QUOTE(Lera @ 2008 11 30, 14:38)
1.matai kadangi darom viskas su mb dviese ir pirma karta dėl to yra tiek klausimu .
2.o ar klijuosit plyteles? mes negalim o ten yra bet sovietines baisios norėčiau lupt bet pagalvojus tada lb taškysis riebalai kai valgyt darysim ir pan , ar yra kokia alternatyva plytelėms? ar galima kažkuom pridengt sienas kad nusitaškytu riebalai ir kiti nešvarumai ant jų ?
3.ir dar klausimas kaip prisukt tas gipso kartono plokštes prie sienų? juk jos betonines?

ar patiems įmanoma?
4. kam reikalingos juosteles užuolaidom? ką jos daro?
5.
blin kaip kvailai jaučiuosi klausdama tokiu atrodytu paprastu klausimu , bet ką daryt kad nežinai ?
1. O mes pirmą namą dviese statom...

Na kartais tryse.Iki tol tik butą ir sodybą buvom simboliškai remontavę.
2.Plytelių nemyliu.Virtuvėje jų nebus nei vienos.

Sienos dažytos, grindys llaminatas, tarpas tarp virtuvinio komplekto viršutinių ir apatinių plytelių ta pati plokštė kaip ir stalviršis, tik plonesnė. (kol kas visa tai tik planai).
Pigiau yra dekoratyvinė plokštė (plytelių imitacija), senuku kataloge yra.Bet man negražu.
3.įmanoma patiems.galima klijuoti plokštes klijais arba sukti ant metalinių profilių.
4. užuolaidose nesigaudau, manau, kad prie šitos juostelės tvirtinasi plastmasiniai kabliukai, jie ant žiedų arba ne, ir užuolaida kabinama ant karnizo.
5.Niekas negimė žinodamas.
QUOTE(Taira @ 2008 11 30, 14:48)
Gal gali pasakyt kokios firmos tie dažai
Dar truputį toli iki dažymo, dar tik gipsą luboms sukam.Galvojam apie lietuviškus dažus. Nes pvz kokio Dulux norėtume, bet neįpirktume.
Papildyta:
QUOTE(Taira @ 2008 11 30, 14:56)
Noriu patarimo gerbiamos remontinikės
Ką man daryt su tuo kraniuku ir tuo vamzdžiu daeinančiu iki radiatoriaus,dažyt juos baltai?,nes tą vamzdį einantį per sieną dažysiu baltai
Aš dažyčiau gelsvai arba rusvai. Nes labai jau toje plytelinėje sienoje išsiskiria.