O kur pirkot tą grynos medvilnės kilimą? Jis priduoda šilumos ar daugiau dėl vaizdo?
O koks kilimas: sintetinis ar su vilna geriau siurbiasi
? Nes dar, kai dar gyvenau su tėvais turėjau sintetinį, tai visus plaukelius reikėjo su rankom surinkinet
.Gal dabar geresnės kokybės gamina...

Kažkur teko skaityt, kad natūraliuose kilimuose veisiasi visokie negerumai ir kad steriliau sintetika.

Nupirkau indišką medvilninį, kur tokie kaip gaurai per visą kilimą iš tos medvilnės susukti - labai patiko mažiui, o svarbiausia - skalbiamas
Yra Maximose mažesnių, parduoda, kaip vonios kilimėlius, aš pirkau didesnį Lentvario kilimų parduotuvėj Iris centre Kaune. Dar neskalbiau, tai apie patvarumą nieko negaliu pasakyt - bet minkštas, ir svarbiausia, mažius nesusimuša naktį iš lovos iškritęs, nes pirkau kai nusibodo pagalvėm lovą apstatinėt, o jis vargšiukas vis iškrisdavo.

Yra Maximose mažesnių, parduoda, kaip vonios kilimėlius, aš pirkau didesnį Lentvario kilimų parduotuvėj Iris centre Kaune. Dar neskalbiau, tai apie patvarumą nieko negaliu pasakyt - bet minkštas, ir svarbiausia, mažius nesusimuša naktį iš lovos iškritęs, nes pirkau kai nusibodo pagalvėm lovą apstatinėt, o jis vargšiukas vis iškrisdavo.
QUOTE(mukaa @ 2007 07 07, 23:38)
pas mus visiskai nera kilimu,nes as pati alergiska.Zinoma norisi kazko siltesnio ant grindu,tai vaikui nupirkom toki sudedama.
Ten toks zaislas-kilimas,tikrai visos matet prekybos centruose.tai vaikiukas ji isdelioja per visa kambari.Tai ir vaikui fainai,yra ka veikt ir silta ant jo sedet! 

Pas mus irgi vaikų kambary yra tokia dėlionė su gatvėm,po kelias pamažu pirkom pirkom, dabar jau beveik visą kambarį išdėliojom, labai patogu - ir vaikams nešalta sėdėti, ir minkšta, ir valosi lengvai, ir su mašinytėm įdomu pažaisti

Pas mus visi sintetiniai kilimai ir visai liux:) tik i mazosios kambari pirkome margesniu rastu, ir trumpesniu plauku, kad butu patogiau valyti
Pas mus vaiko kambari sintetinis
Jokių bėdų nėra

Aš alergiška dulkėms, kadangi kilimai dulkių rinkiniai ir mamytė nemėgsta siurbliuoti (neapsvaidykit
) , tai pas mus jų jokių nėra
, o vaikams anklodę paklojam
.