Maniškis geria Aptamil 1+,esam labai patenkinti..bandžiau duot karvės pieno,skiest,maišyt ir t.t.negerė.Tai ir nekankinu vaikučio,nors mane labai uošvienė už tai ėda,bet aš darau kaip jam geriau..Beto nebelabai daug jis jo ir tegeria,prieš pietų miegutį buteliuką ir prieš naktinį,kartais naktį kokį buteliuką..
mes ir geriam aptamil1+,bet nelabai jis jau nori gerti misineli, bandziau duoti pieno ir saldinau bet negere nei trupucio

mes labai gerai geriam karves piena, taciau turbut pereisim vel prie misinuko

Mes geriam Aptamil nuo 1metu, 1+ vaikas labai norei geria, o gydytoja dar sake neskubet bent iki 1,5metu dar duoti misinuka
Maniske pirktini piena geria jau nuo 8men, daktare sake kad nieko blogo svarbiausia kad nebertu, geriam ir toliau sekmingai, nes dukryte misinuku nepripazino

Mano dukrytė pienuko nemėgsta,tai duodu mišinuką tą,kuris nuo 1 metukų iki 3 tinka.Jai jis labai patinka.O su pienuku tik košes virtas valgo,bet kartais ir tos nelabai

Mums 1,4 vis dar geriam misinuka,net nebandziau duoti karves pieno,bet galvoju kad nuo pusantru metuku duosiu.Koses balinu su karves pienu.Geriam Aptamil 3,o dabar nupirkau Aptamil pienuka nuo metuku.Manau cia kiekvienos mamos ir vaiko pasirinkimas,kas kam patogiau,kas kam skaniau ir kas kam labiau tinka

Mums taip pat jau 1,1 m, bet vis dar geriam misinuka aptamil 3.O koses tai su paprastu pienuku jau senokai balinu .Kas geriau vaikui - misinukas ar pienas nera vieningos nuomones,paciom mamytem spresti kas geriau ju vaikuciams.Taciau jei vaikutis nealergiskas manau geriau penuka gerti.Daviau karta gryno,bet negere,tai kazkur skaiciau kad galima misinuko dali pakeisti pienuku ir taip palaipsniui pripras ir prie pienuko
bandysim

Mums jau 1m ir 5men, jau nuo metuku geriam karves piena ir labai noriai, todel misinuko nebeperkam

pienukas karvytes

mes jau nuo 10 men geriam piena is parduotuves,ir kuo puikiausiai iki pat siol

Aš tai saviškei košes balinu paprastu pienu, o vakarais vis dar geria Aptamilą.