Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Sveikutes visos. Seniai as cia pas jus buvau. Buvom isvyke. O kai grizom uzluzo kompas. Tai dabar ziuriu, kad prireiks nemazai laiko, kol suzinosiu kas cia pas jus ivyko. Na ir priplepejot jus cia, pleputes-kumutes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 08 29, 20:23)

beja stt, su atostogu pradzia tave!!! ka veiksi dabar kai be darbo likai, kom uzsiimsi?

studijos, namų tvarkymas, spintų vertimas, kraitelio ruošimas, buitis, noriu dabar pabūti namų šeimininke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 08 29, 21:36)
studijos, namų tvarkymas, spintų vertimas, kraitelio ruošimas, buitis, noriu dabar pabūti namų šeimininke wub.gif

smagu!
o i pirma klausima neatsakysi?
Atsakyti

na laikiam foto! auksaranke tu musu! thumbup.gif

i fotki ikeliau
su tuo svarku, tai kaip isprievartauta doh.gif , savaite prasikeikiau kol sukurpiau, nes vaikas ziauriai kudas ir ilgas
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 08 29, 21:30)
Sveikutes visos. Seniai as cia pas jus buvau. Buvom isvyke. O kai grizom uzluzo kompas. Tai dabar ziuriu, kad prireiks nemazai laiko, kol suzinosiu kas cia pas jus ivyko. Na ir priplepejot jus cia, pleputes-kumutes. smile.gif

sveikute! kaip lakias?
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 29, 21:43)
i fotki ikeliau
su tuo svarku, tai kaip isprievartauta doh.gif , savaite prasikeikiau kol sukurpiau, nes vaikas ziauriai kudas ir ilgas

einu paspoksosiu! mirksiukas.gif
pasposojau!
koks grazus!!!! visas vyras jau!!!! 4u.gif thumbup.gif saunuole tu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bim: 29 rugpjūčio 2008 - 19:53
QUOTE(ajuka @ 2008 08 29, 09:28)
Siandien svenciame mes juk gimtadieniuka .. Arielei puse metuku  happybday.gif suku galva ka cia nuveikus, gal nusivezt mazyte kur papramogaut  g.gif nes vienos va sedim, MB dirba, svest vis tiek reikia  bigsmile.gif

Ajuka sveikinu tavo mergytę su pusės metų gimtadieniu birthday.gif
Papildyta:
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 08 29, 10:25)
Me s šiandien iškeliausim kaimanuser posted image, busim biržų rajone ax.gif , anytos jubiliejususer posted imageuser posted image

Gero tau baliaus Rasa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 08 29, 18:05)
jo - paskutinė darbo diena jau atidirbta  wub.gif  biggrin.gif

thumbup.gif Sveikinu STT su atostogų pradžia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 08 29, 19:21)
ipareigota visom perdot linkejimus nuo henriluk! jai sekasi gerai, kraustosi dabar i nuosava nama, zadejo kita savaite uzsukt pas mus!

Lauksim žinių iš Henriluk, kaip jai sekasi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kas su manim pries nakti ikals Svencioniu arbatos "aksominis vakaras" kad miegas saldesnis butu?
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 29, 21:45)
kas su manim pries nakti ikals Svencioniu arbatos "aksominis vakaras" kad miegas saldesnis butu?

Aaaaaaaassssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drinks_cheers.gif Uz saldu miega visada mirksiukas.gif
Papildyta:
Rugseje bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Tu tikra GR. ARMANEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!(apie statkeviciene patyliu hihihi.gif ) thumbup.gif Suniukas kaip nuo podiumo bigsmile.gif
Papildyta:
Vadove,retai cia pasirodai,gal jau dirbi?????? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deima26: 29 rugpjūčio 2008 - 21:03
QUOTE(STT @ 2008 08 29, 16:59)
clap.gif  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  ploja.gif  ploja.gif  assa.gif  assa.gif
alc.gif  alc.gif kuri įkals su nėščia boba?

keliu taure uz tavo namu seimininkes karjeros pradzia drinks_cheers.gif .Lepinkis, tinginiauk, daug valgyk, miegok, o kadangi namie sedesi mirksiukas.gif , tai leidziam mus kartais palinksminti yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 29, 21:45)

oj mielai, bet bijau, kad sefe neliktu suzaveta jei tektu mane zadinti ant sofkytes snaudziancia assa.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 29, 16:44)
kai mokiaus 12oj klasej sveriau- 44kg
kai baigiau studijas 21m-48kg
kai zeninaus23m- 43 doh.gif
pries gimdyma 25m-60, tik pagimdzius 53
dabar po atostogu savaites buvau datraukus beveik 48kg
vakar beveik nieko nevalgiau tai nukrito pora kg , bet siandien jau po biski valgau ne tiek kad noriu, bet kad reikia

tai va akivaizdu, kad tu tiesiog esi ilga cuoliuke wub.gif , pagal tavo svori tai as kazkokiu stebuklu is saves ir nesitikeciau mirksiukas.gif , aisku 45 galbut jau per mazai, bet suprantu, kad 48 pats tas. Tik tiek, kad tavo menesines patrikusios tai gal su ginekologu pasikalbeti verta, jei jis pasiulys gal ir endokrinologu, kad na jau visai ramu butu. smile.gif

O sunukas tikras kavalierius, jau nesnekant apie mama auksaranke thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 08 29, 19:21)
ipareigota visom perdot linkejimus nuo henriluk! jai sekasi gerai, kraustosi dabar i nuosava nama, zadejo kita savaite uzsukt pas mus!

tai jau senokai ta panelyte cia besilanke g.gif , bus idomu isgirsti kas pas ja naujo, tikiuosi, kad santa barbaros serialas baigesi ir ji gali lengviau atsikvepti unsure.gif
Papildyta:
pagal mmm prelinameri data balandzio 20 diena lig tai! kodel klausi?

... mano buvo tarp 13 ir 20 balandzio verysad.gif . At sakysiu uz STT kodel ji klausia, na bent jau speju mirksiukas.gif , mes nu jai kaip ir mums visoms bais smalsu ax.gif , o tu oficialiai liniuotes dar neturi, kaip kitaip is taves istrauksi mirksiukas.gif . Beje jei pamenu jau kita savaituke laukia echoskopija nestuke.gif . Lauksim su nekantrumu. O tu ilsekis, uzmirsk uosvius ir kitus nesusipratimus, pasilepink per savaitgali
Papildyta:
QUOTE(sandrynja @ 2008 08 29, 20:30)

jau ilgaokai taves nebuvo mirksiukas.gif , sveika sugrizusi, laukiam pasakojimu apie atostogas ir nuotraukikiu musu privaciam fotki puslapiukyje,. Tik va suabejojau ar tu turi reikiamus duomenis ten ilysti g.gif . Parsyk, mestelsiu i az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 29 rugpjūčio 2008 - 21:10
QUOTE(bim @ 2008 08 29, 18:57)
mano ugys 176cm,

Įsivaizdavau tave žemesnę, o tu beveik su manim lygi ( 178 ) smile.gif .

QUOTE(sandrynja @ 2008 08 29, 20:30)
Sveikutes visos. Seniai as cia pas jus buvau.

Labas 4u.gif . Pasigedom tavęs. 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos mergytės 4u.gif
savaitgalis thumbup.gif jėėėė
QUOTE(bim @ 2008 08 29, 20:42)
smagu!
o i pirma klausima neatsakysi?

kodėl klausiu? nes smalsu gi labai blush2.gif kiek laiko ir pan... juk esam abi nestuke.gif
o kada tau echo - kada laukt širduko nuotraukytės? blush2.gif

QUOTE(žvelsa @ 2008 08 29, 21:34)
Sveikinu STT su atostogų pradžia

ačiukas

QUOTE(bicė @ 2008 08 29, 22:24)
keliu taure uz tavo namu seimininkes karjeros pradzia drinks_cheers.gif .Lepinkis, tinginiauk, daug valgyk, miegok, o kadangi namie sedesi mirksiukas.gif , tai leidziam mus kartais palinksminti  yahoo.gif

... mano buvo tarp 13 ir 20 balandzio : At sakysiu uz STT kodel ji klausia, na bent jau speju  mes nu jai kaip ir mums visoms bais smalsu , o tu oficialiai liniuotes dar neturi, kaip kitaip is taves istrauksi  . Beje jei pamenu jau kita savaituke laukia echoskopija . Lauksim su nekantrumu. O tu ilsekis, uzmirsk uosvius ir kitus nesusipratimus, pasilepink per savaitgali

ačiukas

nu va - atsakė už mane ir dar išsamiau...
kada jungsies prie balandukų nėštukių pokalbių? ten mačiau vargeliais gražiai dalinasi wub.gif oj, pamenu ant kokių adatų aš sėdėjau bū(dama tokio laiko kaip dabar tavo wub.gif o dabar va pilvas banguoja, malasi, didelis jau wub.gif kitą antradienį vėl pas KR wub.gif ėch, kaip laukiu wub.gif

šiandien važiuosim Žemynai vežimuko žiūrinėt. kadangi esu bjauri išranki boba, tai kol dar turiu sveikatos ir energijos kupina važiuosim apsižiūrėt išsirinkt, kokio norim kokie būna naujienos ir tttt. o kai sodra perves pinigučius, kokių 35 sav nuvažiuosim ir iškart nusipirksim išsirinktą variantą. Nes tokiu laiku jau jaučiu myžčiosiu kas pusvalandį ir puškuosiu laaaaaaabai lėtai wub.gif biggrin.gif
Atsakyti