Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kur siunčiatės filmus?

QUOTE(mexica @ 2005 03 21, 15:20)
AS nenoriu naujos temos vest,bet jauciu teks  g.gif
Gal gali issamiau man paaiskint su kokia programa atidaryti parsiusta torrent faila?
Jei ka tai i az smile.gif  As tokia tundra,tai man reikia kad kas apsviestu  biggrin.gif
Ar yra spec.programa kirta atidaryti torrent failus?

Yra daug visokiu programu, su kuriom reikia atidarinet torentus.
Shitam puslapi ir apie programas prirashyta ir shiaip daug visoksiok informacijos apie BitTorent
BitTorrent FAQ

Puslapis ish, kurio galima atsisiust torentus :
Isohunt
Torrentreactor tik shitas dabar neveikia....
Atsakyti
Persiskaiciau ir man daejo,kad jis veikia P2P pagrindu,ane? g.gif Jei taip tai man vel nieko neiseis,nes mano netas neleidzia naudotis tomis programomis cry.gif
O man verkiant reikia vieno filmo! verysad.gif Nors nusisauk su tokiu internetu! cry.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 03 21, 19:19)
Persiskaiciau ir man daejo,kad jis veikia P2P pagrindu,ane?  g.gif  Jei taip tai man vel nieko neiseis,nes mano netas neleidzia naudotis tomis programomis cry.gif
O man verkiant reikia vieno filmo!  verysad.gif Nors nusisauk su tokiu internetu!  cry.gif

O tai kas cia per interneto tiekejas tokis...?
Beje kokio filmo reik?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julius3: 22 kovo 2005 - 07:44
Persiskaiciau ir man daejo,kad jis veikia P2P pagrindu,ane?  g.gif  Jei taip tai man vel nieko neiseis,nes mano netas neleidzia naudotis tomis programomis cry.gif
O man verkiant reikia vieno filmo!  verysad.gif Nors nusisauk su tokiu internetu!  cry.gif

Bet sios programos ( bent jau BitSpirit) veikia 80 portu, t.y. kaip ir internetas. Nemanau, kad tavo interneto tiekejai sia programa "susektu". Bent jau manes nesuseka smile.gif
Atsakyti

O gal tu naudojiesi kokia gudria ugnesiene?
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2005 03 22, 07:44)
O tai kas cia per interneto tiekejas tokis...?
Beje kokio filmo reik?

Ineteksa - vietinis pasilaiciu. O filmo tai reik "Message in a Bottle" '99m. TIesa dar vienas klausimelis - pirkta tikra DVD galima nukopinti su nero? (aisk nelabai legaliai,bet as tik del idomumo blush2.gif ) O ugniasienes nenaudoju jokios
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 03 23, 18:01)
Ineteksa - vietinis pasilaiciu. O filmo tai reik "Message in a Bottle" '99m. TIesa dar vienas klausimelis - pirkta tikra DVD galima nukopinti su nero? (aisk nelabai legaliai,bet as tik del idomumo  blush2.gif  ) O ugniasienes nenaudoju jokios

Galima kopijuot, tik gali but viena problema. Jei filmas uzhims daugiau nei 4,7 GB gali tekt pirkt dual-layer (dvigubo sluoksnio) dvd diska, o jie kainuoja ~20 lt.
Atsakyti
Žmonės, padėkit rolleyes.gif
Atsisiunčiau filmą iš serverio. Bandau žiūrėti, o man išmeta tokią lentelę: Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play.
Ką daryti? g.gif
Atsakyti
Pabandyk per divix leist arba atnaujink media.
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2005 03 28, 14:16)
Pabandyk per divix leist arba atnaujink media.

Renax, o kas tas divix arba kaip tą media atnaujinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2005 03 28, 13:53)
Renax, o kas tas divix arba kaip tą media atnaujinti?  ax.gif

Kokia siuo metu Media player versija pas tave ? 10 gali siustis is cia
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2005 03 28, 12:36)
Žmonės, padėkit  rolleyes.gif
Atsisiunčiau filmą iš serverio. Bandau žiūrėti, o man išmeta tokią lentelę: Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play.
Ką daryti?  g.gif

Manau arba DivX'o nera arba kokio kito codedo. Labai neblogas yra Defiler codeku rinkinys:
DefilerPak
Suinstaliuok, jei nerodys ir po instaliacijos, greiciausiai sugadintas filmas.
Atsakyti