Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skaniai paruošti liežuvį

4u.gif Na ka pasisakysiu ir as ax.gif mano seimos apsirijimas bigsmile.gif :
liezuvis, bulvytes free, marinuoti agurkeliai ir virtos morkytes
liezuvi, morkytes issiverdu, bulvytes free issikepu frytiurineje. Agurkelius, liezuvi ir morkas susipjaustau siaudeliais, sudedu viska i katila ar dubeni ir viska sumaisau su majonezu, uzbarstau salotu prieskoniu ir skanaus - skaniausios siltos
essen.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai skani mišrainė su liežuviu:

Du virti liežuviai, jei mažesni - tai gali būti ir 3.
vynuogių ,
saujelė smulkintų graikiškų riešutų,
du virti kiaušiniai,
saliero stiebų,
konservuotų žirnelių,
Šviežių agurkų,
majonezo (Kedainių "Ekstra")

Liežuvį, agurkus, kiaušinius supjaustom kubeliais, vynuoges perpjaunam per pus, salierų stiebus supjaustom grežnėliais, viską sumaišom su majonezu. Žinokit NIAM NIAM neišpasakytas thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labai skanu virtas liezuvis su majonezu ir marinuotais zirniukais smile.gif pats skaniausias uzkandis biggrin.gif
Atsakyti
Liežuvis keptas orkaitėje
reikia: liežuvio,prieskoninių daržovių,
Padžui:
40g.sviesto,pora v.s miltu,
stikline pieno,
30g. surio,
2-3a.s citrinos sulciu.
Kepimui tinka placiu dugnu keptuvas.
Liežuvį išvirkite,nulupkite supjaustykite plonomis griežinėliais.
Keptuvo dugną ištepkite sviestu ir viena eile sudėkite liežuvio griežinėlius,
Sviestą ištirpinkite,jame pakepinkite miltus,kol pagels pamažu pilkite karštą pieną
Ir keletą min pavirkite.
Įsutirštėjusį padažą suberti tarkuotą sūrį ,truputėlį sūrio palikite papuošimui,supilkite citrinų sultis{kad padažas įgautų rūgštoką skonį},truputėlį pasūdykite.
Liežuvio griežinėlius užpilti padažu,apibarstyti tarkuotu sūriu.
Kepsnį įdėkite į karštą orkaitę ir palaikyti kol išsilydys sūrisir apkeps ,gražiaipagels
Patiekite su virtomis bulvėmis ir daržovių salotomis.
Skanaus.
Esu valgiusi tokį patiekalą iš avies liežuvių. 4u.gif
Atsakyti
Isvirta,nulupta ir supjaustyta riekelemis kiaulienos liezuvi sudeti i troskintuva.uzpilti siek tiek sultinio kuriame vire ir ideti indeli baltu krienu.troskinti 30 min.valgyti su bulvemis ir grietine biggrin.gif
Atsakyti
liežuvis tik su majonezu labai man skanu smile.gif
Atsakyti
SOS, merginos ir mamos 4u.gif
tiek prisiskaiciau receptu, bet niekur nerandu, jau akys baigia iskristi nuo googl'inimo ir skrandis gurgia nuo receptu gausos unsure.gif
Kaip deti verdant liezuvi- i verdanti vandeni ar salta? Nu niekur nerandu doh.gif
PADEKIT verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 03 02, 11:17)
SOS, merginos ir mamos  4u.gif
tiek prisiskaiciau receptu, bet niekur nerandu, jau akys baigia iskristi nuo googl'inimo ir skrandis gurgia nuo receptu gausos  unsure.gif
Kaip deti verdant liezuvi- i verdanti vandeni ar salta? Nu niekur nerandu  doh.gif
PADEKIT  verysad.gif

nematau skirtumo g.gif
juk liezuvis ne koks pyragas, kad reiketu i ikaitinta orkaite kist. imetei i puoda ir pamirsai porai valandu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 03 02, 11:17)
SOS, merginos ir mamos  4u.gif
tiek prisiskaiciau receptu, bet niekur nerandu, jau akys baigia iskristi nuo googl'inimo ir skrandis gurgia nuo receptu gausos  unsure.gif
Kaip deti verdant liezuvi- i verdanti vandeni ar salta? Nu niekur nerandu  doh.gif
PADEKIT  verysad.gif

Rudenssniegas 4u.gif
Mano turimoje literatūroje liežuvis dedamas į karštą vandenį pridėtą prieskoninių daržovių.
Skanesnis liežuvis būna,kai prieš keletą dienų pasūdomas,paprieskoninamas.
Karštas liežuvis kelioms minutėms pamerkiamas į šaltą vandenį irtuoj pat nulupamas.
Šaltinis:
"Mėsos ir grybų valgiai".
Atsakyti
Ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif
Bet jau liežuvis išvirtas ir suniamniotas bigsmile.gif
Viskas buvo atlikta kaip aš sakau" metodom načnogo styka"- dėjau į verdantį vandenį, nes pamaniau, kad taip jis bus sultingesnis bigsmile.gif
Dėkui, dėkui
Atsakyti

 i 
FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti