Įkraunama...
Įkraunama...

Karvės pienas ar mišinukas?

mes turim polinki i alergija, tai kolkas geriam ir koseles balinam misinuku. taip planuojam iki kokiu 1.5 metuku, o paskui bandysim ragaut ir karves pienuko. manau, nieko blogo ir iki 2 metuku misinuka gerti blush2.gif
Atsakyti
maniske irgi alergiska karves pienui, misinuko nepripazino, o baltymu tai reikia vaikui. tai perkam ozkos pienuka, labai skaniai geria ir neberia. o ozkos pienas apskritai labai geras dalykas, jo skonis man tai kaip motinos pieno, keistas toks ri labai maistingas. sako kad net nuo astmos su juom gydo. ryte ant tuscio skrandzio pieno ozkos stikline isgert reikia. Vienas pazystamas taip gydesi. tai va. tik lkad tas pienukas brangesnis. bet del vaiko..... negaila man.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2008 08 31, 17:37)
as uz karvytes pieneli  thumbup.gif  geriam ji nuo 8men ir nesiskundziam  thumbup.gif

drinks_cheers.gif As irgi uz naturalu, kiek tai imanoma karves piena, misinuka gere mazute nuo 6 men iki metuku, o db karves piena thumbup.gif

O del gydytoju, tai kaip ir visur, kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet pieno milteliai duodami leliukams, nes ju skrandeliai jautrus, o nuo metuku, mano nuomone, geriau karves pienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanncy @ 2008 08 19, 22:11)
O pvz. mano maziukas misinuko nepripazista,tai daktare sake, kad nuo metuku galima duoti karves pienuka.Dar esu skaicius,kad reikia skiesti su vandeniu piena.

drinks_cheers.gif mano niekad nepaimtu misinelio ir noriai dar valgo mano pieneli ax.gif bet karves piena tikrai thumbup.gif geria ir as neskiedziu
Atsakyti
as manau, kad geriau misinukas nei karves pienas, tuo labiau, kad mano mazius jo paragaves nenorejo gert net savo misinuko is to paties buteliuko. Zinoma, kiekvienam savo.
Atsakyti
Mums jau 1m.ir 4men.tai noretusi pratinti prie karves pieno,bet nelabai mazius nori,tai viena karta idejau biski cukraus, isgere,bet naktele buvo.......... blink.gif kaip atsibudo 1val.nakties,taip ir bludino iki 4val.ir zirze ir vartesi ir mama sauke ir verke,vaiksciojo,gulejo,i lubas ziurejo.......niu siaubas buvo,tai nezinau ar cia taip sutapo,kai daviau karves pieno ar tikrai jam negerai nuo jo buvo ? g.gif
daugiau nedariau eksperimento.Duociau ir toliau tuos misinius, bet man jie taip nepatinka, tokie saldus,tos vaniles prikrauta......o kitokiu niu be vaniles nerandu vaikams nuo 1m.Pasidalinkit mamos gal jus koki misini zinot be vaniles.Aciu
Atsakyti
Maniskis paskutiniu metu labai prastai gere misinuka, tad kai suejo metukai pradejom gert karves pienuka, ir ka jus galvojat, geria labai pukiai be jokiu problemu. Tiesa, turputeli idedu cukraus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(odetulia @ 2008 09 29, 23:28)
niu siaubas buvo,tai nezinau ar cia taip sutapo,kai daviau karves pieno ar tikrai jam negerai nuo jo buvo ? g.gif
daugiau nedariau eksperimento.Duociau ir toliau tuos misinius, bet man jie taip nepatinka, tokie saldus,tos vaniles prikrauta......o kitokiu niu be vaniles nerandu vaikams nuo 1m.Pasidalinkit mamos gal jus koki misini zinot be vaniles.Aciu

Joks naujas maistas neivedamas drastiskai schmoll.gif Juk ir kosytes bei darzovienes pradejote ne nuo normos, o nuo saukstuko, dvieju, triju, veliau palengva perejote. Ta pati darykite su karves pienu 4u.gif Pradzioj susiplakite misinuko mazesni kieki ir ipilkite i ji tik 50gr karves pieno. Po poros dienu misinuko kieki mazinkite ir ipilkite 70, veliau 100, dar veliau 130gr pieno. Pagavote minti? Lai perejimas prie karves pieno jums trunka pora savaiciu, tada jokiu problemu neturesite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 09 30, 19:13)
Joks naujas maistas neivedamas drastiskai schmoll.gif Juk ir kosytes bei darzovienes pradejote ne nuo normos, o nuo saukstuko, dvieju, triju, veliau palengva perejote. Ta pati darykite su karves pienu 4u.gif Pradzioj susiplakite misinuko mazesni kieki ir ipilkite i ji tik 50gr karves pieno. Po poros dienu misinuko kieki mazinkite ir ipilkite 70, veliau 100, dar veliau 130gr pieno. Pagavote minti? Lai perejimas prie karves pieno jums trunka pora savaiciu, tada jokiu problemu neturesite 4u.gif

mums irgi taip patare palaipsniui ipratinti, bet nieko nesigavo tik karves pieno daugiau kaip puse ir viskas, paragauja, nusipurto ir nebegeria, bet as ir nepergyvenu, geria misisni ir gerai

o del misisnio tai as duodu Aptamil nuo metu, ne toks saldus ir nesijaucia tik vaniles kaip Nestle, kai bandziau duot negere, o kai pati paragavau, tai jau saldybe doh.gif
Atsakyti
Mes pienuka geriam nuo 10 men. ir ji megstam labiau negu misinuka. o misinuka tik anksti ryte, ne labai patogu vanduo siltas termose... ir greitai sumaisai iduodi buteli ir pati leki i lovyte mirksiukas.gif Bandem ir ta misinuka nuo 1 metu tai man jis nepatiko nes su vaniles skoniu. Jism manau labiau tinkamas tiem kas negeria ar netoleruoja pieno ir paprastas misinukas nebepatinka.
Atsakyti
Nuo metų galima duoti karvės pieną, jeigu gerai virškina ir neberia. Nei skiest, nei virint nereikia.
Atsakyti
QUOTE(odetulia @ 2008 09 30, 00:28)
Mums jau 1m.ir 4men.tai noretusi pratinti prie karves pieno,bet nelabai mazius nori,tai viena karta idejau biski cukraus, isgere,bet naktele buvo.......... blink.gif kaip atsibudo 1val.nakties,taip ir bludino iki 4val.ir zirze ir vartesi ir mama sauke ir verke,vaiksciojo,gulejo,i lubas ziurejo.......niu siaubas buvo,tai nezinau ar cia taip sutapo,kai daviau karves pieno ar tikrai jam negerai nuo jo buvo ? g.gif

4u.gif cia daugiau nuo cukraus galejo buti,nes kai mano vaikai per sventes prisivalgo saldainiu,ar kokiu gerimu aitsigeria,aisku isskyrus mazaja,tai irgi nemiega,cukrus energijos duoda,tai kur tau vaikai miegos tada. 4u.gif
Atsakyti