QUOTE(Andryte @ 2008 08 28, 10:08)
Labas
Klausykit, o as cia susimasciau apie toki juokinga dalykeli - man po pirmo gimdymo ir vaiko maitinimo (kai vaikui apie puse metu buvo) pradejo labai stipriai slinkti plaukai, tiesiog kuokstais. Dabar irgi slenka bet gal biski maziau, nes geriu visokius vitaminus ir t.t. Tai as dabar grynai teoriskai susimasciau - jei man cia kazkada rudeni ar ziema pavyks pastoti, tai ar as pagimdzius neliksiu visai be plauku

Mano dabar tokie plaukai bisk ilgesni, tai jau man sese sake, kad gal man reikia nusiskust, nes visur mano plauku pilna
sveikutes pleputes
oi prajuokinai

.
Bet STT teisi, pastosi ir vel plaukai isveses, o kad ten paskui viena skitas iskris tai jau ne taip baisu

. O sese jau gi pakentes kaip nors

, nebent tau uz kompanija sukuosena pakeistu
Svarbiausia, kad dabar tavo ovuliacija susitvarkytu, nes is tiesu gal buvo per anksti dar pries kelis menesiukus

. Manes va pvz niekas taip nuodugniai netyre, bet itariu, kad mano kairioji kiauside periodiskai duoda ciklus be ovuliacijos, pries pastojant su sofija turejau pastoti menesi pries , skaiciavau ovuliacijos laika, bet menesines prasidejo kaip laikrodukas, neskaitant to , kad mano visi dabar jau trys nestumai buvo pradeti po ovuliacijos is desines kiausides. Gal ir tavo kuri nors biski tinginiauja.
Papildyta:
QUOTE(AIRA @ 2008 08 28, 11:39)
Mes jau seniai po kavytės

, spėjau ir bandelių prikepti savo panelei
oi man net sazine grauzia kai jusu paklausau, Zvelsa blyniukus kepa, BIM agurkiukus marinuoja, Tu bandutes ritini, as tai nieko nedarau

, vyras ryte ir maliavka suruosia ir sau pietus pasidaro, o as tik aki pramerkiu ir ant kito sono

ir dabar dar lovoj drybsau

, skaitineju ka rasot
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 08 28, 11:59)
aš jungiuosi su vandenuku, nes kavos niekada negėriau negeriu ir negersiu
tuoj važiuosim valgyt kininio maistuko
a ko čia taip ramekas....
Bim, ei - žinau kad namie esi - ateik
Bice, ką tu darai?
kitos kur?
as ka as... as tingiu bet ka daryti, net kava tingiu virtis, jau nesnekant apie tai, kad koja is lovos iskelti tingiu. Beje pas mus siandien netiketai saulute islindo, salia toks grazus ezereiukas yra reiktu vakarop islysti pasivaikscioti jei tik mano princesiukas atlaikys. Vakar nusmigo beziuredama vaikiska programa

, ismiegojo 12 valandu. Beje pasigirsim, ji pradeda darze kelis zodzius norgiskai sakyti-mano genai
Skaniu tau kinieciu, mes tai cia neeinam i viesas vietas pietauti

, nes paskui tektu i tuscia saldytuva ziureti kelias dienas
Papildyta:
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 08 27, 23:42)
Sveikos, merginos.
Nedingau aš: tiesiog viena kolegė darbe jau antras mėnuo serga, kita atostogauja, tai tenka daug dirbti, net vakarot darbe... Jaučiu, tuoj "stogas nuvažiuos"... Prie kompo lįst po darbo jau nepajėgiu. O šiandien, kol perskaičiau visus dvidešimt puslapių Jūsų prirašytų, aplamai visos mintys išgaravo.
Labanakt visoms.
sveika prazuvele, sakyk kolegei , kad jai laikas sveikti nes tu negali normaliai SM bendrauti

.