Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

doh.gif merginos cry.gif cry.gif cry.gif pralosem o as taip rekiau tiek nervavausi doh.gif nu ka padarysi gerai ir ketvirti.

Nicule laikykis ir stenkis vyro neatstumt reik dviese kazkaip bus lengviau reik laikytis drauge, nes kitaip gali vyras ir paluzt schmoll.gif man kazkaip taip ir isejo per ta nelaime kiekvienas uzsidarem savyje atitolom, o rezultatas atskirai dabar. Kalbekit sakyk kad tau skauda kad sunku nereik bijot kalbet, zinok ir jam nelengva!

Bice, laukiam geru ziniu is taves 4u.gif

Atsakyti
BIM neskaityti!!!

...aciu mergaites uz kumstukus ir vilti, tik deja, matyt neviskas nuo musu noru ir vilciu priklauso verysad.gif . Gydytoja taip viltingai mane pasitiko, sako labai gerai tavo hormonas didejo, as jai sakau, bet as kraujavau. Pasiziurejo echoskopu ir jau po keliu sekundziu supratau, kad negerai ten unsure.gif . Rado kraujosruva gimdoje, pusliukas yra, o viduje, deja nebera vaikiuko cray.gif . Kadangi viskas nepasisalino, pirmadieni valymas laukia, nes like audiniai palaiko hormonus ir mane tvarkingai pykina. Labai nuosirdziai uzjaute, is karto paziurejo kiausides , sake tikrai dar turesi vaikuciu. Paklausiau kiek laukti, sake ner cia ko laukti, po pirmo normalaus ciklo galiu planuoti. Klausiau kaip del dvieju cezariu ir tarpo tarp operaciju, sake kad jei nors kiek daugiau iseina tarp dvieju cezariu nei metai tai galima ir nelaukti. Cia viltis visom cezarinukem. Taigi taip va jauciuosi kazkaip keistai unsure.gif . Is vienos puses palengvejo, kad pagaliau aiski situacija, nes ta nezinia zude labiausiai, is kitos puses turejau dar vilties...As ranku nenuleidziu, kai tik visas sitas kosmaras pasibaigs, susirasiu ginekologa, pasikonsultuosiu dar karta ir link naujuju planuosiu leliuka. Taigi mane is besilaukianciu isbraukit, bet visai neismeskit ax.gif , as leidziuosi i planuojanciu sarasiuka.

Vaivos juosta as ne pavyzdys, nenoriu juo buti, bent jau situo poziuriu ax.gif Kuo nuosirdziausiai tikiuosi mergytes, kad visi uzkibe leliukai, planuoti ir neplanuoti uzaugs saugiai jusu pilveliuose ir mes juos pamatysim sveikucius ir linksmucius.

Cia kaip atsisbeikinamaja kalba susakiau blush2.gif . Na as nepabegu, lieku jusu burelyje, nes karta tapusi angeliuko mamyte ja lieki visam gyvenimui...
Papildyta:
QUOTE(nicule @ 2008 08 22, 16:01)
tai taip ir stengiuosi bet dabar suprantu kad dar yra vyras kuri buvau i sali pastumus kuris bando man padeti o as jo net neprisileidziu vienuzodziu pasidariau labai svetima kuria nenoriu buti suprantu kad blogai darau bet vistiek taip elgiuosi kaip  durne  doh.gif

mes matyt nesamoningai vyrus sunkiausiu momentu atstumiam, tarsi jie nebutu musu prarasto vaikucio dalis. Kai Sofija mire niekas aplink neegzistavo, as net pykdavau, akd jis gali naktim miegoti, bet labai padejo psichologas. Kadngi mes ruosemes isvaziuoti as issigandau, kad jeigu neissiaiskinsim tai emigracija tik dar labaiu gali atitolinti mus. Mes ir toliau retai snekames, tarsi suradom kiekvienas savo nisa skausme, bet zinom, kad myloim vienas kita, kad mylim ir esama ir nesama dukrytes. Jie niekada neisjaus tos netekties taip kaip mes, bet ir jiems skauda. Pbandyk nors kartais ji prisileisti, dviese bus lengviau, net jei is pradziu taip neatrodo. Tik jis vienas gali 100% tave suprasti, nes jis sitos jusu netekties dalis, ne mes, ne artimieji, ne draugai, tik jis.
Tikiuosi, kad ir tavo skausmas prades mazeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 08 22, 18:21)
BIM neskaityti!!!

...aciu mergaites uz kumstukus ir vilti, tik deja, matyt neviskas nuo musu noru ir vilciu priklauso verysad.gif . Gydytoja taip viltingai mane pasitiko, sako labai gerai tavo hormonas didejo, as jai sakau, bet as kraujavau. Pasiziurejo echoskopu ir jau po keliu sekundziu supratau, kad negerai ten unsure.gif . Rado kraujosruva gimdoje, pusliukas yra, o viduje, deja nebera vaikiuko cray.gif . Kadangi viskas nepasisalino, pirmadieni valymas laukia, nes like audiniai palaiko hormonus ir mane tvarkingai pykina. Labai nuosirdziai uzjaute, is karto paziurejo kiausides , sake tikrai dar turesi vaikuciu. Paklausiau kiek laukti, sake ner cia ko laukti, po pirmo normalaus ciklo galiu planuoti. Klausiau kaip del dvieju cezariu ir tarpo tarp operaciju, sake kad jei nors kiek daugiau iseina tarp dvieju cezariu nei metai tai galima ir nelaukti. Cia viltis visom cezarinukem. Taigi taip va jauciuosi kazkaip keistai unsure.gif . Is vienos puses palengvejo, kad pagaliau aiski situacija, nes ta nezinia zude labiausiai, is kitos puses turejau dar vilties...As ranku nenuleidziu, kai tik visas sitas kosmaras pasibaigs, susirasiu ginekologa, pasikonsultuosiu dar karta ir link naujuju planuosiu leliuka. Taigi mane is besilaukianciu isbraukit, bet visai neismeskit ax.gif , as leidziuosi i planuojanciu sarasiuka.

Vaivos juosta as ne pavyzdys, nenoriu juo buti, bent jau situo poziuriu ax.gif  Kuo nuosirdziausiai tikiuosi mergytes, kad visi uzkibe leliukai, planuoti ir neplanuoti uzaugs saugiai jusu pilveliuose ir mes juos pamatysim sveikucius ir linksmucius.

Cia kaip atsisbeikinamaja kalba susakiau blush2.gif . Na as nepabegu, lieku jusu burelyje, nes karta tapusi angeliuko mamyte ja lieki visam gyvenimui...

Uzjauciu tave bice stiprybes tau console.gif
Atsakyti
Bice, kaip cia nuramint tave?... nera to blogo kas neiseitu i gera...
tiek gerai kad bent jau nezudys tas nezinojimas, kitas kartas tikrai bus sekmingas(ir as tikiuosi) ir labai smarkiai tikiuosi kad kitas kartas galbut dvigubai grazins smile.gif
Atsakyti
Bice, labai gaila .... cray.gif
na bet gerai, kad gydytoja leido nelaukiant planuoti vel .

Man siandien labai slogi nuotaika verysad.gif lyg viskas gerai, bet jauciuos "istizus" visai nesava ... ner nei noro jokio kazka daryt, nei ka, nu isvis doh.gif

noreciau nuskrist kaip tam avatare ...
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 08 22, 17:30)
BIM neskaityti!!!

Bice, labai labai gaila, kad taip atsitiko. Bet atsitiko kaip atsitiko. Bet kuriuo atveju mes dar turim viltį - ir nebandyk darytis pirmadienį valymo, kol nepatikrins dar kartą echoskopu, ar vaikiuko pūsliuke nėra.

O pūsliuke vaikiuko galėjo ir nebūti, kaip aš tau sakiau tose žinutėse kur rašiau apie tuščius šovinukus. Tiesiog galėjo būti nesivystantis. Tai nemalonu, nes suaudrina mintis ir hormonus, bet tai nepriklauso nuo tavęs, nuo tavo vyro ir nuo nieko kito, o tik nuo gamtos.
Taigi, jei viskas tikrai taip, kaip tu sakai, laikykim, kad tai buvo tiesiog tuščias šovinukas.... nemalonus, bet taip gali būti bet kam bet kada ir paskutiniu metu ypač dažnai taip atsitinka. vaikiuko net nebuvo, tiesiog tuščias šovinukas.

Tu negali prarasti vilties Bice ir mes laukiam po pirmūjų mmm vėl rezultato - šįkart pilno šovinuko. Taip kad turi laiko užtaisyt vyrą.

Sėkmės, neliūdėk. Nemalonu, bet tai tikrai ne toks praradimas. tai tiesiog gamtos klaida - tuščias šovinukas.

laikykis ir didvyriškai viską ištverk (jei reikės), paruošk puikų lizdelį naujai gyvybei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 22 rugpjūčio 2008 - 17:33
QUOTE(STT @ 2008 08 22, 14:14)
O beje pas ją irgi yra gerų naujienų. Bet dar luktert reik taip kad laikom kumštukus už Laurą  4u.gif
Gal neužilgo turėsim dar vieną  nestuke.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ir kumštukai wub.gif

O tai laikau ir už ją kumštukus thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 08 22, 18:31)
Bice, labai labai gaila, kad taip atsitiko. Bet atsitiko kaip atsitiko. Bet kuriuo atveju mes dar turim viltį - ir nebandyk darytis pirmadienį valymo, kol nepatikrins dar kartą echoskopu, ar vaikiuko pūsliuke nėra.

O pūsliuke vaikiuko galėjo ir nebūti, kaip aš tau sakiau tose žinutėse kur rašiau apie tuščius šovinukus. Tiesiog galėjo būti nesivystantis. Tai nemalonu, nes suaudrina mintis ir hormonus, bet tai nepriklauso nuo tavęs, nuo tavo vyro ir nuo nieko kito, o tik nuo gamtos.
Taigi, jei viskas tikrai taip, kaip tu sakai, laikykim, kad tai buvo tiesiog tuščias šovinukas.... nemalonus, bet taip gali būti bet kam bet kada ir paskutiniu metu ypač dažnai taip atsitinka. vaikiuko net nebuvo, tiesiog tuščias šovinukas.

Tu negali prarasti vilties Bice ir mes laukiam po pirmūjų mmm vėl rezultato - šįkart pilno šovinuko. Taip kad turi laiko užtaisyt vyrą.

Sėkmės, neliūdėk. Nemalonu, bet tai tikrai ne toks praradimas. tai tiesiog gamtos klaida - tuščias šovinukas.

laikykis ir didvyriškai viską ištverk (jei reikės), paruošk puikų lizdelį naujai gyvybei  4u.gif

tai va kad pusliuke vaikiuko ir nebuvo, tik kazkokios atplaiseles, kaip cistutes, tarsi jis butu suires. Ji sake, kad ir pirma karta tik seseli mate, tiesiog buvo tikra, kad auga, nes hormonas didejo. O pirmadieni as dar turiu pries ateidama tabletes isideti, gimdos kakleliui suminkstinti, tai kaip ir patvirtintas valymas. as jos kelis kartus paklausiau, ji is visu pusiu ziurejo, sake, nu nieko panasaus i gemaliuka ten nesimato, net isdidino kiek imanoma buvo, jau ir sirdute butu girdejusi, nes beveik 7 savaites. Klausiau kodel mane pykina, tai sake, kad todel , kad pusliukas laikosi ir skatina hormonu gamyba, uztat ir atrodo kad nescia, nor gemaliukas nesivysto.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 22, 15:17)
mergaites as issisiuvinejau sau vilties angela, tikiuosi i ji pasiziurejus kaskart jegu pasisemt ir vilti stipriau izeibt, kazkokio stebuklo is jo laukiu ir tikiuos kad jis tarsi angelas sargas bus
dalinuos su jumis savo angelu
user posted image
su viltim laukiu ir ziniu is bices, kad viskas gerai

Rugsėje, kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif Tikiu kad tavo angelas padės šio skyrelio nestuke.gif ir planuojančiom jomis tapti.
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 08 22, 18:53)
tai va kad pusliuke vaikiuko ir nebuvo, tik kazkokios atplaiseles, kaip cistutes, tarsi jis butu suires. Ji sake, kad ir pirma karta tik seseli mate, tiesiog buvo tikra, kad auga, nes hormonas didejo.  O pirmadieni as dar turiu pries ateidama tabletes isideti, gimdos kakleliui suminkstinti, tai kaip ir patvirtintas valymas. as jos kelis kartus paklausiau, ji is visu pusiu ziurejo, sake, nu nieko panasaus i gemaliuka ten nesimato, net isdidino kiek imanoma buvo, jau ir sirdute butu girdejusi, nes beveik 7 savaites. Klausiau kodel mane pykina, tai sake, kad todel , kad pusliukas laikosi ir skatina hormonu gamyba, uztat ir atrodo kad nescia, nor gemaliukas nesivysto.

susikišk tą žvakutę, bet vistiek liepk prieš darant valymą dar kartą pažiūrėt - juk suminkštindama kaklelį tu jo nei praversi nei išvalysi. Būtinai liepk dar kartą patikrint - juk stebuklų būna.
Atsakyti
QUOTE(nicule @ 2008 08 22, 16:10)
Tai jau stengiuosi save stabdyti i vietas viska sudeti nes kitaip pati sau nepadesiu pati pagalvoju kad nuo to nepabeksiu reiks vistiek sustot ne del saves o del vyro kuris labai myli ir stengiasi kad tik man butu geriau o as kaip kokia ozka uzsispyrus tipo viska galiu viena padaryti bet tas man neiseina  doh.gif

Laikykis nicule, kad ir kaip skaudu reikia tai išgyventi, išlaukti kol skausmas truputėlį aprims. Deja vaistų nuo to nėra verysad.gif Būk gera neatstumk vyro ir jam skaudu dėl netekties, bet dar skaudžiau kai tu kenti, o jis nedaug tegali padėti. Išsikalbėkite, kas abu skaudina, ką jaučiate, neatsitverkite vienas nuo kito, jei reikia kartu patylėkite, svarbu kad jaustumėt vienas kitą šalia. Tai išbandymas kurį turite abu įveikti, kad kada nors vėl būtumėte laimingi.
Atsakyti
sveikutes!!!!
cray.gif bice!!!! na labai man gaila, labai tikejausi kad viskas bus tau gerai! tikrai labai gaila!
Atsakyti