QUOTE(cavalli @ 2008 08 21, 17:07)
Sypsotis, kartais ir su garsu nusijuokia

Galva visai neblogai laiko pati, daug kas stebis, kad dar ne 2men., o jau sitaip galvyte islaiko. Ant pilvuko paguldyta pakelia truputi galvyte, moka pasukt is vienos puses i kita. Kai pastatau ant kojyciu, spiriasi labai gerai, karts pavadinu sprigiu ja, nes taip sprigiuoja fainai
Dar pamirsau parasyt, kad bendrauja labai fainai, tokius grazius garsus leidzia
o maniski garsu dar nemoka

ir pakelta galvute niekur nesisukioja

o bendraudamas tik sypsosi
PUKUOTA , labas

geras skaitau apie taviski lialiu ir negaliu patiketi mano irgi grauzia ir seileja palute kai ant pilvuko guli, nors ant keliu puikiai galvyte laiko, o sian i telika irgi paguldziau, tai maziau nervijosi idomu jam buvo

kito tai mes dar nemokam, mes dar maziukai
SGT man nuo mamytes pieno kaip tik nieko nebuvo
TAMOSIUKE, man rodos kaip padarysi taip nepagadinsi del to maitinimo. Visais laikais vaikai vis kitaip auga, o ir seip keiciasi viskas, tai ryziai gerai, tai jei jau negerai ir t.t. MAnau, kad esam sveiki mes, busit sveiki ir uzaugsit jus. Galvoju zymiai daugiau blogio nuo purskiamu darzovu ir vaisu ir kolu visokiu...
NAKVISA aga faina filmuka gavom prie Hugies pampersu dovanu, tai ten apie kamuoli snekejo, labai gera manksta, galvojom ir mes toki isigyt, bet vieno kambario bute neisivaizduoju kaip viska sutalpint
JAUNUTIA, hmmm sakot apnasos..tai ka as ta vaika nuodiju be reikalo

Nu bet literaturoje parasyta, kad tokiom apvaliom demeslem... o kaip tos apnasos atrodo?
del buteliuko...hmmm, gal stikliniame?
TRUDEME mano irgi verstis nemoka...nu ir seip be zodziu

kad galvytes neskaudetu.
zaliaake25 smagu, laimingai jums augti ir toliau.
ADATELE1, tai kaip atskirti pienlige ar ne? Ir ar ne per mazas pas mus vaikutis tam daktarinui? Nepakenks tikrai?
VITALIJA25 ui kaip jums faina...as taaaaip laukiu kada ir maniski sbalsu juoksis..ui negaliu
Ir prasom mus apsviesti po daktares kas kaip ir kodel
Ot ir pasistengiau vel

Tikiuosi kas nors ivertins
Visoms labanakt ir kaip jau priprasta LABAS RYTAS