Sveikutes ,noriu paklausti susiinstaliavau EMULE ,filma man siuncia jau 2 diena ar cia normalu,gal as ka blogai darau,ar suinstaliavau ne taip.O sakykit filmus tik pagal pavadinima galima susirasti ar dar kaip kitaip.

QUOTE(oksanan @ 2005 12 15, 18:47)
Sveikutes ,noriu paklausti susiinstaliavau EMULE ,filma man siuncia jau 2 diena ar cia normalu,gal as ka blogai darau,ar suinstaliavau ne taip.O sakykit filmus tik pagal pavadinima galima susirasti ar dar kaip kitaip. 

Visai normalu. Normalu, jei ir savaitę siųsis - ypač jei tas filmas turi nedaug šaltinių.
QUOTE(oksanan @ 2005 12 15, 20:47)

Jo!Tai yra normalu,man net tekdavo meniasi laukt

Aciukas merginos uz atsakyma.O SAKYKIT IESKAU FILMO PAGAL PAVADINIMA,GAL DAR KAIP KITAIP GALIMA.

QUOTE(oksanan @ 2005 12 15, 23:45)
Aciukas merginos uz atsakyma.O SAKYKIT IESKAU FILMO PAGAL PAVADINIMA,GAL DAR KAIP KITAIP GALIMA. 

Nezinau!Nu as bunu jai noriu naujausiu tai rasau data pvz.2005 ir man tada atidaro naujausius siu metu filmus, o kitap tai nezinau

QUOTE(oksanan @ 2005 12 15, 23:45)

Ir dar galima pagal aktorius ir rezeserius!
QUOTE(pupa.jolita @ 2005 12 15, 01:47)
NA VA VIETOJ BUMERIO ATSISIUNTE SOKANCIOS MERGINOS.

QUOTE(cudo @ 2005 12 16, 04:21)
Gal kas turi russu multfilmus ?Как львенок и черепаха пели песенку.
Man ne paviksta persesut is rusu
Man ne paviksta persesut is rusu
Yra cia http://multiki.arjlover.net/
http://www.limewire....tent/home.shtml
Tai pati geriausia mano bandyta programa. Visi, kas bande tikrai liko patenkinti. Ji nemokama ir gana greita. Labai daug visokiausiu filmu, dainu net lietuvisku, rusisku
Dainas labai greitai parsiuncia ir vienu metu gali siustis labai daug. Dainoms tai superine programa.
Apie DC++ girdejau nemazai gero, bet ir man kazkas su ja ne taip.
Tai pati geriausia mano bandyta programa. Visi, kas bande tikrai liko patenkinti. Ji nemokama ir gana greita. Labai daug visokiausiu filmu, dainu net lietuvisku, rusisku

Dar norejau pridurti, jog jei specialiai nesisiusit "suaugusiems" filmu, tai jums naudojantis sia programa ju vietoj kokio kito filmoir neatsius, taip pat nebuvau pagavusi ir virusu, nei pop up'u.

QUOTE(Elnes @ 2005 12 16, 22:57)
http://www.limewire....tent/home.shtml
Dainas labai greitai parsiuncia ir vienu metu gali siustis labai daug. Dainoms tai superine programa.

matyt mano kompe ji blokuojama, reikalauja passwordo