Įkraunama...
Įkraunama...

Karvės pienas ar mišinukas?

Biske joko lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
As irgi girdejau kad karves pienas kudikiui negerai. O misnukai padaryti taip kad kudikiui visokiu vitaminu uztektu.
Atsakyti
Mes pieno dar nebandem ir kolkas geriam misinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renciuss @ 2007 07 04, 21:35)
As irgi girdejau kad karves pienas kudikiui negerai. O misnukai padaryti taip kad kudikiui visokiu vitaminu uztektu.

Nu gydetoja sake ; kad vaikai iki metu neture fermentu kad skaldit piena,mano i dabar negali jo vartot. Tai nuo 3men.iki 1,10men.gerem misinuka "Bebi"
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 04 21, 09:49)
Ir as vadinsiu mamytes tinginemis, kurios nemaitina savo MP vaiku, o jei negali maitinti-tai renkasi lengviausia varianta-suplakti miltelius vandenyje ir mintyse save isikalbeti, kad tai sveika ju kudikiui, kad tai gera ju skrandukui.

Geros diskusijos jums toliau, nesipeskit ir nemenkinkit kitu nuomones 4u.gif

Va čia tai pagarbos oponentui ženklas. Liuks.
O jei rimtai. Skauda širdį tokius pasisakymus paskaičius. verysad.gif

QUOTE(Kat @ 2007 04 21, 10:19)
Na kas menkina kitų nuomonę, tai tikrai klausimų nekyla. Aš nevadinu tinginėmis ar atsilikėlėmis tas, kurios maitina karvės pienu. Išsakiau savo nuomonę.
Bet būtų malonu, kad tokių įžeidinėjimų nesvaidytum ir toms mamoms, kurios renkasi mišinėlius.

drinks_cheers.gif Nebuvęs kito kailyje, neskubėk to kito teisti ir įžeidinėti.

Aš savo klecką susiklosčius tam tikroms aplinkybėms pradėjau maitinti mišinuku. Ir pieno tikrai neduosiu iki metų. Toks vat mano sprendimas. 4u.gif Pasitikiu savo motiniška intuicija, kuri, tikiu, tikrai neleis nuskriausti savo turto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 05 liepos 2007 - 17:26
QUOTE(nebijau @ 2007 04 21, 10:49)
Ir as vadinsiu mamytes tinginemis, kurios nemaitina savo MP vaiku, o jei negali maitinti-tai renkasi lengviausia varianta-suplakti miltelius vandenyje ir mintyse save isikalbeti, kad tai sveika ju kudikiui, kad tai gera ju skrandukui.

O ką daryt jei MP nėra? Man atrodo mišinėliai daug sveikiau už karvės pieną su klijum
Atsakyti
Na aš manau iki 1 metukų jai nėra MP tai geriausiai mišinukas, o nuo metų karvės pienas, nes jau kai valgo daug įvairesnį maistą gauna pakankamai vitaminų ir leisti pinigus ant mišinuko jau nebūtina mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos. aš savo pyplių mišinuku maitinu nuo 4 mėn, mielu noru būčiau maitinusi MP bet ką daryti kai jis ima staiga ir pradingsta verysad.gif dabar tuoj bus 8 mėn ir mišinuko visai nenori valgyti, todėl bandau duoti karvės pieną. žinoma gydytojos leidimą gavau. tik reikia įsitikinti, kad pienelis būtų geras. kadangi mano mama turi karvytę ir pienas yra patikrintas, tai bandau po biškį duoti. ir tikri geriau valgo negu mišinėlį. kadangi pienas yra labai liesas tai visai nebaisu jo duoti smile.gif truputį praskiedžiu vandeniu
Atsakyti
QUOTE(skruzde21 @ 2007 07 30, 10:08)
sveikos. aš savo pyplių mišinuku maitinu nuo 4 mėn, mielu noru būčiau maitinusi MP bet ką daryti kai jis ima staiga ir pradingsta  verysad.gif dabar tuoj bus 8 mėn ir mišinuko visai nenori valgyti, todėl bandau duoti karvės pieną. žinoma gydytojos leidimą gavau. tik reikia įsitikinti, kad pienelis būtų geras. kadangi mano mama turi karvytę ir pienas yra patikrintas, tai bandau po biškį duoti. ir tikri geriau valgo negu mišinėlį. kadangi pienas yra labai liesas tai visai nebaisu jo duoti  smile.gif truputį praskiedžiu vandeniu

O pavirini pries duodant, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(villu @ 2007 07 30, 11:18)
O pavirini pries duodant, ar ne?

žinoma, kad pavirinu, ir net kelis kartus
Atsakyti
Dukrytei jau greit 9 men ir mes kol kas geriam tik misinuka. Dar kartais paragaujam liesos liesos trintos varskytes arba lieso jogurciuko. Lyg ir neberia dabar. Kai pati maitinau ir buvau privalgius pienisku produktu maziule buvo smarkiai isbere, kad net nezinojau ka daryti, tai kol kas nepersistengiam ragaudami.
Atsakyti
iki metu tik misineliai. Ir labai nedaug rauginto pieno produktu.
Atsakyti