Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

Tamošiuke, ačiū už rūpestį. Nelabai kaip, bet jau geriau. Gera, kad yra kas išklauso, palaiko. Po nakties klaiki migrena buvo, dabar - po vaistų, jau išnyko. Matai, viskas į gera mirksiukas.gif Dėl vaikučio tėčio nieko naujo. Skauda net galvoti apie jį. Pakol kas sprendimo nekeičiu.
P. S. Aptikau šaunią egloshios repliką..
Kai jau sakysiu, kad va gyvenimas tai visa virtinė š... nusivaškuosiu bikini sritį ir pamatysiu, kad prieš tai oi kaip gerai gyvenau, net su triusikais galėjau vaiksčioti...

Nėra to blogo, kad neišeitų į gera lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trudeme: 21 rugpjūčio 2008 - 19:46
Pukuota, Cavalli, prisidedu prie sveikinimu prisijungus prie musu burelio... Ziuriu jis labai pleciasi. Smagu, kai yra su kuo pasidalint patirtimi ir suzinot Jusu mazuleliu "fintus" biggrin.gif 4u.gif

trudeme - laikykis... Svarbiausia, kad pati butum zvali ir leliukas sveikas ir gerai augtu ... daugiau nieko svarbiau negali buti wub.gif wub.gif
Atsakyti
o jau Meidutes kokios nuotraukytes smile.gif didele jau kokia... nieko, ir mes jau greit sedesim dar keleta menesiuku palukim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(trudeme @ 2008 08 21, 18:44)
Nėra to blogo, kad neišeitų į gera  lotuliukas.gif

mergyt, tau reikia kurnors iseiti ir atsipalaiduoti, paprasciausiai bent keleta valandu apie tai negalvoti...
man kai buna sunku arba su Mb susipykstu tai buna sedu i masina ir ishvaziuoju kur akys veda... po keletos valadnu nurimstu ir gyvenimas toliau teka sava vaga...
gyventum kurnors sali manes, pasikviesciau i svecius, kaip tik bandeles su obuoliais mielinej tesloj kepu... neblogai pasmaguriauti su kokiais ledais ir kavute o dar kokio likeriuko ar vyno... greit atsipalaiduotum 4u.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(trudeme @ 2008 08 21, 18:35)
Mano mergaitė išmoko aukštai galvutę kelti, kai ant pilvuko guli. Tačiau barškučio ir toliau nenori imti, verstis nemoka  g.gif

manoji irgi kalvyte kelia, bet verstis tai tingi... bandziau ir taip ir taip ja prajudinti - niekaip... tingi ir viskas doh.gif

o nebandei barskucio tiesiog ideti i rankyte, po keletos tokiu idejimu ir pati jau imtu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SGT: 21 rugpjūčio 2008 - 20:35
sveikutes, ohoho kiek jus cia priraset... o man cia sios dienos toookioos... kad ner net kada prie kompo prisest... bandau greitai paskaityt....
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus mirksiukas.gif
Mes issimaudem, pavalgem, dabar miega mazoji rolleyes.gif Tikiuos, kad nepabus po pusvalandzio, kaip kartais buna doh.gif Akys placios, apvalios kaip kapeikos, sypsos ji, o kad mama miegot nori, jai visai nerupi biggrin.gif
Ar jusu maziukai kisa rankyte ar pirstus i burna? Manoji ismoko atrast burnyte,tai tik ir taikos susikist kumstuka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 08 21, 21:34)

o nebandei barskucio tiesiog ideti i rankyte, po keletos tokiu idejimu ir pati jau imtu.

Ačiū, mieloji. Kai jau ne taip skaudės, pasakysiu, ką MB iškrėtė.. o dabar dar negaliu - vėl žliumbsiu. Ryt turiu gražiai atrodyti - paskaitą skaitysiu mirksiukas.gif
Barškutį bandžiau į rankutę dėti, link burnytės nukreipti, tačiau ji šiek tiek palaiko jį ir meta lauk. Visai nesidomi doh.gif Karusele virš lovytės, lavinamuoju kilimėliu domisi, atidžiai stebi, kabantį barškutį rankute judina, bet.. imti vis nebando.
Atsakyti
o mes atsisveikiname su 3 menesiuku mamyciu vaikuciais, mes vakar sulaukeme 4 menesiuko priaugome 600gr (6.9kg dabar) ir 2.5 cm (63.5 cm dabar), o jus bukite sveiki ir aukite dideli/es. iki mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, ramu...miega..
Neima ir maniske zaisliuko verysad.gif Siandien idejau i rankyte, tai palaike gal 5min ir ismete, ji tik dziaugiasi kai as jai rodau, barskinu...Tada juokiasi, spardosi.. lotuliukas.gif
TRUDEME, kokias paskaitas skaitai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamosiuke: 21 rugpjūčio 2008 - 21:24
QUOTE(unija @ 2008 08 21, 15:19)
Tai, kad as ir soda ir daktarinu tepu, nors daktarinu tik pora kartu tepiau, kazkaip bijau as tu vaistu... Kiek dienu juom galima tepti..

O per kiek laiko praejo?

As cia pasiskaiciau, ka prirasinejau, tai ziuriu visko as cia bijau  blink.gif  lotuliukas.gif

Ko tu tam mieste nemacius ax.gif  juokauju, iki 4u.gif

Na, mes su ta prakeikta pienlige tikriausiai turim daugiausiai "patirties" sad.gif Norint, kad pienlige neatsinaujintu, daktarino tepalu reikia teplioti minimum 5 -7 dienas, kokius bent 3 kartus per diena. Jei taviskis soske ima, tai labai patogu ant soskes uztepti.

Dar yra tokie nerealus homeopatiniai vaistukai, kuriuos gamina vaistinese (homeopatinese). Kadangi buvau pamirsus pavadinima, bandziau laime vaistinej kvosdama vaistininkes ir man pasiseke:) Borax jie vadinasi! tei va, rytoj juos gausiu ir bandysim jais gydytis ta reikala.

QUOTE(trudeme @ 2008 08 21, 20:44)
Tamošiuke, ačiū už rūpestį. Nelabai kaip, bet jau geriau. Gera, kad yra kas išklauso, palaiko. Po nakties klaiki migrena buvo, dabar - po vaistų, jau išnyko. Matai, viskas į gera  mirksiukas.gif Dėl vaikučio tėčio nieko naujo. Skauda net galvoti apie jį. Pakol kas sprendimo nekeičiu.
P. S. Aptikau šaunią egloshios repliką..
Kai jau sakysiu, kad va gyvenimas tai visa virtinė š... nusivaškuosiu bikini sritį ir pamatysiu, kad prieš tai oi kaip gerai gyvenau, net su triusikais galėjau vaiksčioti...

Nėra to blogo, kad neišeitų į gera  lotuliukas.gif

Laikykis trudeme! kaip ten ir kodel bebutu, stenkis nesinervuot! aisku, lengva pasakyt.... na, bet mes su tavimi! Dziaukis vaikeliu ir vienaip ar kitaip viskas susitvarkys i gera puse.

Nemanau, kad paguos, bet tiesiog prisiminiau toki nutikima kai gulejau po gimdymo klinikose, paskutine nakti i mano palata pagulde jauna mergina (gal 18-19 metu). Man taip pasirode keista, atveze vidurnakti ja po gimdymo, bet be vaikelio. Na, galvoju, gal koks neisnesiotukas. Bet, deja, pasirodo pagimde labai stipriai apsigimusia mergaite su dauno sindromu. Ir niekas visa nestuma nemate, nors daresi echoskopija. Tai tuomet pasijutau tokia dievulio apdovanota, kad ir diedas staiga tapo visai geras, ir pasaulis daug grazesnis...

o mano abu vaikai siandien varo mane is proto. Mazasis non stopu bliauna, o didzioji - apsinuodijo tikriausiai. Skundesi pilvo skausmais visa popiete, o galiausiai taip apsiveme, kad net galvojau i ligonine vezt. Tai paguldziau dabar miegot, prigirdziau ramuneliu, bet vis tiek sako, kad pykina ir galva skauda. Dar palauksiu, gal praeis.
Atsakyti
o tu pabadnyk ir duok jai 7up atsigerti...zinau durnai skamba, bet zinok labai gerai kai skranduka skauda, ir tarkim cia vienas is pirmuju vaistu skrandziui smile.gif jis be dazu visokiu su naturalia citrina ir stipriai gazuotas, gal ir isvems pirma karta atsigerus, tai duok dar stikloine ir pamatysi viskas bus thumbup.gif jau ne viena pazystama vaikuti taip isgyde kai skrandukai streikavo.
p.s. tik nesijuokit is manes ir negalvokit kai kuku man smile.gif bet tikrai padeda smile.gif maciau savo akim.
Atsakyti
[quote=tamosiuke,2008 08 21, 22:23]
Na va, ramu...miega..
TRUDEME, kokias paskaitas skaitai? ax.gif

[COLOR=yellow]Apie nėštumą ir gimdymą[COLOR=yellow] lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trudeme: 21 rugpjūčio 2008 - 21:45
Pritariu, gazuotas limonadas padeda thumbup.gif Ir dar gerai obuoli suvalgyt,cia jau pati isbandzius nekarta...
TRUDEME, thumbup.gif tai jei iskils kokiu klausimu apie nestuma galim kreiptis? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamosiuke: 21 rugpjūčio 2008 - 21:49