QUOTE(sssssss @ 2008 11 13, 02:55)
O Vokiškoas įdomu dar vis yra ten, nes mano mama neperseniausiai ieškojo ten tos pardės, bet kažkaip nerado, sako ten audinių tik pardė yra...
Taip"Vokiškos užuolaidos" yra ten pat. Švitrigailos/Ševčenkos pačiam kampe. Jei troliku važiuot tai išlipt būtent Ševčenkos stotelėj. Bet tas pastatas iš išorės dabar remontuojamas ir aptrauktas tokia kaip apsaugine medžiaga, dėl to nematyt iškabos.
QUOTE(Wilidza @ 2008 11 13, 10:00)
Super ideja

. Butinai pasinaudosiu
QUOTE(laisve76 @ 2008 11 13, 14:46)
Na gal yra kokie rekomenduotini išmatavimai, nes aš pvz. miegamajame truputį nusitrumpinau karnizus, tai iš užuolaidos krašto visvien šviečia saulė, tai svetainėje nenoriu tokios klaidos padaryti
Aš tai kokių 25-30 cm palikčiau iš šonų. Jei leidžia galimybės/nėra sienos greta. Bet tai jau skonio reikalas. Man patinka.
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2008 11 13, 00:46)
na va, apie klijavimą prie lango
galima apačioj dėt pagaliuką, palikt taip kabot arba ir apačioj klijuot.. SĖKMĖS
Akvilyte, o gal gali jau gatavo gaminio nuotrauka įdėt? Labai jau smalsu. Kažkaip neteko matyt.
Mes ta dalyką vienam kambary naudojom - kai klijavom tokią dekoruojančia surauktą juostą ant to plastikinio užuolaidų karnizo.