Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį kilimą pirkti vaiko kambariui?

QUOTE(zuika+ @ 2011 10 24, 13:40)
Kaip tik šiandien buvau "DUBINGIUOSE", Vilniuje, deja, nieko daugiau nei "SENUKUOSE" nepasiūlė sad.gif

o as pigu ir grazu kilima pirkau gariunuose biggrin.gif
negaila bus ismesti jei jam kas nutiks, ar siaip "pasens" nusibos smile.gif
kol kas vaikai nealergiski dulkiu erkutems, o veliau ziuresim.

vaiku kambary tai tas ko gero tradiciska, kuri puse LT berniuku turi su gatvemis ir statiniais wink.gif

O siaip dar variantas yra, tiems kas kilimu nenori tie kilimai-deliones is ko ten jie padaryti? is putplascio gal, bet kad ant jo silta sedet-gulet tai faktas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Morfija @ 2011 10 29, 00:34)

O siaip dar variantas yra, tiems kas kilimu nenori tie kilimai-deliones is ko ten jie padaryti? is putplascio gal, bet kad ant jo silta sedet-gulet tai faktas wink.gif

Mano tai isardo ta kilima, tai kambari ta betvarke pastovi. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katty22 @ 2011 10 30, 13:44)
Mano tai isardo ta kilima, tai kambari ta betvarke pastovi.  schmoll.gif

ai tikrai gi, pas mus sveciai amzinai isardydavo biggrin.gif maniskiui nekildavo noras ardyti kazkodel biggrin.gif
Atsakyti
mano nuomone, geriausia be kilimo - dėl dulkių, valymo, grūdinimosi. maniškės ir pusrūsyje basos ant plytelių žaidžia. gydytoja poliklinikoje nematė visus metus.
o kai pritiesia visokių sintetikų, erkučių talpyklų, tai ir nežinia, nuo ko slogos, kosuliai, astmos...
Atsakyti
jokio kilimo bigsmile.gif zaidziam ant parketo
Atsakyti
http://www.baldai.co...as-mano-miestas
sveiki.kur galima rast toki kilima? tik mazesni nei sitas 4u.gif
Atsakyti
geriausia pirkti - toky kuris valosi gerai, yra ryskiu ir zaismingu spalvu.
Atsakyti
Aš manau, kad vaikučio kambarį linksmas spalvingas kilimukas labai puošia ir nuotaiką gerina. Būtinai reikalingas. Nors nedidukas.
Atsakyti
Mano nuomone kilimukas butinas. Aisku pagal galimybes, bet as uz naturalu blush2.gif
Atsakyti
Visiskai pritariu!:)

QUOTE(sape @ 2012 10 11, 19:00)
Mano nuomone kilimukas butinas. Aisku pagal galimybes, bet as uz naturalu  blush2.gif

Atsakyti
Mes nemegstam kilimu. grindys sildomos, todel zaidziam ant grindu smile.gif
Atsakyti
Pas mus taip pat grindys šildomos, tai kaip ir nereikia kilimo biggrin.gif ir taip šilta, bet turim vistiek nedidelį "mašinų mestą" doh.gif kuris kaip interjero detalė daugiau...
Atsakyti