk, svajok, siek savo NAUJŲ tikslų ir nepasiduok negatyvioms mintims. Viskas stos į savo vėžes, o tada jau ir mums pasipasakok

aš tai vieną žmogiuką lb lb myliu
, bet jis neigia, kad myli mane
. Jei mes butume kartu, būčiau pati laimingiausia.
Tik, deja, to niekada nebus

QUOTE(vietine @ 2008 09 07, 18:53)

Žinau tokią vieną knygą iš grožinės literatūros, ten tikrai gili žmogaus depresija, bet tiek pozityvumo, džiaugsmas gyvenimu, na, super . Tai E.M.Remarko DANGUS NETURI IŠRINKTŲJŲ. Įdedu citatą:"Mūsų nelaimių priežastis- tai įsitikinimas, kad gyvenimui galima kelti reikalavimus. Negalima. Kai tai suvoki, suvoki iš esmės, staiga karstelėjęs medus tampa saldus." Ir dar: "Man rodosi, tartum būčiau tarp žmonių, manančių, kad jiems lemta gyventi amžinai. Bent jau taip galima suprasti iš jų elgesio. Jie taip rūpinasi nuosavybe, užmiršdami patį gyvenimą."
QUOTE(vyssnia @ 2008 09 05, 11:52)
Sveikos
Na kas čia per liūdnos gaidelės, matyt oro kaita paveikė kai kurias arba tai pasėkmės jūsų ankstesnio mąstymo, juk savo mintimis mes kuriame ateitį, tai va jei kažkada užpuldavo negeros mintys tai dabar viskas realizuojasi, svarbiausia tai pergyvent, stengtis kelt aukščiau nosį, šypseną iki ausų ir pirmyn į priekį, kad ateitį tokių nuotaikų būtų kuo mažiau

Na kas čia per liūdnos gaidelės, matyt oro kaita paveikė kai kurias arba tai pasėkmės jūsų ankstesnio mąstymo, juk savo mintimis mes kuriame ateitį, tai va jei kažkada užpuldavo negeros mintys tai dabar viskas realizuojasi, svarbiausia tai pergyvent, stengtis kelt aukščiau nosį, šypseną iki ausų ir pirmyn į priekį, kad ateitį tokių nuotaikų būtų kuo mažiau

Na va ir vel apsilankaiu cia ir radau atsakyma

del knygu, man labai patinka R. Bacho - 'tiltas per amzinybe' 'iliuzijos' ir kt. labai giliu minciu atrandu - turiu kazkur jas visas susizymejus

Sveikos širdelės
oi patikėk manim kokių tik aš nesamonių neprisimąstydavau, kol su sūnum namie sedėjau ir dar nė truputi nesigaudžiau apie tas pasąmonės galias
pati niekuom išskyrus vaiko priežiūra ir namų ruošą neužsiimdavau, tai taip buvau įnikus į vyro gyvenimą, kad jam trošku darės, kontrolė nuolatinė, priekaištų krūvos ir t.t. o kas galvoj dėjos tai ... patylėsiu geriau, deja viskas virto realybe. bet ačiū dievui atėjo tas nušvitimas į mano galvelę ir viskas susitvarkė. gaila dabar kai pagalvoju, kad tiek laiko ir energijos išnaudojau kurdama sau problemas, bet už tai laaaabai džiaugiuos, kad dabar mano gyvenimas pasikeitęs iš esmės

QUOTE(vasaros_saule @ 2008 09 08, 12:38)
Na va ir vel apsilankaiu cia ir radau atsakyma
zinot atrodo pradejau gilintis i pozytivizma, kazka keisti ir savaitgali BOOM kivircas su Mb vos ne iki skirybu, bet paskui pergalvojau, kad tai del ko susipykom labai daznai lindedavo mano mintyse, daznai galvodavau, kad jie taip atsitiktu, tai oj kaip susipyktume ir pan. Ir stai gavau, ka uzprogramavau!!

oi patikėk manim kokių tik aš nesamonių neprisimąstydavau, kol su sūnum namie sedėjau ir dar nė truputi nesigaudžiau apie tas pasąmonės galias

pati niekuom išskyrus vaiko priežiūra ir namų ruošą neužsiimdavau, tai taip buvau įnikus į vyro gyvenimą, kad jam trošku darės, kontrolė nuolatinė, priekaištų krūvos ir t.t. o kas galvoj dėjos tai ... patylėsiu geriau, deja viskas virto realybe. bet ačiū dievui atėjo tas nušvitimas į mano galvelę ir viskas susitvarkė. gaila dabar kai pagalvoju, kad tiek laiko ir energijos išnaudojau kurdama sau problemas, bet už tai laaaabai džiaugiuos, kad dabar mano gyvenimas pasikeitęs iš esmės

QUOTE(vyssnia @ 2008 09 08, 12:11)
Sveikos širdelės

nu va skaitau kaip apie save

QUOTE(vasaros_saule @ 2008 09 08, 11:38)
del knygu, man labai patinka R. Bacho - 'tiltas per amzinybe' 'iliuzijos' ir kt. labai giliu minciu atrandu - turiu kazkur jas visas susizymejus 

Gal būtų galima ir mums ūpą keliančių?!

Na zinok man buvo panasi situacija ir dabar as ir mano sunaus tevas turim dar mergaite ir gyvenam kartu