Įkraunama...
Įkraunama...

Remontą darom savom rankom

QUOTE(kristij @ 2008 11 14, 15:30)
Nusipirkom tapetus flizelino pagrindu, parduotuvej sake klijais tepti tik sienas, o ne tapetus. Kazi ar taip klijuoti yra patikima, neatsoks?

na musu meistrai vis tik tepe tapeta.. kas baisiausia kad tarp siuliu islindo klijai ir kai isdziuvo o dar saule pasviete labai matos. mesitram jau sumokejom sad.gif su vandeniu tu kliju nenuplaunam..gal yra kokiu spec priemoniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 11 26, 11:57)
3. ir kol kas paskutinis klausimas jei yra patiestas linoleumas , bet norim ant grindų dėti laminatą , ar būtina prieš tai nuimt ta  linoleumas - po apačia grindis baisokos , ar galima tiesti tiesiog ant viršaus? ir kaip teisingai dėdamas laminatas? ar ji reikia kažkaip tvirtint ? turiu omeni tept kažkuom ar pan , ar užtenka tik sukabint lentas? gelbėkit nuo galvos skausmo biggrin.gif

linoleumo nuimt nebūtina. o kloti reikia taip, kaip reikia biggrin.gif t.y. žiūrint kokį laminatą nusipirksi. mes pirkom tokį, kur tik lentutes tokiais metaliukais sukabini ir guli thumbup.gif būna, kad reikia klijuot

dėl pirmų dviejų jau matau atsakė, aš tik užjaučiu 4u.gif ypač dėl lubų 4u.gif
Atsakyti
šešėlis galėtum pvz dar ką nors nuo savęs pridurt o tai užjaučiu ot gi bebe.gifaš ir pati save užjaučių biggrin.gif aš gi vis viliuosi kad kas nors lengvesni koki variantą pasiūlys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 11 26, 16:54)
šešėlis galėtum pvz dar ką nors nuo savęs pridurt o tai užjaučiu ot gi bebe.gifaš ir pati save užjaučių biggrin.gif  aš gi vis viliuosi kad kas nors lengvesni koki variantą pasiūlys  biggrin.gif

kad negaliu nieko lengvo pasiūlyt schmoll.gif nebent kam nors sumokėt, kad padarytų smile.gif
bet čia gali būt, kad pigiau kainuotų psichologas, kuris tave įtikins, kad BŪTENT taip ir yra gražu, keist nieko nereikia biggrin.gif

bet aš gi paguodžiau, kad su laminatu viskas labai lengva, ane? biggrin.gif
Atsakyti
nu go bet jei ir nlb lengva būtu vistiek ant grindų lengviau krapštytis nei lubos ar sienos blink.gif blin nejau tokia tie klijai jau galingi kad nepasiduoda lengvam nulupimui? blink.gif o jei verdančių vandenių apšlakstyt? nes aš galiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 11 26, 16:05)
nu go bet jei ir nlb lengva būtu vistiek ant grindų lengviau krapštytis nei lubos ar sienos  blink.gif  blin nejau tokia tie klijai jau galingi kad nepasiduoda lengvam nulupimui?  blink.gif  o jei verdančių vandenių apšlakstyt? nes aš galiu  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif verdančiu vandeniu klijų nepagąsdinsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

p.s. aš vis tik manau nėra čia taip baisu kaip atrodo mirksiukas.gif ,gal kad man jau visa tai praeity biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2008 11 27, 10:51)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif verdančiu vandeniu klijų nepagąsdinsi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

p.s. aš vis tik manau nėra čia taip baisu kaip atrodo mirksiukas.gif ,gal kad man jau visa tai praeity  biggrin.gif

nu tikriausiai o kai mums tik ateiti ir remontininkų brigada aš ir mb na dar mažas vaikas tai žinai tokie dalykai gąsdina biggrin.gif

pagalvojau turbūt geriausias variantas būtu tiesiog nulupt o ant viršaus dėti gipsokartono plokštes g.gif ar ką ten dar deda? "mesta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 27 lapkričio 2008 - 11:24
QUOTE(Lera @ 2008 11 27, 11:23)
nu tikriausiai o kai mums tik ateiti ir remontininkų brigada aš ir mb na dar mažas vaikas tai žinai tokie dalykai gąsdina biggrin.gif

pagalvojau turbūt geriausias variantas būtu tiesiog nulupt o ant viršaus dėti gipsokartono plokštes  g.gif  ar ką ten dar deda? "mesta:

galima ir taip,bet man labai nepatinka tas gipskartonis schmoll.gif ,kažkokia nerimta siena gaunas unsure.gif ,ir tos siūlės ,tai skyla tai šiaip matos unsure.gif Turim pora tokių sienų,galvoju gal tapetus klijuot g.gif
Atsakyti
nu ir man nepatinka , plius jis kaupia drėgme ir veisia pelesį ir nemalonu kvapą , bet ar yra kitas variantas? uždėtume ir ant viršaus tapetus g.gif kažka žinau dar deda ant sienų šustresnio tik nepamenu ką , gal kas žinot?
Atsakyti
galima dėti kamščio plokštes, bet jkuo tada skirsis nuotavo "grabo" ? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 11 27, 12:41)
galima dėti kamščio plokštes, bet jkuo tada skirsis nuotavo "grabo" ? mastau.gif

gal tuom kad ant viršaus priklijuosiu tapetus? mastau.gif ar grabai irgi būna ištapetuoti? biggrin.gif
Atsakyti
sau - lupčiau iki sienos viską, dėčiau tą nelaimingą nelygų skystį, špakliuočiau ir tai ptoliau. nes ... nu nepatinka man ta barškanti siena... ir ivetos užima ir tiap jau nedideliuose butuose...
Atsakyti