Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kur siunčiatės filmus?

QUOTE(plyta @ 2005 11 28, 18:52)
as arba kazko nesupratau arba pas mane neperima automatiskai.gal reikia kokiu nustatymu?

Paziurek, kad emules nustatymuose butu nustatyta, kad perimtu nuoroda:
user posted image
Atsakyti
nustaciau ir vistiek nesiuncia cry.gif o taip noriu multiku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2005 11 28, 23:54)
nustaciau ir vistiek nesiuncia cry.gif o taip noriu multiku blush2.gif

Tada rankiniu budu idek nuoroda i emule ir siuskis
Atsakyti
aciu aciu aciu visoms thumbup.gif thumbup.gif jau siunciuosi thumbup.gif
Atsakyti
o as siunciuosi per DC++ (cia dokedoj), tai visi naujausi filmai yra bigsmile.gif siuntimas apie 1 val. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 11 26, 14:08)
Naudokis torentais mirksiukas.gif

Kas tas -TORENTAS ?.... blink.gif
Atsakyti
labas vakaras ax.gif norejau paklausti kaip veikia saugumas siunciant emule? Na mano tai praskanuoju kuriuos atsisiunciu, o kaip tie kurie pas mane narso, as nurodziau kad galima naudoti tik D diska , bet ten kazkokiu programyciu yra g.gif nu kazkokios nustatymo, neleidzia kitur perkelti. Tai sakau jei koks vaikezas specialiai ka nors nureguliuos, ar taip nebuna...? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pistacija @ 2005 11 29, 22:26)
labas vakaras ax.gif  norejau paklausti kaip veikia saugumas siunciant emule? Na mano tai praskanuoju kuriuos atsisiunciu, o kaip tie kurie pas mane narso, as nurodziau kad galima naudoti tik D diska , bet ten kazkokiu programyciu yra g.gif  nu kazkokios nustatymo, neleidzia kitur perkelti. Tai sakau jei koks vaikezas specialiai ka nors nureguliuos, ar taip nebuna...? blink.gif  g.gif

Tai tu neleisk naudoti viso disko. Pazymek tik, kokius katalogus leidi sharinti (su filmais muzika, install)
Atsakyti
QUOTE(ilna @ 2005 11 29, 19:14)
Kas tas -TORENTAS ?.... blink.gif

Na tai irgi p2p tinklo "pribambasas". Tam reikalinga speciali programa, pvz. BitComet, tada eini į http://www.torrentz.com/ ie ieškai to ko tau reikia...
Atsakyti
blink.gif g.gif tongue.gif doh.gif
Kamuojuosi su tais prokliatais TORENT'ais...
Gal kas gausis...nes nelabai susgaudau, kas tuose tinklapiuose angliskai prirasyta....

O tu, svajuk, nedepresuok taip stipriai,ka? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilna @ 2005 11 30, 18:01)
O tu, svajuk, nedepresuok taip stipriai,ka? biggrin.gif  4u.gif

verysad.gif unsure.gif angel_sadangel.gif cry.gif
Atsakyti
Gal zinot kokius gerus torrentu (geriausia rusisku) saitus?
Atsakyti