Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kur siunčiatės filmus?

Sveikutes ,noriu paklausti susiinstaliavau EMULE ,filma man siuncia jau 2 diena ar cia normalu,gal as ka blogai darau,ar suinstaliavau ne taip.O sakykit filmus tik pagal pavadinima galima susirasti ar dar kaip kitaip. g.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanan @ 2005 12 15, 18:47)
Sveikutes ,noriu paklausti susiinstaliavau EMULE ,filma man siuncia jau 2 diena ar cia normalu,gal as ka blogai darau,ar suinstaliavau ne taip.O sakykit filmus tik pagal pavadinima galima susirasti ar dar kaip kitaip. g.gif

Visai normalu. Normalu, jei ir savaitę siųsis - ypač jei tas filmas turi nedaug šaltinių.
Atsakyti
QUOTE(oksanan @ 2005 12 15, 20:47)

Jo!Tai yra normalu,man net tekdavo meniasi laukt 4u.gif
Atsakyti
Aciukas merginos uz atsakyma.O SAKYKIT IESKAU FILMO PAGAL PAVADINIMA,GAL DAR KAIP KITAIP GALIMA. g.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanan @ 2005 12 15, 23:45)
Aciukas merginos uz atsakyma.O SAKYKIT IESKAU FILMO PAGAL PAVADINIMA,GAL DAR KAIP KITAIP GALIMA. g.gif

Nezinau!Nu as bunu jai noriu naujausiu tai rasau data pvz.2005 ir man tada atidaro naujausius siu metu filmus, o kitap tai nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanan @ 2005 12 15, 23:45)

Ir dar galima pagal aktorius ir rezeserius!
Atsakyti
Gal kas turi russu multfilmus ?Как львенок и черепаха пели песенку.

Man ne paviksta persesut is rusu
Atsakyti
QUOTE(pupa.jolita @ 2005 12 15, 01:47)
Na mamkos gal zinot kur jau gal yra Bumer 2  tongue.gif

NA VA VIETOJ BUMERIO ATSISIUNTE SOKANCIOS MERGINOS. blink.gif NESISIUSKIT schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2005 12 16, 04:21)
Gal kas turi russu multfilmus ?Как львенок и черепаха пели песенку.

Man ne paviksta persesut is rusu

Yra cia http://multiki.arjlover.net/
Atsakyti
http://www.limewire....tent/home.shtml

Tai pati geriausia mano bandyta programa. Visi, kas bande tikrai liko patenkinti. Ji nemokama ir gana greita. Labai daug visokiausiu filmu, dainu net lietuvisku, rusisku biggrin.gif Dainas labai greitai parsiuncia ir vienu metu gali siustis labai daug. Dainoms tai superine programa.
Apie DC++ girdejau nemazai gero, bet ir man kazkas su ja ne taip. g.gif
Atsakyti
Dar norejau pridurti, jog jei specialiai nesisiusit "suaugusiems" filmu, tai jums naudojantis sia programa ju vietoj kokio kito filmoir neatsius, taip pat nebuvau pagavusi ir virusu, nei pop up'u. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elnes @ 2005 12 16, 22:57)
http://www.limewire....tent/home.shtml

Tai pati geriausia mano bandyta programa. Visi, kas bande tikrai liko patenkinti. Ji nemokama ir gana greita. Labai daug visokiausiu filmu, dainu net lietuvisku, rusisku biggrin.gif Dainas labai greitai parsiuncia ir vienu metu gali siustis labai daug. Dainoms tai superine programa.
Apie DC++ girdejau nemazai gero, bet ir man kazkas su ja ne taip.  g.gif

matyt mano kompe ji blokuojama, reikalauja passwordo sad.gif((((
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinaa: 17 gruodžio 2005 - 11:26