Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Kalbėjau su Laura - viskas gerai pas ją.
Remontai, darbai ir omnikonektas nervina ją juodai - lėtas labai ir nėr kantrybės laukt.
perdaviau jūsų linkėjimus ir pasakiau naujienas - sveikina visas, o ypač nestuke.gif naujas.
O beje pas ją irgi yra gerų naujienų. Bet dar luktert reik taip kad laikom kumštukus už Laurą 4u.gif
Gal neužilgo turėsim dar vieną nestuke.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir kumštukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 08 22, 14:14)
Kalbėjau su Laura - viskas gerai pas ją.
Remontai, darbai ir omnikonektas nervina ją juodai - lėtas labai ir nėr kantrybės laukt.
perdaviau jūsų linkėjimus ir pasakiau naujienas - sveikina visas, o ypač  nestuke.gif  naujas.
O beje pas ją irgi yra gerų naujienų. Bet dar luktert reik taip kad laikom kumštukus už Laurą  4u.gif
Gal neužilgo turėsim dar vieną  nestuke.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ir kumštukai wub.gif

laura... geru naujienu... mirksiukas.gif laikom kumstukus thumbup.gif

o as nenutylliu, mano apziura tik po valandos. fear.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 08 22, 14:22)

sekmes tau. labai tikiuosi, kad ne veltui cia mes visos kumscius suspaude laikom bigsmile.gif . iseinam pasivaiksciot, o kai grisim iskart jungsiu neta skaityti tavo naujienas. labai tikiu, kad viskas tvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 08 22, 14:26)
. labai tikiu, kad viskas tvarkoj.

Ir aš 4u.gif . Žinok, man ramiau bus planuot, kai žinosiu, kad tau viskas gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 08 22, 14:22)

už tave dabar labiausiai ir stipriausiai laikom kumštukus.
grįžus namo jau naujienas pamatysiu ir linikiu, kad jos būtų pačios geriausios wub.gif
Kad plaktų širdukas - jam ir tau sėkmės balionai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites as issisiuvinejau sau vilties angela, tikiuosi i ji pasiziurejus kaskart jegu pasisemt ir vilti stipriau izeibt, kazkokio stebuklo is jo laukiu ir tikiuos kad jis tarsi angelas sargas bus
dalinuos su jumis savo angelu
user posted image
su viltim laukiu ir ziniu is bices, kad viskas gerai
Atsakyti
Aš nuspalvint taip nesugebėčiau, jau nekalbu apie siuvinėjimą blush2.gif . Gražu.
Atsakyti
Sveikos panos atsprasau kad taip ilgai nesirodziau nes bandziau uzsimirsti darbais bet kad ir tas nepadeda stengiausi kad tik tureciau daugiau darbu kad nieko negalvociau bet kol dirbi tol gerai gristi namo ir vel mintysia tas pas niekas nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
nicule pazystamas jausmas daryt bet ka kad tik galvoj vietos liudesiui neliktu, bet vistiek atsigulus nors ir trumpam viskas kaskart grizta, bet su laiku kazkaip skausmas blesta... reik laiko, daug...
kovojau su savim visaip, bet tiesiog dabar leidziu sau but laimingai, nors ir su didele tustuma ir trukumu, bet gyvenu toliau
Atsakyti
tai taip ir stengiuosi bet dabar suprantu kad dar yra vyras kuri buvau i sali pastumus kuris bando man padeti o as jo net neprisileidziu vienuzodziu pasidariau labai svetima kuria nenoriu buti suprantu kad blogai darau bet vistiek taip elgiuosi kaip durne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nicule @ 2008 08 22, 15:41)
bandziau uzsimirsti darbais, bet kad ir tas nepadeda, stengiausi, kad tik tureciau daugiau darbu, kad nieko negalvociau , bet kol dirbi tol gerai, gristi namo ir vel mintysia tas pas, niekas nepadeda  schmoll.gif

Nepabėgsi nuo to..... aš net į darbą po nelaimės grįžau neišlaukusi man duoto biuletenio... visko buvo - būdavo, kad sėdėdavau ištisą dieną vienoj vietoj, o būdavo, kad versdavau ir tvarkydavau kiekvieną namo kampelį, šveisdavau, langus valiau, grėbiau sodą...... tam kartui suveikdavo. Bet tik tam kartui.
Atsakyti
Tai jau stengiuosi save stabdyti i vietas viska sudeti nes kitaip pati sau nepadesiu pati pagalvoju kad nuo to nepabeksiu reiks vistiek sustot ne del saves o del vyro kuris labai myli ir stengiasi kad tik man butu geriau o as kaip kokia ozka uzsispyrus tipo viska galiu viena padaryti bet tas man neiseina doh.gif
Atsakyti