QUOTE(saigma @ 2008 10 30, 23:47)
QUOTE(miss devil @ 2008 10 30, 22:03)
tikiuosi ir man toks poveikis bus, nes ir kartais atrodo, kad net "traška" oda
Jau užsisakiau, tai kitą savaitę gausiu
QUOTE(saigma @ 2008 10 31, 00:08)
tikiuosi ir man toks poveikis bus, nes ir kartais atrodo, kad net "traška" oda  

QUOTE(miss devil @ 2008 10 30, 23:44)
Papildyta:
Sausaodems dar si kolekcija
 ir aromatas labai gaivus QUOTE(Ryga @ 2008 10 31, 22:16)
as tsi lsbsi nudivylisu sia kosmetika.patiko tik priemones rankoms,bet ir tai kremo kvapas negeriausias/ 
QUOTE(Tigriukee @ 2008 10 31, 01:13)
man irgi
                as ir naudoju mary kay produkcija.tikrai super 
 turiu rankom linija,ir veidui.na ir tikrai esu patenkinta.b 
 bandziau kuno losijona,tai man kvapas nelabai patiko,kai tik uzsitepi jauciasi toks svelnus gaivus aromatas,bet po keliu minuciu tas kvapas pasikeicia i kazkoki,nemoku nusakyt,tai man   

QUOTE(simute1 @ 2008 11 02, 19:25)
as ir naudoju mary kay produkcija.tikrai super 
 turiu rankom linija,ir veidui.na ir tikrai esu patenkinta.b 
 bandziau kuno losijona,tai man kvapas nelabai patiko,kai tik uzsitepi jauciasi toks svelnus gaivus aromatas,bet po keliu minuciu tas kvapas pasikeicia i kazkoki,nemoku nusakyt,tai man   
Na gal kito losijono kvapas patiktu
QUOTE(Tigriukee @ 2008 11 03, 15:18)
nea,nebandziau dar.bet reiks
                Nudoju šią kosmetika gan seniai. Pagal kainą, tai taip, kosmetika gan brangi, bet palyginus su kitais kremais, šie ilgiau naudojami. Man mažiau tepti reikia, skalsi kažkokia yra  
 Be to perkant jos kiekis dažniausiai būna didesnis nei įprastų kremų, tai paskaičiavus kaina gaunasi ne ką brangiau nei kitų kremų. Paskutinis pirkinys - tai mikrodermbrazjos rinkinys. Pirkau su mama vieną rinkinį abiems.
Tik aš neketinu jo naudoti, kaip rašo, į savaitę 2 kartus. Man atrodo per agresyvu odai toks dažnas šveitimas

Tik aš neketinu jo naudoti, kaip rašo, į savaitę 2 kartus. Man atrodo per agresyvu odai toks dažnas šveitimas