Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY kosmetika

QUOTE(jadzka @ 2008 10 29, 18:05)
O gal teko naudoti ką nors iš Time Wise serijos? Gundausi visai....

biggrin.gif ziurint kas domina is sitos serijos, kam esate jautri, kokia oda, koks jusu amzius. cia nuo daug ko priklauso. visas MK priemones galima derinti tarpusavyje atsizvelgiant i kliento pageidavimus bei poreikius. ar esate dalyvavusi konsultacijoje? ka bandete? kodel gundotes butent TW?

kuno prieziuros linija yra fantastiska, siuo metu naudoju http://www.marykay.r...ay-care_97.html ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miss devil @ 2008 10 30, 01:48)
biggrin.gif  ziurint kas domina is sitos serijos, kam esate jautri, kokia oda, koks jusu amzius. cia nuo daug ko priklauso. visas MK priemones galima derinti tarpusavyje atsizvelgiant i kliento pageidavimus bei poreikius. ar esate dalyvavusi konsultacijoje? ka bandete? kodel gundotes butent TW?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(miss devil @ 2008 10 30, 01:48)
biggrin.gif  ziurint kas domina is sitos serijos, kam esate jautri, kokia oda, koks jusu amzius. cia nuo daug ko priklauso. visas MK priemones galima derinti tarpusavyje atsizvelgiant i kliento pageidavimus bei poreikius. ar esate dalyvavusi konsultacijoje? ka bandete? kodel gundotes butent TW?

kuno prieziuros linija yra fantastiska, siuo metu naudoju http://www.marykay.r...ay-care_97.html ir esu labai patenkinta  thumbup.gif

Konkrečiai mane domina veido priežiūros serija. Oda mano tai +/- mišri, kartais pariebėja kartais pasausėja. Dydelė bėda poros. Biški kas nepatinka jos ir kemšasi. Spuogų nelabai turiu, nebent pati prisižaidžiu ir pora užsikemša ir išauga spuogelis (bėda visgi poros) Man 28 metai. Atsiranda viena kita raukšlelė jau ir oda tikrai nebe tokia standi kaip seniau. Noriu idealiu atveju:
1. Prausiklio veidui.
2. Toniko, sutraukiančio poras.
3. Kremo (dienai, nakčiai, sutraukiančio poras) Gal galit ką nors pasiųlit ir kito?
4. Kaukės/ kaukių Manau, kad valančios ir drėkinančios tikrai reiktų.... O gal klystu?
5. Gal verta kokį serumą ar spec priemonę įsigyti?

Kūnui... Kažkaip galvojau įsigyti iš Time Wise serijos stangriantį kūno losijoną, dar kokį prausiklį, scrubą. Dar rankų priežiūros priemonėmis gundausi... Tik nežinau ar tas persikinis rinkinukas geriau ar baltose tūbelėse g.gif:
Dekoratyvinę kosmetiką jau esu atradusi kas tinka ir patinka ir nesiruošiu keisti.
Atsakyti
o is 5-etapes serijos normaliai/misriai odai valomasis kremas, jis kaip pienelis
ar kaip prausiklis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2008 10 30, 12:03)
o is 5-etapes serijos normaliai/misriai odai valomasis kremas, jis kaip pienelis
ar kaip prausiklis?  g.gif

penkiaetape ir yra valymas, tonizavimas ir drekinimas. reikia matyti odyte realiai, nes kaip jau minejau tris penkiaetapes galima derinti atsizvelgiant i odos poreikius bei problemas+galima pritaikyti serumus.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 30, 11:32)
Konkrečiai mane domina veido priežiūros serija. Oda mano tai +/- mišri, kartais pariebėja kartais pasausėja. Dydelė bėda poros. Biški kas nepatinka jos ir kemšasi. Spuogų nelabai turiu, nebent pati prisižaidžiu ir pora užsikemša ir išauga spuogelis (bėda visgi poros) Man 28 metai. Atsiranda viena kita raukšlelė jau ir oda tikrai nebe tokia standi kaip seniau. Noriu idealiu atveju:
1. Prausiklio veidui.
3. Kremo (dienai, nakčiai, sutraukiančio poras) Gal galit ką nors pasiųlit ir kito?
4. Kaukės/ kaukių Manau, kad valančios ir drėkinančios tikrai reiktų.... O gal klystu?

Kūnui... Kažkaip galvojau įsigyti iš Time Wise serijos stangriantį kūno losijoną, dar kokį prausiklį, scrubą.  Dar rankų priežiūros priemonėmis gundausi... Tik nežinau ar tas persikinis rinkinukas geriau ar baltose tūbelėse g.gif:
Dekoratyvinę kosmetiką jau esu atradusi kas tinka ir patinka ir nesiruošiu keisti.

mirksiukas.gif parasiau i az
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2008 10 30, 11:03)
ar kaip prausiklis?  g.gif

Jei kombinuotai odelei is 5-etapes F-2,tai jis tirstas valomasis pienelis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 10 30, 10:32)
1. Prausiklio veidui.

Kūnui... Kažkaip galvojau įsigyti iš Time Wise serijos stangriantį kūno losijoną, dar kokį prausiklį, scrubą.  Dar rankų priežiūros priemonėmis gundausi... Tik nežinau ar tas persikinis rinkinukas geriau ar baltose tūbelėse g.gif:

Pagal pasakojima siuliciau g.gif
1)TW-prasusikli misriai odai
2)Kauke F-2
3)Tonikas is 5-etapes F-2
4)Serumai(diena/naktis)
5)TW -jaunyste pratesianti emulsija (kremas)
6)Mikrodermobrazijos rinkinukas thumbup.gif

Kunui siuliciau is tu priemoniu kurias idejau su foto ir kurias naudoju pati,taip pat is anticeliulitinio naudoju TW-stangrinanti apie kuri ir minejai thumbup.gif
O kas liecia rankeles..........kiek supratau tu siuntiesi MK? g.gif g.gif Tas persikinis yra is naujienu ir sis rinkinys buvo parodoje nominuotas first.gif ,o tas baltasis rinkinukas is senosios kolekcijos kuris jau kaip antikvarinis,ir jei istikruju siuntiesi sia kosmetika,patariu jo neimk wub.gif mirksiukas.gif

Laukiam kitu merginu patarimu i jadzkos klausimus mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 30 spalio 2008 - 16:15
Mis Devil ir Tigriuke, ačiū labai už patarimus 4u.gif

Tikriausia reiks imti Time wise rinkinuką mišriai odai (nes įeina į jį prauiklis, drėkiklis ir 2 serumai), taip pat mikrodermabraziją ir toniką + kaukę kokia.

O kūnui gal kokius kelis rinkinius pasiimsiu, pabandysiu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2008 10 30, 16:12)

Kunui siuliciau is tu priemoniu kurias idejau su foto ir kurias naudoju pati,taip pat is anticeliulitinio naudoju TW-stangrinanti apie kuri ir minejai  thumbup.gif

Tas persikinis yra is naujienu ir sis rinkinys buvo parodoje nominuotas  first.gif ,o tas baltasis rinkinukas is senosios kolekcijos kuris jau kaip antikvarinis,ir jei istikruju siuntiesi sia kosmetika,patariu jo neimk wub.gif  mirksiukas.gif

Kaip tik norėjau paklausti kokią priemonę rinktis kūnui? Oda normali link sausos. celiulito neturiu, tai gal drėkinančias, maitinačias g.gif

O dėl rinkinuko rankom, tai jis thumbup.gif negaliu atsidžiaugti. Rankos švelnios, oda neskilinėja (čia buvo mano problemytė, nes buvau nušalusi rankas, tai vargau doh.gif ). Naktį pasitepu ir po to iš ryto nusiprausus, tai man visą dieną rankos švelnios būna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2008 10 30, 18:55)
Kaip tik norėjau paklausti kokią priemonę rinktis kūnui? Oda normali link sausos. celiulito neturiu, tai gal drėkinančias, maitinačias  g.gif

O dėl rinkinuko rankom, tai jis  thumbup.gif negaliu atsidžiaugti. Rankos švelnios, oda neskilinėja (čia buvo mano problemytė, nes buvau nušalusi rankas, tai vargau doh.gif ). Naktį pasitepu ir po to iš ryto nusiprausus, tai man visą dieną rankos švelnios būna thumbup.gif

rinkis pagal kvapa sildanti su raudonaja arbata, arba tonizuojanti su bambuku ir lotosu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss devil: 30 spalio 2008 - 21:32
QUOTE(saigma @ 2008 10 30, 17:55)
Kaip tik norėjau paklausti kokią priemonę rinktis kūnui? Oda normali link sausos. celiulito neturiu, tai gal drėkinančias, maitinačias  g.gif

O dėl rinkinuko rankom, tai jis  thumbup.gif negaliu atsidžiaugti. Rankos švelnios, oda neskilinėja (čia buvo mano problemytė, nes buvau nušalusi rankas, tai vargau doh.gif ). Naktį pasitepu ir po to iš ryto nusiprausus, tai man visą dieną rankos švelnios būna thumbup.gif

As pati esu sausaode doh.gif ,tai man tie senesnes kolekcijos thumbup.gif tikrai pridrekina oda,o naujos dar nebandziau g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 10 30, 17:34)
Mis Devil ir Tigriuke, ačiū labai už patarimus  4u.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif

QUOTE(miss devil @ 2008 10 30, 22:29)
rinkis pagal kvapa sildanti su raudonaja arbata, arba tonizuojanti su bambuku ir lotosu  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(miss devil @ 2008 10 30, 21:29)
rinkis pagal kvapa sildanti su raudonaja arbata, arba tonizuojanti su bambuku ir lotosu  4u.gif

QUOTE(Tigriukee @ 2008 10 30, 21:35)
As pati esu sausaode doh.gif ,tai man tie senesnes kolekcijos  thumbup.gif tikrai pridrekina oda,o naujos dar nebandziau  g.gif

Ačiū merginos 4u.gif Manau pabandysiu su bambuku ir lotosu bigsmile.gif
Atsakyti