Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(Edeva @ 2008 08 26, 11:19)
g.gif sveika kaip dziugu kad lelei viskas gerai  wub.gif sveikinu del mergytes  thumbup.gif  wub.gif o del taves na nieko pagersi antibus ir viskas bus gerai nera gi blogai ane?pas mane irgi i gala buvo kraujuje leukocitu daugoka bet negeriau antibu  g.gif tik daznai krauja dare ir stebejo jei sako pakils daugiau nei buvo o kiek buvo nebepamenu  g.gif bet nepakilo tai sake ko gero kad vistiek organizmas pavarges ir reaguoja taip o dar mano nezmoniski kg nusilpdina organizma doh.gif per nestuma priaugau 27kg  blush2.gif tai viskas susidejo o kada dabar eisi vel pas daktariuka?

klausimas ką ten tas kraujas išdarinėja.... bet geriau pasisaugot nei paskui nusigraužt nagus. manau daktaras žino, ką skiria.
pas jį vaikštau kas dvi savaitės. taigi po dviejų savaičių vėl keliausiu ir vėl badys mane verysad.gif bet šįkart buvo neskaudžiai kažkaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 08 26, 11:28)
klausimas ką ten tas kraujas išdarinėja.... bet geriau pasisaugot nei paskui nusigraužt nagus. manau daktaras žino, ką skiria.
pas jį vaikštau kas dvi savaitės. taigi po dviejų savaičių vėl keliausiu ir vėl badys mane verysad.gif  bet šįkart buvo neskaudžiai kažkaip  bigsmile.gif

irnesakyk.gif na zinoma kad zino viskas bus gerai tiesiog imunitetas kazkiek pasilpes mirksiukas.gif vistik organizmas ruosiasi nesuprasi kas ten darosi ax.gif lauksim sekancio karto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 08 26, 11:49)
Sveikos

nu va ir aš.
Bim  mirksiukas.gif  ramybės mergyt... ramybės

Grįžau...
mergos, nuojauta mūsų neįtikėtina.... niekada sui šitu nėštumu nesiparinau, dabar užsiparinau ir va - kraujas rodo kad mano imunitetas nerimauja... Gersiu Ospamoxą septynias dienas. Kaip mano daktaras sakė, tai daugiau apsisaugojimas nei gydymas, kad nebūtų paskui akibrokštų. Šlapimas super, tepinėlis super o va kraujas rodo kad leukocitų truputuką daugokokai.... todėl sakė saugos mane.
Viskas bus ok, tikiu tuo, aš gerose rankose.

O lele sakė patenkinta viskuo, placentai viskas ok, lelei tuo labiau. Sveria jau 1140 kg Atitinka savo 28 sav. laiką. Pasidžiaugė kad lelka nepermaitinta ir mano svoris auga puikiai - tai yra po mažai. Vienžo, lelia gyvena super o mamytės imunitetas nelabai super. Bet padarysim kad būtų gerai.

Tai tiek
Beje, tarp kojyčių niekas nebeužaugo ir nebeužaugs jau - faktas.

na smagu kad tavo zemina gerai jauciasi! tik tu ziurek saves! pailsek daugiau! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2008 08 26, 00:32)
deima, o tau dar dekretines tesiasi? tiek ilgai? jug jeigu vaikelis neisgyvena, tai jos buna labai trumpos. bent man taip aiskino..
labanaktis visoms

Kadangi mano nelaime buvo 34sav,tai as jau buvau dekrete ir man jau buvo ismoketi pinigai.Man dekretas israsytas iki rugsejo 11d.O po CZ 2savaites nedarbingumo gavau.Tai ilsiuosi iki rugsejo 26d. Jei butu teke anksciau iseit,buciau isprotejus.Jau dabar biski aprime jausmai,lengviau po truputi darosi....
Nors ryt musu treciosios vestuviu metines,kurias turejom svesti trise...... cray.gif Nu va ir vel praskydau.....Trys metai mum ir trys menesiai musu angeliukui..... cray.gif

Oi,atsiprasau....

STT,smagu girdet kad augat gerai thumbup.gif O mamyte stipri ir su savo krauju susitvarkys 4u.gif
BIM,laikykis 4u.gif Laukiam naujienu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deima26: 26 rugpjūčio 2008 - 11:09
QUOTE(STT @ 2008 08 26, 10:49)
Sveikos
O lele sakė patenkinta viskuo, placentai viskas ok, lelei tuo labiau. Sveria jau 1140 kg Atitinka savo 28 sav. laiką. Pasidžiaugė kad lelka nepermaitinta ir mano svoris auga puikiai - tai yra po mažai. Vienžo, lelia gyvena super o mamytės imunitetas nelabai super. Bet padarysim kad būtų gerai.

Kaip šaunu kad Žemynai viskas gerai thumbup.gif ir toliau taip aukit wub.gif O pati turi pasigydyti prieš rudenines ligas, kad sustiprėtum ir nesirgtum. Sėkmės tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir viskas bus gerai.
Bim laikykis, yra gi kokia nors išeitis, mirksiukas.gif lauksim žinių ir laikom už tave kumštukus.
Papildyta:
QUOTE(deima26 @ 2008 08 26, 12:08)
Nors ryt musu treciosios vestuviu metines,kurias turejom svesti trise...... cray.gif Nu va ir vel praskydau.....Trys metai mum ir trys menesiai musu angeliukui..... cray.gif

Deima, laikykis console.gif
Atsakyti
pradejo eit kaskokios labai gausios isskiros. sunerimau, kad man tie stresai per sona neiseitu
einu metu arbatos pasidarysiu!
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,

STT labai smagu, kad tavo mergyte puikiai laikosi, o del antibijotiku, tai as pritariu tavo gydytojui ir geriau apsidrausti smile.gif mirksiukas.gif

Bim viskas bus gerai, tik nestresuok, as nemanau, kad cia toks blogas dalykas yra, mano uosviene dar nezinojo kad buvo pastojusi, o gere antibijotikus, jai tuo metu gydytojai liepe daryti isvalyma del antibijotiku, o ji nesutiko ir ka mano vyro broliui jau virs dvidesimt metu ir jis sveikut sveikutelis mirksiukas.gif Jeigu ir ras streptakoka, tai tau turi skirti antibijotikus ir nieko cia blogo mirksiukas.gif o koki tau tyrima dare del tu tonziliu?

Bice console.gif

Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 08 26, 15:10)
Sveikutes  4u.gif ,

STT labai smagu, kad tavo mergyte puikiai laikosi, o del antibijotiku, tai as pritariu tavo gydytojui ir geriau apsidrausti  smile.gif  mirksiukas.gif

Bim viskas bus gerai, tik nestresuok, as nemanau, kad cia toks blogas dalykas yra, mano uosviene dar nezinojo kad buvo pastojusi, o gere antibijotikus, jai tuo metu gydytojai liepe daryti isvalyma del antibijotiku, o ji nesutiko ir ka mano vyro broliui jau virs dvidesimt metu ir jis sveikut sveikutelis  mirksiukas.gif Jeigu ir ras streptakoka, tai tau turi skirti antibijotikus ir nieko cia blogo  mirksiukas.gif o koki tau tyrima dare del tu tonziliu?

Bice  console.gif

kaskoki kraujo! koki nezinau, va laukiu gyd skambucio tai paklausiu koks ten tas tir buvo! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Jungiuosi ir as prie jusu. Jau antra diena skaitau jusu foruma, bet nedristu prisijungti.
As irgi turiu savo angeliukus: dvynukes Mildute ir Emilyte. Jos turejo gyventi, bet deja (mano istorija yra prie gimdymo istoriju, jei kuriai is jusu noretusi suzinoti ja).. Negaliu niekaip atsikratyti savigrauzos. Grauziu ir grauziu save, kodel as ju nespejau isgelbeti.. Labai liudziu, kad nespejau su jomis atsiveikinti, kad neturiu ju nuotraukytes.. Siaip jau beveik susitaikiau su ta nelaime, bet uzvakar nakti emiau ir apsiverkiau. Paskutiniu metu kaip nesava vaikstau..
Smagu paskaityti jusu foruma, nes joje jau tvyro laukimo nuotaikos.. As dar nesijauciu pasirengusi kitam vaikiukui, nors man nera pagrindo bijoti nestumo. Gydytojas patikino, kad sikart man viskas butu gerai.. Bet bijau, kad jei buciau nescia, turbut labai labai stresuociau. Bet laikas bega.. Mano berniukui jau 4 metai. Jam reikia broliuko ar sesutes. Tai ir plesausi tarp dvieju jausmu: noro greiciau pastoti ir noro islaukti kuo ilgiau, kad organizmas atsistatytu.
Paskutiniu dienu savijauta tokia keista, kad jau imu bijoti, jog sergu depresija. Tas nuolatinis nuotaiku svyravimas ir pan.

BIM, butinai suzinok pavadinima ligos, kuria tau itaria. Nezinodama, kas tai per liga ar bakterija, nezinosi kaip kovoti.

Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2008 08 26, 15:35)
Sveikos merginos,
Jungiuosi ir as prie jusu. Jau antra diena skaitau jusu foruma, bet nedristu prisijungti.
As irgi turiu savo angeliukus: dvynukes Mildute ir Emilyte. Jos turejo gyventi, bet deja (mano istorija yra prie gimdymo istoriju, jei kuriai is jusu noretusi suzinoti ja).. Negaliu niekaip atsikratyti savigrauzos. Grauziu ir grauziu save, kodel as ju nespejau isgelbeti.. Labai liudziu, kad nespejau su jomis atsiveikinti, kad neturiu ju nuotraukytes.. Siaip jau beveik susitaikiau su ta nelaime, bet uzvakar nakti emiau ir apsiverkiau. Paskutiniu metu kaip nesava vaikstau..
Smagu paskaityti jusu foruma, nes joje jau tvyro laukimo nuotaikos.. As dar nesijauciu pasirengusi kitam vaikiukui, nors man nera pagrindo bijoti nestumo. Gydytojas patikino, kad sikart man viskas butu gerai.. Bet bijau, kad jei buciau nescia, turbut labai labai stresuociau. Bet laikas bega.. Mano berniukui jau 4 metai. Jam reikia broliuko ar sesutes. Tai ir plesausi tarp dvieju jausmu: noro greiciau pastoti ir noro islaukti kuo ilgiau, kad organizmas atsistatytu.
Paskutiniu dienu savijauta tokia keista, kad jau imu bijoti, jog sergu depresija. Tas nuolatinis nuotaiku svyravimas ir pan.

BIM, butinai suzinok pavadinima ligos, kuria tau itaria. Nezinodama, kas tai per liga ar bakterija, nezinosi kaip kovoti.

O dieive,kodel taip,iskarto du????? console.gif Laikykis mergyt,ir uzsuk pas mus dazniau,nes cia lengviau viskas praeina.Cia visada rasi kas tave paguos ir suteiks stiprybes drinks_cheers.gif Juk kruvoj kartu group.gif geriau
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2008 08 26, 15:35)
Sveikos merginos,
As irgi turiu savo angeliukus: dvynukes Mildute ir Emilyte.

jau senokai skaiciau jusu istorija cray.gif o dievuleliau gerai kad atejai pas mus gal bus geriau visom kartu cray.gif koks liudesys cray.gif didele uzuojauta stiprybes jusu seimai unsure.gif jau visai neseniai mintyse pagalvojau kad senokai buvo jau naujoku sitam forume ir apsidziaugiau kad tai yra gerai ...o dabar..... cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 26 rugpjūčio 2008 - 15:15
Man irgi labai liudna, kad musu tiek daug. Pries nelaime atrode, kad siais moderniais laikais tikrai jokiu nebuna nelaimiu nestukems. Deja, dar ir dabar tiek daug praradimu.. Karmelavos kapinaitese daznai akys uzkliuna uz paminkliuku vaikams.. Guodzia tik tai, kad galbut mano mergytes tikrai laimingesnes, nei mes, gyvenantys cia. Juk joms tikrai nereiks patirti jokiu tokiu nelaimiu, kaip man.. As tik tikiuosi, kad man jau D....s atseikejo visas nelaimes ir kad dabar gyvensiu laiminga, kaip ta princese pasakoje. Mano mociute irgi palaidojo savo du vaikus, nesitikejau, kad ir man taip bus..
Atsakyti