QUOTE(unija @ 2008 08 21, 15:19)
Tai, kad as ir soda ir daktarinu tepu, nors daktarinu tik pora kartu tepiau, kazkaip bijau as tu vaistu... Kiek dienu juom galima tepti..
O per kiek laiko praejo?
As cia pasiskaiciau, ka prirasinejau, tai ziuriu visko as cia bijau
Ko tu tam mieste nemacius

juokauju, iki
Na, mes su ta prakeikta pienlige tikriausiai turim daugiausiai "patirties"

Norint, kad pienlige neatsinaujintu, daktarino tepalu reikia teplioti minimum 5 -7 dienas, kokius bent 3 kartus per diena. Jei taviskis soske ima, tai labai patogu ant soskes uztepti.
Dar yra tokie nerealus homeopatiniai vaistukai, kuriuos gamina vaistinese (homeopatinese). Kadangi buvau pamirsus pavadinima, bandziau laime vaistinej kvosdama vaistininkes ir man pasiseke:) Borax jie vadinasi! tei va, rytoj juos gausiu ir bandysim jais gydytis ta reikala.
QUOTE(trudeme @ 2008 08 21, 20:44)
Tamošiuke, ačiū už rūpestį. Nelabai kaip, bet jau geriau. Gera, kad yra kas išklauso, palaiko. Po nakties klaiki migrena buvo, dabar - po vaistų, jau išnyko. Matai, viskas į gera

Dėl vaikučio tėčio nieko naujo. Skauda net galvoti apie jį. Pakol kas sprendimo nekeičiu.
P. S. Aptikau šaunią egloshios repliką..
Kai jau sakysiu, kad va gyvenimas tai visa virtinė š... nusivaškuosiu bikini sritį ir pamatysiu, kad prieš tai oi kaip gerai gyvenau, net su triusikais galėjau vaiksčioti...
Nėra to blogo, kad neišeitų į gera
Laikykis trudeme! kaip ten ir kodel bebutu, stenkis nesinervuot! aisku, lengva pasakyt.... na, bet mes su tavimi! Dziaukis vaikeliu ir vienaip ar kitaip viskas susitvarkys i gera puse.
Nemanau, kad paguos, bet tiesiog prisiminiau toki nutikima kai gulejau po gimdymo klinikose, paskutine nakti i mano palata pagulde jauna mergina (gal 18-19 metu). Man taip pasirode keista, atveze vidurnakti ja po gimdymo, bet be vaikelio. Na, galvoju, gal koks neisnesiotukas. Bet, deja, pasirodo pagimde labai stipriai apsigimusia mergaite su dauno sindromu. Ir niekas visa nestuma nemate, nors daresi echoskopija. Tai tuomet pasijutau tokia dievulio apdovanota, kad ir diedas staiga tapo visai geras, ir pasaulis daug grazesnis...
o mano abu vaikai siandien varo mane is proto. Mazasis non stopu bliauna, o didzioji - apsinuodijo tikriausiai. Skundesi pilvo skausmais visa popiete, o galiausiai taip apsiveme, kad net galvojau i ligonine vezt. Tai paguldziau dabar miegot, prigirdziau ramuneliu, bet vis tiek sako, kad pykina ir galva skauda. Dar palauksiu, gal praeis.