Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

begu mergaites uzsiimti mergeliote, nes MB kokis tai testas rytoj tai mokosi book.gif .
Prirasykit atleksiu vakare paskaityti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 08 26, 17:42)

draugė pasakojo, jos draugė akušere dirba - atėjo pas juos šiandien nėštukė su 14 sav nėštumu ir mirusiu įsčiose vaisiumi... pasirodo mergina prieš vestuves norėjo sukūdėt ir vartojo liekninamąsias tabletes LIDO - **** atsiprašant ... tai kokia motina iš jos būtų buvusi..... gun_rifle.gif  gun_rifle.gif čia darai viską... plėšaisi viduje kad tik geriau mažuliui... o tokios ku..... atsiprašant nužudo ir pofik
negaliu..... siutas suėmė...

nesupratau tai ji mergaite zinojo, kad nescia ir vartojo, gal tiesiog nezinojo, kad laukesi blink.gif , ara visai smegenineje neverda g.gif
as zinik jei negalvociau, kad musu skyrelis daznai paskaitinejamas tau tokiu istoriju galeciau papasakoti, kadd paskui tektu visa teksta geltonai uzspalvoti mirksiukas.gif

tai va todel kartais ir ne kartais as tos butybes dangoje egzistavimu suabejoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 08 26, 17:30)
STT dziaugiuosi, kad Zemyna gerai jauciasi pas tave pilvuke, o leukocitai niekur nesides teks jiems nusileisti mirksiukas.gif
klausei kaip jauciuosi-fiziskai tai gerai, nei ka skauda, nekraujuoja, net issigandau, kad neliktu kokiu kresuliu ir nereiktu vel valymo daryti unsure.gif . Pykinimas dingo is karto po proceduros, gal kiek svaigsta galva, bet tai tik mazos smulkmenos. Emociskai...Spejau isgedeti si nestuma per tas dvi savaites, tiesiog bandau negalvoti, nors karatais iskyla echoskopo vaizdas pries akis, bet neleidziu sau i tai isijausti, nezinau kaip visa tai atrodytu jei jau buciau sirdutes plakima girdejusi... dabar taip ir liko nezinia. Tik anamnezeje jau turesiu tris nestumus. Labai tikiuosi, kad nebepasikartos sita istorija, jau man kaip ir uztenka tu nesamoniu gyvenime, as noreciau tiesiog pradeti gyventi...

ačiū Bice.
Privalau viską daryt dėl mažulės... nors yra siūlymų negert,. bet klausysiu ir pasitikėsiu mediku - vaiku rizikuot negaliu.... o manau po mano istorijos ir pats daktaras bijo ir draudžiasi... geriau taip nei paskui sulaukt pasekmių.

šaunuolė, kad tvirtai laikaisi. taip ir toliau - nespėjai susigyvent dar, svarbiausia emocinė būklė kad stabili būtų.
lauksim užsukančių gandrų neužilgo - gal du wub.gif
Papildyta:
QUOTE(bicė @ 2008 08 26, 17:51)
Prirasykit atleksiu vakare paskaityti ax.gif

nesupratau tai ji mergaite zinojo, kad nescia ir vartojo, gal tiesiog nezinojo, kad laukesi blink.gif , ara visai smegenineje neverda g.gif
as zinik jei negalvociau, kad musu skyrelis daznai paskaitinejamas tau tokiu istoriju galeciau papasakoti, kadd paskui tektu visa teksta geltonai uzspalvoti mirksiukas.gif

tai va todel kartais ir ne kartais as tos butybes dangoje egzistavimu suabejoju schmoll.gif

aga, kad nieko nėr - viena daug neprirašysiu doh.gif

žinojo kad laukiasi - juk tiek laiko. Tiesiog laukė vestuvės ir reikėjo pasikūdint biškiį - tai reikėjo LIDO pagert. Nu gi kad plonesnei būt

nu ir kas kad skaitinėjamas - man kažkaip dzin visai ...

o kad tos būtybės nėr - čia faktas.... arba jis lochas... sory
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 26 rugpjūčio 2008 - 16:59
QUOTE(STT @ 2008 08 26, 17:42)
draugė pasakojo, jos draugė akušere dirba . o tokios ku..... atsiprašant nužudo ir pofik
negaliu..... siutas suėmė...

blink.gif tokias reikia tik susaudyti gun_bandana.gif: ot bjaurybem sekasi ai pirmas nesigavo dar keletas vistiek gausis net neisivaizduoja kad 14sav jau vaikiukas didelis unsure.gif
stt kaip suprantu jau turit maziukes varda tiesiog nuostabus wub.gif kaip ji isrinkot ir kodel? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 08 26, 17:59)
stt kaip suprantu jau turit maziukes varda tiesiog nuostabus  wub.gif kaip ji isrinkot ir kodel? blush2.gif

jo Žemyna bus.
šitas vardas buvo mano svajonė mergytei. kadangi vyrui gražu, visada svajojau apie dukrytę Žemyną, tokią ir pagimdysiu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2008 08 26, 15:35)
As irgi turiu savo angeliukus: dvynukes Mildute ir Emilyte. Jos turejo gyventi, bet deja (mano istorija yra prie gimdymo istoriju, jei kuriai is jusu noretusi suzinoti ja).. Negaliu niekaip atsikratyti savigrauzos. Grauziu ir grauziu save, kodel as ju nespejau isgelbeti.. Labai liudziu, kad nespejau su jomis atsiveikinti, kad neturiu ju nuotraukytes.. Siaip jau beveik susitaikiau su ta nelaime, bet uzvakar nakti emiau ir apsiverkiau. Paskutiniu metu kaip nesava vaikstau..
Smagu paskaityti jusu foruma, nes joje jau tvyro laukimo nuotaikos.. As dar nesijauciu pasirengusi kitam vaikiukui, nors man nera pagrindo bijoti nestumo. Gydytojas patikino, kad sikart man viskas butu gerai.. Bet bijau, kad jei buciau nescia, turbut labai labai stresuociau. Bet laikas bega.. Mano berniukui jau 4 metai. Jam reikia broliuko ar sesutes. Tai ir plesausi tarp dvieju jausmu: noro greiciau pastoti ir noro islaukti kuo ilgiau, kad organizmas atsistatytu.
Paskutiniu dienu savijauta tokia keista, kad jau imu bijoti, jog sergu depresija. Tas nuolatinis nuotaiku svyravimas ir pan.

Labutis,
Skaudu iš karto du angeliukai... verysad.gif O dėl savigraužos - mes esam mamos ir jaučiamės atsakingos už savo vaikus ir už tai kas jiems atsitinka. Bet ne viskas mūsų valioje, deja... Dėl vaikiuko - tiesiog ateina laikas kai noras būna stipresnis už baimę, vienai anksčiau, kitai vėliau. Stiprybės tau console.gif
Užeik pas mus dažniau - ir kai būna labai sunku, ir kai norisi išsipasakoti, ar šiaip paplepėti.
Atsakyti
antuke 4u.gif tavo istoriją jau seniai perskaičiau ir apverkiau verysad.gif Gerai kad užsukai pas mus..nors aš pati čia daugiau skaitau nei rašau, nuotaikos svyruoja valandomis..
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2008 08 26, 16:24)
Man irgi labai liudna, kad musu tiek daug. Pries nelaime atrode, kad siais moderniais laikais tikrai jokiu nebuna nelaimiu nestukems. Deja, dar ir dabar tiek daug praradimu.. Karmelavos kapinaitese daznai akys uzkliuna uz paminkliuku vaikams.. Guodzia tik tai, kad galbut mano mergytes tikrai laimingesnes, nei mes, gyvenantys cia. Juk joms tikrai nereiks patirti jokiu tokiu nelaimiu, kaip man.. As tik tikiuosi, kad man jau D....s atseikejo visas nelaimes ir kad dabar gyvensiu laiminga, kaip ta princese pasakoje. Mano mociute irgi palaidojo savo du vaikus, nesitikejau, kad ir man taip bus..

Mano močiutė palaidojo 9 mėn. sūnelį, močiutės sesuo palaidojo 4 vaikelius.... Tai buvo seniai ir taip toli viskas atrodė, kol pati nepatyriau.
Papildyta:
QUOTE(Andryte @ 2008 08 26, 16:29)
O zinot dar pasakysiu kokios mane mintys istisai grauzia. As jau kazkaip beveik su viskuo sugebejau susitaikyti, na bent jau kazkiek save apraminti, ale vat vienas dalykas man niekaip neduoda ramybes, nes zinau, kad jo tai jau niekada nepakeisiu - man gaila, kad Ruta netures 3 metais jaunesnio brolio. Ta prasme, kad gal kazkada ateityje tures ar broliuka ar sesute, bet tas amziaus skirtumas bus didesnis. Ir man taip liudna del to, nes as kol laukiausi, tai dziaugiausi, kad bus nedidelis skirtumas, kad bus draugai vaikiukai.

Tarp mano mergikių skirtumas 12 metų, o tarp didžiosios ir Giedrutės - metai ir 11 mėn..... O kaip bus - žiūrėsim, pakol kas didžioji labai myli mažąją.
Atsakyti
na ka paneles, mano seimos gyd turbut musu globeja gyd. istate smegenelius! nes paskambino ji mum ir pasake kad mes nurimtume, kad sio metu nera jokio pavojaus ir viskam tesiog daroma privencija, kad skirs antibijotikus tik tam kad apramint ta mano bacila, kad jai as neticia persalciau ji dar labiau nepaumetu ir nebutu pablogejimu, ir liudnu pasekmiu!
na kaip jum? as be zado, isdejau jia i suns dienas, sakau jai nemokat nepanekot nedirbkit tokio darbo, nes man per jus nuo nervu persoileidimas iviks tokeis tampais! tai va! seip viska netaip baisei, nors bent kol kas, nebent anas tirimukas ka paroditu negero labai, o kol kas nurimstu ir laukiu kas toliau viks!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 08 26, 19:46)
na ka paneles, mano seimos gyd turbut musu globeja gyd. istate smegenelius! nes paskambino ji mum ir pasake kad mes nurimtume, kad sio metu nera jokio pavojaus ir viskam tesiog daroma privencija, kad skirs antibijotikus tik tam kad apramint ta mano bacila, kad jai as neticia persalciau ji dar labiau nepaumetu ir nebutu pablogejimu, ir liudnu pasekmiu!
na kaip jum? as be zado, isdejau jia i suns dienas, sakau jai nemokat nepanekot nedirbkit tokio darbo, nes man per jus nuo nervu persoileidimas iviks tokeis tampais! tai va! seip viska netaip baisei, nors bent kol kas, nebent anas tirimukas ka paroditu negero labai, o kol kas nurimstu ir laukiu kas toliau viks!

nu va - šaunu - viskas ok...
bet gydytoja.... eik pas mano KR tai nors rami tupėsi.
Atsakyti

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o kaip tau isvis nutare si tyrima daryti? Ar tau skaudejo gerkle ar tu apsirgai?

Antuke as irgi prisimenu tavo istorija ir zinai mane labai daznai kankina mintys, kad tik isvis galeciau pastoti ir susilaukti vaikeliu, nes kartais aptinka mintys, kai paskauda pilvo apacia ir pradedu prisimastyti visokiu nesamoniu verysad.gif

Atsakyti

Nu va,pagaliau kazkas gero 4u.gif Stiprybes tau ir maziau streso 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 08 26, 20:14)
mane labai daznai kankina mintys, kad tik isvis galeciau pastoti ir susilaukti vaikeliu, nes kartais aptinka mintys, kai paskauda pilvo apacia ir pradedu prisimastyti visokiu nesamoniu  verysad.gif

nu tik jau baik čia nesąmones mąstyt...
taigi gyvas organizmas esi... tau ką - galvos neskauda, šono nesuskausta???? taip pat ir pilvo apačią suskausta...
Gausi tu man jei dar pamatysiu tokias nesąmones.
Tik gamink čia mum lelių greičiau o ne parinkis dėl nesąmonių.
Juk gali turėti vaikučių - kelis kartus pastojus buvai. tik bacilą reikėjo išvaryt velniop - dabar jau išvarei - kai viskas gerai tai prisigalvoji kitų briedų ania?
mesk iš galvos - kad negirdėčiau Laura cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 26 rugpjūčio 2008 - 19:26