QUOTE(Dolita @ 2008 10 30, 11:03)
o is 5-etapes serijos normaliai/misriai odai valomasis kremas, jis kaip pienelis
ar kaip prausiklis?
Jei kombinuotai odelei is 5-etapes F-2,tai jis tirstas valomasis pienelis
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 10 30, 10:32)
Konkrečiai mane domina veido priežiūros serija. Oda mano tai +/- mišri, kartais pariebėja kartais pasausėja. Dydelė bėda poros. Biški kas nepatinka jos ir kemšasi. Spuogų nelabai turiu, nebent pati prisižaidžiu ir pora užsikemša ir išauga spuogelis (bėda visgi poros) Man 28 metai. Atsiranda viena kita raukšlelė jau ir oda tikrai nebe tokia standi kaip seniau. Noriu idealiu atveju:
1. Prausiklio veidui.
2. Toniko, sutraukiančio poras.
3. Kremo (dienai, nakčiai, sutraukiančio poras) Gal galit ką nors pasiųlit ir kito?
4. Kaukės/ kaukių Manau, kad valančios ir drėkinančios tikrai reiktų.... O gal klystu?
5. Gal verta kokį serumą ar spec priemonę įsigyti?
Kūnui... Kažkaip galvojau įsigyti iš Time Wise serijos stangriantį kūno losijoną, dar kokį prausiklį, scrubą. Dar rankų priežiūros priemonėmis gundausi... Tik nežinau ar tas persikinis rinkinukas geriau ar baltose tūbelėse

:
Dekoratyvinę kosmetiką jau esu atradusi kas tinka ir patinka ir nesiruošiu keisti.
Pagal pasakojima siuliciau
1)TW-prasusikli misriai odai
2)Kauke F-2
3)Tonikas is 5-etapes F-2
4)Serumai(diena/naktis)
5)TW -jaunyste pratesianti emulsija (kremas)
6)Mikrodermobrazijos rinkinukas
Kunui siuliciau is tu priemoniu kurias idejau su foto ir kurias naudoju pati,taip pat is anticeliulitinio naudoju TW-stangrinanti apie kuri ir minejai
O kas liecia rankeles..........kiek supratau tu siuntiesi MK?

Tas persikinis yra is naujienu ir sis rinkinys buvo parodoje nominuotas

,o tas baltasis rinkinukas is senosios kolekcijos kuris jau kaip antikvarinis,ir jei istikruju siuntiesi sia kosmetika,patariu jo neimk
Laukiam kitu merginu patarimu i jadzkos klausimus