S.O.S. patarkit!!labai noriu parsisiust bridzita dzouns,tai einu i ftp.ftp.com ir vos atsidarius laukui ismeta kazkokia lentele,kad negalima prisijungt (ar kazkas panasaus...)
ir taip jau nuo pat ryto!!
baigiu isprotet
pries tai ne karta ten buvau ir viskas gerai budavo-iskart prijungdavo...gal kas bandet siandien prisijungt?

QUOTE(Marmelada @ 2005 01 07, 13:52)
S.O.S. patarkit!!labai noriu parsisiust bridzita dzouns,tai einu i ftp.ftp.com ir vos atsidarius laukui ismeta kazkokia lentele,kad negalima prisijungt (ar kazkas panasaus...)
ir taip jau nuo pat ryto!!
baigiu isprotet
pries tai ne karta ten buvau ir viskas gerai budavo-iskart prijungdavo...gal kas bandet siandien prisijungt?

bandziau. viskas normaliai

QUOTE(Dita @ 2005 01 07, 15:54)
O kur ten filmai sudeti? Viska rodos islandziojau- niekur neradau..
QUOTE(Dita @ 2005 01 07, 15:54)
o ten reikia prisiregistruot?as neprisiregistravusi buvau...gal cia del to man nebeleidzia uzeit...tai gal kas zino kaip ten isiregistruot reikia?
sveikutes mamytes,na parsisiunciau is kazkur rusiska filma,o kaip ji ikelti i diska?153KB irAVI format.Gal kas gali padeti?

QUOTE(Silvute @ 2004 02 26, 19:25)
Pas ftp veikia viskas lyg ir gerai, bet filmus siuncia 10.00 -23.00 val. ar taip gali buti?

nosiuk,seniau,kai siusdavausi filmus is ftp,tai juos parsiusdavo per kokias 3 valandas!dar nemaciau ten tokio filmo,kuri 10 valandu siustu
nuo tada kai cia psiskundziau,kad niekaip negaliu ieiti i ftp,iki siol manes dar ten neileidzia
panos,prasu,padekit!!! gal dar kam nors taip yra buve?ka dabar daryt?na,man tas puslapis paprasciausiai neuzsikrauna iki galo...vis raso kad "kazkox laikas baigesi"...

gal zinot kokiu psl? labai reikia..is anksto aciu:)
Paprasciausias variantas- susiinstaliuki emule, pasarinki keleta dainu, prisijungusi prie serverio (jie ten duoti) ir susiieskai kokia kalba kokio filmo nori ir siuntiesi. sekmes

QUOTE(Atlante @ 2005 03 07, 21:02)
Paprasciausias variantas- susiinstaliuki emule, pasarinki keleta dainu, prisijungusi prie serverio (jie ten duoti) ir susiieskai kokia kalba kokio filmo nori ir siuntiesi. sekmes 

Arba parsisiust galima tos pacios paskirties programele, kuri vadinasi kazaa
QUOTE(ginija @ 2005 03 08, 09:29)
Arba parsisiust galima tos pacios paskirties programele, kuri vadinasi kazaa
Su sia programike dar priedo gausi ir keleta virusu