Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Mes skiepijamės tik privaloma vakcina. Neskiepijau nuo vėjaraupių, nuo gripo, nuo rota.. Vėjaraupiais dar nepersirgom, o rotą apturėjom prieš beveik metus, bjaurybė kaip reta.. o čia dar ir mirštama nuo jos pasirodo blink.gif Mes papuolėm į infekcinę tuomet, aš buvau 8 mėnesį nestuke.gif , dabar kai galvoju gal tai irgi turėjo įtakos..
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 29, 08:36)
tai reakcija turbut i skiepa

labukas
as kazkokia zaraza pasigavau verysad.gif skrandi kazkoks negerumas apsigyveno, uzvakar nakti ozius lupau, dabar antra diena visus kaulus skauda, valgyt ir negaliu doh.gif , siaubas vel 2kg te ir nera(liko 45 doh.gif ) ***** kiba eit kokius tyrimus daryt ar anoreksija kokia nesergu g.gif

g.gif , as aisku tavo rekordu nepasiekiu, bet irgi svoris neramina. Sutinku, kad tau ne anoreksija, tik gal vertetu pas endokrinologus pasirodyti ir skydlaiuke issitirti, pati galvojau taip daryti. Jei ten viskas gerai tai tada galima bus tiketis, kad isties tai tik genetinis polinkis mirksiukas.gif Beje o kiek tu anksciau sverei?
Atsakyti
o man vis stresai nesibaigia! susipikau su osveis! atvaziavo maza to kad neipaskambino pries tai nei ka tai dar ir sergantys, anyta kosti kaip gervezis, klausiu mkocia taip kostyt, sako ai nieko susirgau, tai ir pasakiau kad kai sergi namie but reikia o ne i svecius vaziot, dar ir pas vaika, tai kaip soko, kaip isbego, durim trenke taip kad vos langai neisberejo....
nesveiki kaskokie!!!
Papildyta:
ajukos arielite nuosirdziai sveikinu su pusmetuku!!! aukit ir toliau taip smagei!!!!
rugseja, jai visada tokia esi nemanau kad cia liga, as irgi nestora ir nekad tokia nebuvau, ir nemanau kad busiu! toks kuno sudejimas ir tiek!
zydra, linkiu greiciau gerai elizai pasijust ir kad tempa nevargintu!!!
neatsimenu kam, bet gero baliuko!!!!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 08 29, 13:19)
o man vis stresai nesibaigia! susipikau su osveis! atvaziavo maza to kad neipaskambino pries tai nei ka tai dar ir sergantys, anyta kosti kaip gervezis, klausiu mkocia taip kostyt, sako ai nieko susirgau, tai ir pasakiau kad kai sergi namie but reikia o ne i svecius vaziot, dar ir pas vaika, tai kaip soko, kaip isbego, durim trenke taip kad vos langai neisberejo....
nesveiki kaskokie!!!

lotuliukas.gif davei tu cia garo thumbup.gif , man va tik langu pagailo mirksiukas.gif Na as asmeniskai tai nesu pries visus uosvius nusiteikusi mano anyta geras zmogus jautri , supratinga, bet kartais tenka ribas statyti ypac amelijos prieziuros klausimu , bet savo anytos auklejima palieku SB. O tu, tai ir rimtu priezasciu turi .speju daba kokius 9 men nesirodys ax.gif , ot bus sokas kai vel i svecius uzgrius pavasari, obs o namuose leliukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas mergaites smile.gif

As skiepijau savo Ruta nuo visko ir nuo vejaraupiu skiepijau, mano dede su skiepais dirba, tai jis pasake skiepyt, as ir skiepijau ax.gif

Klausykit mane cia sianakt nemiga kankino, tai as biski pamasciau. Ziuriu cia kai kurios is musu raso, kad lyg nebenori daugiau vaikuciu po nelaimes, kad nori ilgiau palaukt, o vat man kazkaip visai kitaip. As kaip koks mazas vaikas, kuriam parode saldaini, bet nedave. As labai noriu vaiko, as jau savo Jurgiuko labai norejau, labai laukiau, labai dziaugiausi, kai pastojau. Ir jei butu mano, tik mano valia ir viskas butu taip lengvai padaroma, tai jau dabar seniausiai buciau nestuke.gif Zinau, kad dabar baisiau, kad vel gali nepasisekti, galu gale cia visokiu liudniu istoriju suzinom, bet as koki milijona kartu labiau noriu negu bijau. Ir siaip man atrodo, kad negali gi zmogui istisai nesisekti, turi kazkada tas juodas dryzys baigtis ir prasidet baltas. Gyvenimas gi kaip zebras - dryzuotas mirksiukas.gif Tik vat as dabar biski ant kazkokio storesnio juodo dryzio pataikiau doh.gif

Dar del tu svoriu doh.gif As sveriu kaip 2 rugsejes doh.gif Siaubas kazkoks, kai pagalvoji. Ir cia jau as numetus svorio gerokai per vasara doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 08 29, 14:28)
lotuliukas.gif  davei tu cia garo thumbup.gif , man va tik langu pagailo mirksiukas.gif  Na as asmeniskai tai nesu pries visus uosvius nusiteikusi mano anyta geras zmogus jautri , supratinga, bet kartais tenka ribas statyti ypac amelijos prieziuros klausimu , bet savo anytos auklejima palieku SB. O  tu, tai  ir rimtu priezasciu turi .speju daba kokius 9 men nesirodys ax.gif , ot bus sokas kai vel i svecius uzgrius pavasari, obs o namuose leliukas  lotuliukas.gif

jo manau kad ilgai jie pas mus dabar nesirodys! as nieko pries kad metelius kokius paliktu mane ramibei!
ai zinok nusibodo, jau trys metus vyras jiem aiskina kad kai sergat nevaziokyt, nes vaikas gali ussikriest ir aplamai gi payem negarai ir t. t. ir t.t. nu nedaeina, o si karta man nervai neislaike, tai pati ir pasakiau, nusibodo, negerai man dabar ligos, to labiau tik pasveikom visi, norai tai dar dabar sloga! na aisku jie nezino kad as nescia ir nesuzinos tokeis tampeis, bet vaiko pagailetu, puikei zino kad tik po ligos ir kad dabar virusas gali prikibt viens du!!!
ai be zodziu.....
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2008 08 29, 13:34)
Labas mergaites smile.gif

As skiepijau savo Ruta nuo visko ir nuo vejaraupiu skiepijau, mano dede su skiepais dirba, tai jis pasake skiepyt, as ir skiepijau  ax.gif

Klausykit mane cia sianakt nemiga kankino, tai as biski pamasciau. Ziuriu cia kai kurios is musu raso, kad lyg nebenori daugiau vaikuciu po nelaimes, kad nori ilgiau palaukt, o vat man kazkaip visai kitaip. As kaip koks mazas vaikas, kuriam parode saldaini, bet nedave. As labai noriu vaiko, as jau savo Jurgiuko labai norejau, labai laukiau, labai dziaugiausi, kai pastojau. Ir jei butu mano, tik mano valia ir viskas butu taip lengvai padaroma, tai jau dabar seniausiai buciau  nestuke.gif Zinau, kad dabar baisiau, kad vel gali nepasisekti, galu gale cia visokiu liudniu istoriju suzinom, bet as koki milijona kartu labiau noriu negu bijau. Ir siaip man atrodo, kad negali gi zmogui istisai nesisekti, turi kazkada tas juodas dryzys baigtis ir prasidet baltas. Gyvenimas gi kaip zebras - dryzuotas  mirksiukas.gif Tik vat as dabar biski ant kazkokio storesnio juodo dryzio pataikiau  doh.gif

Dar del tu svoriu  doh.gif As sveriu kaip 2 rugsejes  doh.gif Siaubas kazkoks, kai pagalvoji. Ir cia jau as numetus svorio gerokai per vasara  doh.gif

tai va ir mane ta nemiga kankino, tik su visiskai priesingom nuotaikom doh.gif . Pavydziu tau baltai, kad tas noras tureti leliuka yra toks didelis. As irgi labai laukiau Sofijos, labai jos norejau ir matyt mano beda tame, kad as ties ja ir uzstrigau. Protas sako-reikia gimdyti ir uzdaryti ta ydinga rata, o jausmai rekia-nenoriu kito, noriu to, kuri turejau tureti, va taip ir vaikstau susidvejinusi verysad.gif O siaip ne maza dalis musu po SC tai kaip ir fiziologiskai laukti tenka.

Atsakyti
Tai ir as noriu to, kuri turejau tureti, ale suvokiu, kad galiu noret kiek noriu, jo jau niekas nebesugrazins. Zinai, gal musu situacijos kitokios, tu turi ka kaltint, gali kazkaip sau sugalvoti kitoki scenariju. O as... Kaltint galiu tik savo organizma, kad tuo metu kazkokia netokia aplinka buvo ir susiformavo sirdies yda (po to paskaiciau, kad jau 7 nestumo savaite susiformuoja yda). Nes kad ir kaip kitaip viskas butu buve, iseitis matyt tokia pati butu buvus, tiesiog toks likimas.
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2008 08 29, 14:52)
Tai ir as noriu to, kuri turejau tureti, ale suvokiu, kad galiu noret kiek noriu, jo jau niekas nebesugrazins. Zinai, gal musu situacijos kitokios, tu turi ka kaltint, gali kazkaip sau sugalvoti kitoki scenariju. O as... Kaltint galiu tik savo organizma, kad tuo metu kazkokia netokia aplinka buvo ir susiformavo sirdies yda (po to paskaiciau, kad jau 7 nestumo savaite susiformuoja yda). Nes kad ir kaip kitaip viskas butu buve, iseitis matyt tokia pati butu buvus, tiesiog toks likimas.

nereikia nieko kaltynt, tik apsunkinat sau gyvenima!

viskas dar bus gerai, turi but, nors pati begalo dabar bijau ir panikoju ir nezinau ka daryt, niekaip negaliu apsiprast su ta mintym kad tik laukt galiu ir niwko as nepakeisiu bus kaip turi but! tikiu maziuku kuris jau pasirosis ateit i musu seima, mum jio labai reikia....
bet bus taip kaip turi but.... man reikia tik ismokt to, apsiprast....
Atsakyti
As tai ir nekaltinu. Sakau, kad neturiu ka kaltint.
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2008 08 29, 13:52)

Zinau, kad ir tu Jurguti noretum tureti salia, bet tu zenkliai blaiviau mastai uztat ir pavydziu mirksiukas.gif . Kaip tik logiskai tas faktas, kad Sofija buvo sveikas vaikas turetu mane nuraminti ir baimes sumazinti, nes tas pats scenarijus nebepasikartos, dabar jau tik planinis SC, bet tas nepadeda, man va ta riba tarp zinojimo, kad jos jau nebeturesiu ir realaus suvokimo kartais kazkur issilydo...tada grimztu i praraja kuri laika, kaip tu sakai vis bandydama kaitalioti scenariju, kol suvokiu, kad gyvenu vaiduokliu pasaulyje ir laikas atsipeiketi, tada labai dziaugiuosi, kad yra tokiu pavyzdziu kaip tu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 08 29, 13:56)
nereikia nieko kaltynt, tik apsunkinat sau gyvenima!

viskas dar bus gerai, turi but, nors pati begalo dabar bijau ir panikoju ir nezinau ka daryt, niekaip negaliu apsiprast su ta mintym kad tik laukt galiu ir niwko as nepakeisiu bus kaip turi but! tikiu maziuku kuris jau pasirosis ateit i musu seima, mum jio labai reikia....
bet bus taip kaip turi but.... man reikia tik ismokt to, apsiprast....

o tu taip ir toliau laikyk fronta thumbup.gif
Papildyta:
Is tiesu labai tikiuosi andryte, kad tavo gandriukas jau suka lizdeli virs jusu namo ir , kad dar ne vienas broluka ir sesyte rutai galesi padovanoti. Labai laikau kumstukus uz tave 4u.gif
Papildyta:
O as tai kaip tas partizanas islauksiu kol jus visos tapsit nestuke.gif ir nersiu i ta gyvenimo vandenyna is paskos. yahoo.gif , na kai jau nebeliks ne nestuke.gif , ir kai mano baime pasieks auksciausia kulminacija, nebent MB mane anksciau isprievartaus blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
Nu pagaliau namie thumbup.gif O jus netinginiavot,prikalbejot nemazai,turejau ka veikt gryzus karsta.gif Idomiai pridiskutavot g.gif As tai irgi kaip Andryte,labai jau noriu leliuko ir kuo greiciau,nekantrauju,kol sugysiu doh.gif O dar tik trys menesiai praejo.... Ir jau trys menesiai praejo verysad.gif
Tai,va,buvau as naujam darbe,pabandziau,ir galvoju g.gif Pirmadieni jei sutinku,jau idarbina thumbup.gif Bandysiu apsvarstyt per savaitgali ka cia daryt.... Kol kas pasimetus visiskai......
Atsakyti