Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(bicė @ 2008 08 28, 12:39)
as ka as... as tingiu bet ka daryti, net kava tingiu virtis, jau nesnekant apie tai, kad koja is lovos iskelti tingiu.

drinks_cheers.gif aš irgi viską tingiu ir sėdėt ir gulėt ir prie kompo - viską tingiu - netingiu tik po pardes badziotis blush2.gif
va grįžau iš CUP'o - nupirkau auklei dovanų dvi knygas. Nes ryt auklė dirba pas mus paskutinę dieną rolleyes.gif

QUOTE(bim @ 2008 08 28, 13:08)
stt, as pobiski, jaucios normalei, krutys siandien kaskokios labai jautrios pasidare, pikint vis stipriau pradeda, na prasideda pobiki nestumo dziauksmai thumbup.gif

thumbup.gif yes, kaip fainaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wub.gif

QUOTE(AIRA @ 2008 08 28, 13:40)
STT, ar skaniai pavalgei? ax.gif Mėgstu kiniečius, tiksliau jų virtuvę  lotuliukas.gif pati namie bandau paimprovizuoti rolleyes.gif

aš beprotiškai mėgstu kiniečius... bet vyrų kiniečių tai nea - jie man skirti tik valgio gaminimui.
bet aš valgau kiniečiuose tik jūsų gėrybes.... daugiau aš ten nieko nenoriu... šitas nėštumas mane nušers gėrybėm jaučiu kad paskui nebežiūrėsiu į tą pusę... aš beveik kasdien jau jas valgyt pradėjau... ir taip nuo kokio trečio nėštumo mėnesio jei ne anksčiau... blush2.gif
QUOTE(Laura6 @ 2008 08 28, 13:51)
Nu kaip smagu butu papietauti STT su tavim, ryt atleksiu i Vilniu, bet kad greitai turesiu apsisukti ir vel atgal varyti  smile.gif O kada tau i dekreta?  g.gif  mirksiukas.gif

sveika, norėčiau su tavimi vėl pasimatyt... nu jei kada atvarysi vilniun, sakyk, rašyk, susitiksim, pabendrausim, jei dar pilvą panešiu.
o ko ryt kaip raketa skriesi - taigi pietūs trunka max valandą - o kiniečiuose ir pusvalandį blush2.gif (kai nėščia iš bado ištrūkus boba sukemša viską)
dektretan išeinu nuo 15 rugsėjo... bet nuo pirmadienio turiu dvi savaites atostogų... žodžiu rytoj dirbsu paskutinę dienelę thumbup.gif
QUOTE(bicė @ 2008 08 28, 14:06)
kad STT isedes namie g.gif  lotuliukas.gif

tu netgi per daug teisi... aš gi dar matai ant senatvės studijuoju... o kadangi gimdymas per sesiją tai bandysiu laikytis anksčiau laiko viską - gal su pilvu nuolaidų gausiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ajuka @ 2008 08 28, 14:25)
Ale tikrai darbscios jus cia visos, sakau man ir reikia MB kokiu vafliu iskept gal  blush2.gif o tai saldytuvas tuscias, neapsipirkau po druskininku, o kazka reikia lest  lotuliukas.gif

o del jautrumo ... nugi juk neverkiam istisai i pagalves isikniaubusios, nepaisant skaudziu dalyku gyvenimas eina, reikia galu gale ir praustis ir valgi ruost ir dirbt ....

STT. mes ir gerbejai kinu maisto, aks savaitgali kinuose valgom, bet visada - cili kinijoje zirmunuose, is iprocio  blush2.gif
o tie kinai prie cupo mane nervuoja padavejos, nu tokios bjaurios ... nors maistas neblogas.

nu aš tai tinginė... blush2.gif kas liečia maisto gaminimą, žiauriai tinginė blush2.gif

o kiek gali žmogus verkt - užeina liūdnumas ir turi gi jis praeit - negali gi pastoviai tęstis... reikia gyvent...

jo - padavėjos ten bjaurios, bet žinai, kai ateina tokia nėščia stora boba surauktu snukiu ir pastrojina tai ant galo šypsotis pradeda,,,, bet užtai arbatos negauna blush2.gif nes būna šaukštai po pietų... arba jei varau su kolega, tai jis vos atnešus meniu liepia šypsotis... pasimeta, bet šypsos o tada ir pamalonėja....
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 08 28, 14:34)

tu netgi per daug teisi... aš gi dar matai ant senatvės studijuoju... o kadangi gimdymas per sesiją tai bandysiu laikytis anksčiau laiko viską - gal su pilvu nuolaidų gausiu blush2.gif

As su Amelcia baigiamaji egza laikaiu, tai dar tokia rami nebuvau nei per viena anksciau lotuliukas.gif Aisku nestumas savo padare, atminties lasteles buvo uzslopintos, tai rezultatas neblizgejo, bet islaikiau mirksiukas.gif Tai tu pailsek ir labai nepersistenk su mokslais, sakyk uoj pilvuka suspaude ax.gif ir 10-ukas i knygute tik raitosi... lotuliukas.gif
Papildyta:
...cia as kaip pamenu ejau namu tvarkyti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 08 28, 11:59)
kitos kur? unsure.gif

Man atostogos baigėėėėėėėsi....... verysad.gif Lekia tik visi aplink, zuja doh.gif . Stalas namuos - kaip kokios mokinukės - knygos, sąsiuviniai, planai, priemonės... doh.gif Vakar jau blūdyt nuo tų popierių darbe ėmiau, "pasiploviau" ir nulėkiau į kirpyklą flirt.gif . Tai šiandien jau ir dirbt maloniau buvo tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2008 08 28, 10:08)
Labas smile.gif
Klausykit, o as cia susimasciau apie toki juokinga dalykeli - man po pirmo gimdymo ir vaiko maitinimo (kai vaikui apie puse metu buvo) pradejo labai stipriai slinkti plaukai, tiesiog kuokstais. Dabar irgi slenka bet gal biski maziau, nes geriu visokius vitaminus ir t.t. Tai as dabar grynai teoriskai susimasciau - jei man cia kazkada rudeni ar ziema pavyks pastoti, tai ar as pagimdzius neliksiu visai be plauku  g.gif  doh.gif  Mano dabar tokie plaukai bisk ilgesni, tai jau man sese sake, kad gal man reikia nusiskust, nes visur mano plauku pilna  doh.gif

Labutis,
Man irgi po didžiosios kuokštais plaukai slinko, kambarį šluodavau kiekvieną dieną, net nuo zuikos savo plaukus rankiojau doh.gif O po antro ir trečio gimdymo iš vis plaukai nekrito. Su mažąja visą nėštumą vitaminus gėriau, ir to pripažino mažakrajystę ligoninėje, gavau geležį gerti, nors nei plaukai slinko, nei dantys byrėjo. Taip jau gamta surėdė kad viską motinos organizmas atiduoda savo vaikui per nėštumą ir jei kokių tai medžiagų trūko mamos organizme, tai jai ir pasijaučia tas trūkumas.
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 08 28, 14:44)
As su Amelcia baigiamaji egza laikaiu, tai dar tokia rami nebuvau nei per viena anksciau lotuliukas.gif Aisku nestumas savo padare, atminties lasteles buvo uzslopintos, tai rezultatas neblizgejo, bet islaikiau mirksiukas.gif Tai tu pailsek ir labai nepersistenk su mokslais, sakyk uoj pilvuka suspaude ax.gif  ir 10-ukas i knygute tik raitosi... lotuliukas.gif
Papildyta:
...cia as kaip pamenu ejau namu tvarkyti... blush2.gif

nu tikėkimės - kad tavo žodžiai dėstytojams į ausis tongue.gif
jo - tu tvarkais o aš namuose sėdžiu prie kompo, nors vaizdelis kaip po karo.. ai, bet aš turiu nuolaidų ax.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 08 28, 16:01)
Man atostogos baigėėėėėėėsi.......  verysad.gif Lekia tik visi aplink, zuja  doh.gif  . Stalas namuos - kaip kokios mokinukės - knygos, sąsiuviniai, planai, priemonės...  doh.gif  Vakar jau blūdyt nuo tų popierių darbe ėmiau, "pasiploviau" ir nulėkiau į kirpyklą  flirt.gif  . Tai šiandien jau ir dirbt maloniau buvo  tongue.gif  .

niu va - pedagogams gyvenimėlis prasidėjo lotuliukas.gif jooo, kaifas ania...
oi niekas manęs nepriverstų dirbt panašaus darbo, ta prasme darbo su vaikais...
Atsakyti
verysad.gif perskaiciau laikrasti liudna istorija ir nzn ar jus liudint ar ne verysad.gif bet jei kam ir taip nera nuotaikos tai paskaitykit apie daktarus ir ju siurkstuma schmoll.gif http://www.vakarozin...medicina_bejege
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 08 28, 17:30)
verysad.gif perskaiciau laikrasti liudna istorija ir nzn ar jus liudint ar ne  verysad.gif bet jei kam ir taip nera nuotaikos tai paskaitykit apie daktarus ir ju siurkstuma  schmoll.gif http://www.vakarozin...medicina_bejege

skaičiau šitą... trūksta žodžių
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 08 28, 16:59)

niu va - pedagogams gyvenimėlis prasidėjo lotuliukas.gif  jooo, kaifas ania...
oi niekas manęs nepriverstų dirbt panašaus darbo, ta prasme darbo su vaikais...

Man patinka - kai įsivažiuoju tongue.gif .

Nu bet ir gydytojai..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 08 28, 13:01)
O siryt islekiau i pokalbi del darbo(jau i antra sia savaite  clap_1.gif ),reikalai pajudejo.O ryt varau pabandyt jau padirbet.Laikykit kumscius kad man pavyktu  mirksiukas.gif

Deima sėkmės tau rytoj darbe ir laikysiu už tave kumštukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bice, tau dar pailsėti reikia po tokių išgyvenimų, o ne pulti iš kart prie darbų, viskam savas laikas. Tu tik ilsėkis, atsigauk, kad vėl galėtum po kiek laiko naujo leliuko planavimo imtis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 08 28, 13:08)
labas rytas!
namie antram aukste laminata deda jau antra diena, tai prie podu sukiojus ir tvarkaus jiu bardakao
bet va katik baige! aciu devui, nes dulkiu ir triuksmo tai vaja kiek dauk!
stt, as pobiski, jaucios normalei, krutys siandien kaskokios labai jautrios pasidare, pikint vis stipriau pradeda, na prasideda pobiki nestumo dziauksmai thumbup.gif

Tu tik bim nepervark, pasisaugok, neužmiršk gerai pailsėti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 08 28, 13:11)
Nu oras tai  žiaurus doh.gif  doh.gif  Jau taip niekam jėgų neturiu, sėdžiu žiovauju, prisiverčiau savo ožkytei išvirt varškėtukų, tiek stengiaus vargau, lipdžiau karsta.gif, tokius mažučius mažučius, o manoji valgyt net nesiruošia doh.gif  smile.gif Dar reik pietus padaryti doh.gif , tik noris kad mažoji už\migtų pietų, tada aš į virtuvę, bet kaip matau ji ne tik valgyt, bet ir miegoti šiandien nesiruošia lotuliukas.gif

O pas mus tai saulutė retkarčiais išlenda, bet va vėjas stiprokas, na nors nelyja doh.gif
Ir manoji kažko nenorėjo pietų miegoti, porą valandų lingavau ir nieko doh.gif tai dabar užmigiau. Gerai tik kad apetitas šiandien pas ją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 08 28, 17:30)
verysad.gif perskaiciau laikrasti liudna istorija ir nzn ar jus liudint ar ne  verysad.gif bet jei kam ir taip nera nuotaikos tai paskaitykit apie daktarus ir ju siurkstuma  schmoll.gif http://www.vakarozin...medicina_bejege

Viešpatie aukštielnikas doh.gif siaubas kažkoks doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Uzbegau,perskaiciau ir vel dingstu ax.gif
Kazkaip daug reikaliuku siandien prisikaupe doh.gif
Ryt gryzus parasysiu kaip sekesi.Gero vakariuko ir ateinancios dieneles 4u.gif
Atsakyti
sveikos visos. cia jau darosi neimanoma suspeti su jumis smile.gif visa valanda uztrukau beskaitydama, kazkaip nesinori nuo jusu atsilikti, bet ziuriu nebespeju.
Bim kazkur klausei kas yra bcg, taip pat ir lietuvoj daro, nuo tuberkuliozes skiepas, iskar po gimimo suleidzia.

del plauku slinkimo tai cia mums visoms panasiai. matet mano nuotraukas, pries nestuma ilgi plaukai, kasos, o po nestumo teko nusikirpt, labai slinko. po sio nestumo kazkaip dar laikosi, geriu visokius vitaminus. bet kazkaip galvoju, kai baigsiu maitinti, tai tikriausiai vel prades kuokstais byreti. nieko nepadarysi, teks vel kirpt trumpai.

siandie mano princese gavo skiepus. oj kaip verke, su didelem asarom, man labai gaila buvo. miega dabar sode, atrodo pamirso jau smile.gif
Atsakyti