Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį kilimą pirkti vaiko kambariui?

QUOTE(zyd @ 2008 11 02, 11:28)
Pries perkant kilima gerai pasvarstyciau..... nes mes su tuo susidureme, nupirkome ir po keliu metu suzinojome,kad vaikas alergiskas dulkems - taigi.....

jo, klimines dangos kilimai, tai dulkiu ir dulkiu erkuciu saltinis...
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2010 01 14, 16:12)

tai jau tikrai, as tik ziema patiesiu kad silciau butu zaisti, o pavasari vel suvinioju.
Atsakyti
AS TAI PRIES KILIMUS FU.... TEN VIENOS BAKTERIJOS IR MIKROBAI VEISIASI, GELIAU MAZYLIUI PAKLOSIU SILTA PLEDUKA, KURI GALIMA ISSKALBTI IR TEGUL RAITOSI ANT GRINDU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurycius @ 2010 01 21, 11:05)
AS TAI PRIES KILIMUS FU.... TEN VIENOS BAKTERIJOS IR MIKROBAI VEISIASI, GELIAU MAZYLIUI PAKLOSIU SILTA PLEDUKA, KURI GALIMA ISSKALBTI IR TEGUL RAITOSI ANT GRINDU  thumbup.gif

Lakstantiems vaikams pleduko jau nepatiesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurycius @ 2010 01 21, 13:05)
AS TAI PRIES KILIMUS FU.... TEN VIENOS BAKTERIJOS IR MIKROBAI VEISIASI, GELIAU MAZYLIUI PAKLOSIU SILTA PLEDUKA, KURI GALIMA ISSKALBTI IR TEGUL RAITOSI ANT GRINDU  thumbup.gif

nu nžn kaip lakstančiam vaikui pledukas būtų naudingas... g.gif O pas mus visuose kambariuose kilimai, ir kaikurie ilgu plauku ax.gif Mes su MB mėgstam be tapkių vaikščiot, vaikas irgi... reikia kad būtų šilta kojoms wink.gif O turint kilimus svarbu tinkamai juos valyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2010 01 14, 17:12)

Bet kažkodėl turbūt dauguma iš mūsų ir užaugom ant tų kilimų ir kažkodėl dar gyvos vaikštom ir alergijų jokių. Tais laikais tai ir ypatinga kokybe kilimai nepasižymėjo,o dabar tai tikrai gerą kokybišką kilimą galima nusipirkti,o jei dar tinkamai jį prižiūrėsi tai jis tikrai nebus dulkių ir tų erkučių šaltinis.

Aišku gera šnekėti toms kurios gyvenat bute ir dar kokiam trečiame bute,aš gyvenu mūriniame name,kuris yra neapšiltintas,po mumis yra garažas,kojos šąla net vasarą,tai ir taip ir taip planuojame ką daryti su vaiko kambariu,bet vistiek su vyru einame prie išvados,kad reikės pirkti kilimą. Jei dėtumėm šildomas grindis tai reikėtų eiti prašyti žmonių,kad sušelptu maisto,nes šią žiemą šildymas mums atsiėjo ojojoi,vieną mėnesį net siekė 700lt. Tai va... Oi kiek dauk aš čia pripyškinau blush2.gif
Atsakyti
oi kokia uzmirsta tema...
keliu ja i virsu, nes manau dar reikia patarimu wink.gif
Atsakyti
Sprendėme ir mes ilgai šitą dilemą. Kilimas būtinai turėjo būti su gatvėmis ir takeliais. 100 proc vilna - rankų darbo ir kainuoja nerealiai daug. Pasirinkome sintetinę kiliminę dangą, kurios apačia su švelniu pluoštu. Išpjovė pagal išmatavimus, atsiuvo ir patiesėme. Iš tiesų tarnauja super - gerai valosi, jokios dulkės nesikaupia. Visada buvau prieš, bet dabar galvoju, kad sintetika sintetikai nelygi. Reikia žiūrėti kokybę.
Atsakyti
Gal galite patarti kur ieskoti graziu vaikisku kilimuku. Senukuose mazai kas man patiko. Grazu Monoideja, bet brangoka, gal dar galite patarti kur galima rasti?
Atsakyti
QUOTE(katty22 @ 2011 09 29, 12:16)
Gal galite patarti kur ieskoti graziu vaikisku kilimuku. Senukuose mazai kas man patiko. Grazu Monoideja, bet brangoka, gal dar galite patarti kur galima rasti?

parduotuvė "DUBINGIAI" kilimų rojus biggrin.gif

Kaunas
Atsakyti
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 09 29, 15:00)
parduotuvė "DUBINGIAI" kilimų rojus  biggrin.gif

Kaunas

Kaip tik šiandien buvau "DUBINGIUOSE", Vilniuje, deja, nieko daugiau nei "SENUKUOSE" nepasiūlė sad.gif
Atsakyti
kadangi kilimų ir visų alergenų surinkėjų teko atsisakytim tai vaikų kambaryje patiesiau bambukinį takelį - tikrai nešąla kojytės ušlipus iš lovos.
ketinu ir savo kambariui pora trumpesnių takelių įsigyti.
ir atrodo gerai irvalyti lengva thumbup.gif
Atsakyti