Įkraunama...
Įkraunama...

mes esam pozityvistės :)))

QUOTE(Izolda @ 2008 09 22, 15:09)
O jei įsimyli pati to nenorėdama, būni sąžininga, išsakai viską antrajai pusei ir išsiskiriat. Kur čia neištikimybė?

Jei išsiskiriat - okei. O čia dar galimas gyvenimas kartu toliau. rolleyes.gif Sąvoką neištikimybė kiekvienas savaip supranta, savaip vertina. Ginčytis būtų beprasmiška
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusė: 22 rugsėjo 2008 - 14:15
QUOTE(vaida L @ 2008 09 22, 14:13)
Sveikos pozityvistės  4u.gif
Gryžtu į jūsų gretas po dviejų savaičių atostogų kur šilta ir gera  vacation4.gif  Nuotaikos puikios  lotuliukas.gif
Labai nekantrauju perskaityti ką esu praleidus, tikiuosi vakare kai šeimyna sumigs prisijungsiu  rolleyes.gif
labai pasiilgau bendravimo su jumis  wub.gif

ooo,kaip mielaa wub.gif biggrin.gif aš pastebėjau,kad SM mane vis mažiau traukia,šita temukė prilaiko dar..ir kad nėr ką veikt rolleyes.gif

įnešk mum šviežienos kiek wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 09 22, 14:44)
QUOTE(daiwulencija @ 2008 09 22, 14:33)

Įdomu. Bet dažniausiai taip sunku susitaikyti su blogiausiu..

žinau, kad sunku biggrin.gif

Bet verta įsikalti sau į galvą posakį jog "YRA TAIP, KAIP YRA. TODĖL NEGALI BŪTI KITAIP" ir tam tikrais atvejais jį pritaikyti gyvenime...

"Savo gyvenimo kely mes patiriame daugybę nemalonių situacijų, kurių negalime pakeisti. jos negali būti kitokios. Mes turime pasirinkti. Galime laikyti šias situacijas neišvengiamomis ir prisitaikyti prie jų, arba pražudyti savo gyvenimą protestuodami prieš neišvengiamą , ir gal būt sulaukti nervų priepuolio " .

"Mokėkite susitaikyti su tuo, kas jau įvyko, nes tai pirmas žingsnis, kurį žengę jūs pradedate nugalėti bet kokios nelaimės pasekmes."
(D.Kernegeris)

Juk jei mes piktinsimės, protestuosime ir šiaušimės, tikrai nepakeisime to kas įvyko... kam tuomet eikvoti energiją?

O jeigu vistiek nepavyksta išguiti nereikalingų minčių, tuomet pati geriausia terapija- veikla, kuri įtrauktų jūsų mintis.

'kodėl toks paprastas reiškinys kaip užimtumas padeda išguiti nerimą? Tai paaiškinama vienu iš pačių pagrindinių psichologijos dėsnių. Šis dėsnis yra toks: nė vieno žmogaus protas, netgi pats nuostabiausias, negali tuo pačiu metu galvoti daugiau negu apie vieną dalyką. Jūs nepatikėjote? tuomet atlikime bandymą:

Atsiloškite krėsle užmerkite akis ir tuo pat metu pabandykite pagalvoti apie laisvės statulą ir apie tai, ką veiksite rytojaus rytą.

manau, kad pastebėjote, jog galite susikaupti ties kiekviena mintim paeiliui, bet tik ne vienu laiku..."
(D.Kernegeris)

Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 09 22, 14:03)
tai ką mums dabar daryti? duokit moteros patarimų unsure.gif

Siūlau, ką galiu pasiūlyt. user posted image

Su visu kitu turėsi pati tvarkytis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 22 rugsėjo 2008 - 14:21
QUOTE(Kaktusė @ 2008 09 22, 15:14)
Jei išsiskiriat - okei. O čia dar galimas gyvenimas kartu toliau.  rolleyes.gif Sąvoką neištikimybė kiekvienas savaip supranta, savaip vertina. Ginčytis būtų beprasmiška

pritariu drinks_cheers.gif kiekvienas bet kurią situaciją suprantam kitaip, bet...kaip sakoma, niekada nesakyk niekada smile.gif

man gyvenime buvę ne kartą tokių situacijų, jog sakiau, NE, TIKRAI NIEKADA ... bet susilostydavo kaip tik taip, kaip galvojau kad niekada negali būti... taip kad dabar niekada nieko kategoriškai netvirtinu smile.gif yra kaip yra- kartais neištikimybė yra blogai, kartais gerai.. priklauso nuo konkrečios situacijos... nuo labai daug ko... manau turime būti tolerantiški, ir nevertinti per daug kategoriškai... teisybė tikriausiai yra kažkur per vidurį... ir kiekvienas atvejis individualus...

sorry, čia vėl tik mano nuomonė.. gal ateis laikas kada vėl kitaip galvosiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(winona @ 2008 09 22, 15:18)
šita temukė prilaiko dar..ir kad nėr ką veikt rolleyes.gif

įnešk mum šviežienos kiek wub.gif  thumbup.gif

ojojoj biggrin.gif nepatikėsiu, kad nėr ką veikt blush2.gif jei galėčiau pirkčiau iš tavęs laisvo laiko nors keletą valandėlių per dieną blush2.gif
... nes man diena pastovai per trumpa, nors ir keltis jau 6 val pradėjau doh.gif o tiek dar yra dalykų kurių įgyvendinimui vis dar eilė neateina.....na, bet tikriausiai dabar turėčiau save pristabdyti ir pasakyti "niekada nesakyk niekada", nes nutiks taip kad ištiesų ateis laikas ir neturėsiu ką veikti doh.gif
Atsakyti
Sveikos merguzeles!!!
Aciu uz nuosirdzias nuomones... Kaip sakoma kiek zmoniu tiek nuomoniu ir as pati ju turiu daug gal ir per daug del to ir confused!!! As pati pries visa sia mano nesamone atsitinkant netoleravau neistikimybes, bet dabar kai viskas atsitiko jauciu kalte ir zinau, kad jis man bande paaiskinti kaip jauciasi, bet as per daug buvau uzsiemus kitais reikalais, kad ta isgirsciau.
Nezinau gal jau saukstai po pietu kaip sakoma, bet jausmu dar yra tik jie galbut netokie kaip buvo, tai manau reikia nors pabandyti pasikeisti. Nors ir kaip sakiau galbut nesugebesiu jo islaikyti, tai tas pasikeitimas man i nauda turi buti.... Tik velnias kaip cia visa ta pasikeitima paversti i realybe biggrin.gif Is kitos puses pakakojo kaip sakoma ant mano jausmu karta gali pakakot ir antra, tik baisu, kad antra kartu galiu ir nesuzinoti, vat tada kas??
Nu vienu zodziu cia prirasiau be rysio sorry mintys sokineja...
Ir apskritai cia turi buti pozityvi temele, o ne mano speliojimai....
Pasistenkim sypsotis merginos gal tada ir mums sypsosis!!! biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprašau, gal per dažnai čia šiandien maišausi, bet dar paskutinis tikiuosi komentaras:

jei nėra ką veikt ir nuobodu, tai gal ir toks teiginys ne pro šalį būtų vis prisiminti, kad entuziazmas sugrįžtų:

"Gyvenimas man kelia susižavėjimą. Esu kupina jėgų ir entuziazmo. "
Atsakyti
Ir as cia siandien isimaisiau kaip sasas biggrin.gif Prisiskaiciau sitoj temelej visokiu knygu kurias jus mergaites rekomenduojat. Lapkricio menesi zadu grizti i Lietuva atostogu savaitei tai uzgulsiu visus knygynus biggrin.gif
Daiwulencija, labai sutinku su tavo pasakmu YRA TAIP KAIP YRA, IR KITAIP NEGALI BUTI... smile.gif
Atsakyti
Mergučios bigsmile.gif
ar jau pagalvojot koks šaunus šiandien buvo pirmadienis wub.gif biggrin.gif Kaip šauniai prasidėjo dar viena rugsėjo savaitė....ir kaip gražiai šiandien lijo!Kiek nuostabių žmonių sutikau,kiek visko smagaus apturėjau bigsmile.gif ačiū už šeimą,draugus,už tai,kad turiu įsipareigojimų,už skanų šiandien valgytą maistą,už vandenį(toj eisiu pliuškentis thumbup.gif ) už tai,kad esu sveika ir gyva,ir kad galiu džiaugtis gyvenimu,matyti,kad visos paprastos akimirkos yra nepaprastos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ir žinoma ačiū už jus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
kadangi šiandien tai mano paskutinė žinutė čia linkiu nuostabaus poilsio
user posted image va tokio va šviesaus ir gaivaus wub.gif ir ta proga viena mielybė wub.gif

nakčiai užleidus pūgos uždangą, kyla klausimas kur tu, mano džiaugsme, kai man tavęs taip reikia? Tylu tylu...atsimenu kažkadais matytus žodžiūs lange :" Kur dingsta džiaugsmas, kai jo taip reikia? Šaltam šaltam delne.Delne sutirpsta kaip snaigė ugnyje..." Ar ir tu sutirpai? Na, kogi tyli...... Tokios tylos ankščiau nebuvo.. Nebuvo, mes šnekėdavomės arba galėdavai išgirsti kaip tyliai mūsų sielos šnekasi :
- Myliu tave. Žinai ?
- Žinau.

Jos kukliai šypteldavo viena kitai ir apsikabinusios jaukiai užmigdvao. Sulaukdavo kito ryto.

visa tai kaip duoklė rudeniui už ilgą jo ignoravimą biggrin.gif na bet wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
rasau savo svajoniu slide show. Labai noreciau, kad padedumete suformuluoti, kuo geriau sakini, pvz. noreciau tobuleti vienoje srityje ir veliau dirbti tik tai sau, kaip cia graziai suformulavus, kad tai butu jau cia ir dabar bigsmile.gif , kad patirciau ta tikroviska jausma bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 09 22, 20:36)
Labai noreciau, kad padedumete suformuluoti, kuo geriau sakini, pvz. noreciau tobuleti vienoje srityje ir veliau dirbti tik tai sau, kaip cia graziai suformulavus, kad tai butu jau cia ir dabar  bigsmile.gif , kad patirciau ta tikroviska jausma  bigsmile.gif .

Siulau paprastai, nes paprastumas garantuoja sekme mirksiukas.gif

Kasdiena tobuleju savo pasirinktoje srityje, suzinau nauju dalyku, isvystau naujus igudzius, kasdien vis daugiau isreiskiu save sioje veikloje. Uzsiimu sia veikla individualiai ir tai teikia man didziuli malonuma ir nesa didziuli pelna 4u.gif

Siulau orientuotis i galutini rezultata, t.y., ka darancia nori save matyt, o ne i tarpinius, kad tobuleji ir tik tada imi dirbti, pasamone pati sudelios tarpinius dalykus, svarbu reikiama krypti nusistatyt mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 23 rugsėjo 2008 - 00:27
Afirmacija kovojanciom su nerimu, toms, kurioms iskyla pasitikejimo savimi bedu, puola liudnos mintys, o taip pat ir visom visom saves pastiprinimui 4u.gif

As esu pastebima, vertinama ir mylima. Aplink mane ir manyje ramybe ir darna. As sugebu priimti gyvenimo pilnatve. Su meile gyvenu turininga gyvenima. As laisvai priimu dieviskas mintis, sklidinas gyvenimo alsavimo ir supratingumo. Viskas man yra nauja proga.

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 23 rugsėjo 2008 - 00:54