Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY kosmetika

Ką gi, mergaitės,,
Šioje nuorodoje galima rasti kompanijos Mary Kay produktus, surašytus didejančio pavojingumo tvarka. http://www.cosmeticd...p?brand_id=1357
Tai Amerikos nepriklausomas puslapis (anglų kalba, bet ir nemokantys jos susigaudys), kuriame yra duomenys apie Amerikoje kosmetiką platinančių kompanijų produkcijos pavojingumą... Čia rasite įvairiausių firmų.
Mary kay nėra pati geriausia produkcija, ....kaip ir daugelis kitų. Tai ir pačioms konsultantėms vertėtų žinoti, ką pačioms drąsiai naudoti ir ko kitiems nesiūlyti, kad nebūtų alergijų.

Kompanijos AVON ir L'Oréal (jos geri yra tušai, bel labai blogi plaukų dažai, akių šėšėliai ir šampūnai) pas mus tarp lyderiu, nors to nėra nusipelniusios savo produktų patikimumu ir kokybe. Ne ką geriau atrodo ir tokia kompanija kaip Revlon. Kompanijos Max Factor pavojingiausi yra blakstienų tušai, antroje vietoje pagal pavojingumą - makiažo pagrindas ir skaistalai, o mažiausiai pavojingi -lupdažiai... O su Revlon, Avon, Elizabeth Arden lupdažiais galite bučiuoti nebent priešą... Tik ar verta del to aukoti savo sveikatą?

Pradėkim nuo geriausių Mary kay produktų (nepavojingi 0-2 balai, vidutinio pavojingumo 3-6 balai, o toksiški, sukeliantys alergijas ir kt.ligas 7-10 balų), kuriuos ne visus rasite savo kataloge, bet juk jie ne visi dedami iš karto:

GERI:
• Mary Kay DOMAIN® COLOGNE fragrance for men 3
• Mary Kay BLEMISH CONTROL TONER, CLASSIC BASIC FORMULA 3 acne treatment, facial cleanser 3
• Mary Kay DEEP CLEANSER, CLASSIC BASIC FORMULA 3 facial cleanser 3
• Mary Kay GENTLE CLEANSING CREAM, CLASSIC BASIC FORMULA 1 facial cleanser 3
• Mary Kay MK Signature ™ TOP COAT nail polish 3
• Mary Kay MK Signature ™ BASE COAT nail polish 3
• Mary Kay MK Signature ™ EYE LINER eye liner 3
• Mary Kay SATIN LIPS® LIP BALM lip balm 3
• Mary Kay MK Signature ™ LIP LINER lip liner 3
• Mary Kay MK Signature ™ BROW LINER brow liner 3
• Mary Kay MK Signature Loose Powder facial powder 3
• Mary Kay MK Signature ™ LIP OUTLINER® PENCIL lip liner 3

Visai saugių produktų Mary Kay nėra. Iš 100 tikrintų gaminių 12 yra 3 lygio, kiti yra 4-6 saugumo lygio, o 14 – 7-8 lygio.

BLOGI:
• Mary Kay SUN MANAGEMENT® SUNLESS TANNING LOTION, NO SPF sunless tanning 7
• Mary Kay ® DUAL-COVERAGE POWDER FOUNDATION facial powder, foundation 7
• Mary Kay AGE-FIGHTING MOISTURIZER SUNSCREEN, SPF 15 (2006 formulation) anti-aging, facial moisturizer/treatment, sunscreen spf 15 and above 7
• Mary Kay EMBRACE MOISTURE LOTION, HAPPINESS® moisturizer 7
• Mary Kay TIMEWISE® VISIBLY FIT TM BODY LOTION body firming lotion, moisturizer 7
• Mary Kay Timewise Age-Fighting Moisturizer Sunscreen, SPF 15 anti-aging, facial moisturizer/treatment, sunscreen spf 15 and above 7
• MARY KAY PRIVATE SPA COLLECTION-EMBRACE HAPPINESS MOISTURE LOTION moisturizer 7
• Mary Kay Tinted Moisturizer, SPF 20 facial moisturizer/treatment, sunscreen spf 15 and above 7
• Mary Kay VELOCITY® LIGHTWEIGHT MOISTURIZER facial moisturizer/treatment 7
• Mary Kay Timewise Day Solution Sunscreen, SPF 25 sunscreen spf 15 and above 7
• Mary Kay TIMEWISE® DAY SOLUTION with SUNSCREEN, SPF 15 (2006 formulation) facial moisturizer/treatment, sunscreen spf 15 and above 7
• Mary Kay MK Signature ™ EYE COLOUR eye shadow 7
• Mary Kay MK Signature ™ EYE COLOUR DUET eye shadow 7
• Mary Kay Cream-TO-POWDER FOUNDATION facial powder, foundation 8

Atsakyti
pilnatis gi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 14, 23:26)
pilnatis gi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif o as maniau bent cia neuzklys, nors parfumerijoj buna ir baisiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
RuBu, o tu savo faberlicka pasitikrink toj dumbazej..matyt stebuklingas... lotuliukas.gif koks tikslas eit per visa foruma ir lot ta pati? g.gif sakai visi issigas ir puls naudot faberlic? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 14 lapkričio 2008 - 21:34
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 14, 23:33)
RuBu, o tu savo faberlicka pasitikrink toj dumbazej..matyt stebuklingas... lotuliukas.gif  koks tikslas eit per visa foruma ir lot ta pati?  g.gif sakai visi issigas ir puls naudot faberlic?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ui gera reklama ui gera lotuliukas.gif ale rimtai pilnatis veikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne, aš jo nereklamuoju jūsų forume (ačiū, kad tai darote Jūs). Mane tiesiog "biesina" visų gyrimasis kad va štai ši, tik ši kosmetika - nuostabiausia, nerealiausia, gydanti nuo visų problemų ir su "gerai" kosmetikai tinkančia kaina. Visi (t.y. ne tūkstančius per mėnesį kosmetikai išleidžiantys) esame Vakarų kompanijų (gal ir Rytų), prekiaujančių masėms skirta produkcija, aukos. Tai kodėl nepasiimti iš visų, kas juose geriausia? Man nepatinka būti stručiu su galva smėlyje. Ir norėčiau (to ir siekiu ir sieksiu), kad Lietuvoje būtų mažiau reklamos aukų.
Prisikapstysiu ir prie Faberlico, tik nespėju taip greitai išsiaiškinti sudėčių kenksmingumo - noriu žinoti, ką ant savęs tepu ir kitiems siūlau (kad nebesiūlyčiau, jei to reiks).
Gero savaitgalio visiems
Atsakyti
QUOTE(RuBu @ 2008 11 14, 22:51)
Ne, aš jo nereklamuoju jūsų forume (ačiū, kad tai darote Jūs). Mane tiesiog "biesina" visų gyrimasis kad va štai ši, tik ši kosmetika - nuostabiausia, nerealiausia, gydanti nuo visų problemų ir su "gerai" kosmetikai tinkančia kaina. Visi (t.y. ne tūkstančius per mėnesį kosmetikai išleidžiantys) esame Vakarų kompanijų (gal ir Rytų), prekiaujančių masėms skirta produkcija, aukos. Tai kodėl nepasiimti iš visų, kas juose geriausia? Man nepatinka būti stručiu su galva smėlyje. Ir norėčiau (to ir siekiu ir sieksiu), kad Lietuvoje būtų mažiau reklamos aukų.
Prisikapstysiu ir prie Faberlico, tik nespėju taip greitai išsiaiškinti sudėčių kenksmingumo - noriu žinoti, ką ant savęs tepu ir kitiems siūlau (kad nebesiūlyčiau, jei to reiks).
Gero savaitgalio visiems

tai valio, sitame forume pilna info, kam tai istiesu rupi, tas pats pasiiesko, o primygtinumas issaukia pasipriesinima, tarp kitko...o ir zmones yra skirtingi, vieniems, rupi kaina, kitiems "marke" tretiems sudetis... o ir pasirinkimas Lt kolkas skurdus rolleyes.gif ..o bet is ko tu sprendi kad ten patikimas saltinis? manau cia reikia paciam dometis ir moket atsirinkt kas geriausia o ne aklai sekt nepagrista informacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RuBu @ 2008 11 14, 23:51)
Gero savaitgalio visiems

lotuliukas.gif matai MK seip sau skina laurus kosmetikos parodose, seip sau praeina testavimus ir t.t. ir panasiai. paderkim kitas kompanijas thumbup.gif o "biesintis" neveta-visiems simtu procentu geras nebusi. visi zino kiek parduotuves marketinge yra blogio. toli eiti nereikia- vien gyvunus kuo dauguma seria. o MK man isgyde veida ir padejo labai daug kam. nepatinka, pavydu- neziurekit, nesidomekit, ignoruokit. beje, jus idejote didziaja daly produkcijos kuri isimta is apyvartos. kodel nematau mineralines dekoratyvines kosmetikos? nauju kreminiu lupdaziu? drekinamuju geliu? jei jau renkat tai rinkit visa produkcija kuri yra apyvartoi dabar, o ne senienas kuriu jau nebera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RuBu @ 2008 11 14, 21:51)
Mane tiesiog "biesina" visų gyrimasis kad va štai ši, tik ši kosmetika - nuostabiausia, nerealiausia, gydanti nuo visų problemų ir su "gerai" kosmetikai tinkančia kaina. Visi (t.y. ne tūkstančius per mėnesį kosmetikai išleidžiantys) esame Vakarų kompanijų (gal ir Rytų), prekiaujančių masėms skirta produkcija, aukos. Tai kodėl nepasiimti iš visų, kas juose geriausia? Man nepatinka būti stručiu su galva smėlyje.

Na tiesa pasakius Jūs čia įdomiai išsireiškėte.
Kiekvienas renkasi kas jam tinkamiausia ir pagal kainą ir pagal kokybę. O piktintis, kad kosmetika yra giriama, na švelniai tariant vaikiška tongue.gif Šios kosmetikos neplatinu ir iš to negyvenu, bet ji MAN geriausia. Esu išbandžiusi ne vienos kompanijos kosmetiką ir radau sau tinkamą. Ir šiame forume išsakau savo pastebėjimus ją naudojant ir jie bus kas blogai būtinai apie tai parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(RuBu @ 2008 11 14, 22:05)
[size=7]Ką gi, mergaitės,,
Šioje nuorodoje galima rasti kompanijos Mary Kay produktus

Siatip kalba visos kurios naudoja krema po 5 lt pirkta turguje,ir glvoja kad tai geriausias tongue.gif tongue.gif
Kita vertus cia tema butent apie sia kosmetika,ir merginos pasisako kas tiko kas netiko,ka pasiulitumem,ka naudojam ir t.t.O jei brangioji nepatinka kad sitoje temoje vien tik geri atsiliepimai,tai tavo problemos ir manau turi pilna teise nekisti cia nosytes lotuliukas.gif

QUOTE(Eveliina @ 2008 11 14, 22:33)
RuBu, o tu savo faberlicka pasitikrink toj dumbazej..matyt stebuklingas... lotuliukas.gif  koks tikslas eit per visa foruma ir lot ta pati?  g.gif sakai visi issigas ir puls naudot faberlic?  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif saunuole Eveliina,uz toki issireiskima. thumbup.gif thumbup.gif
Tokios moterys kurios visose temose apie kosmetika skelbia kad tai tik bloga ir bloga,labai save zemina ir parodo kiek moteris ismano apie kosmetines priemones lotuliukas.gif
Papildyta:

QUOTE(RuBu @ 2008 11 14, 22:51)
Ne, aš jo nereklamuoju jūsų forume (ačiū, kad tai darote Jūs). Mane tiesiog "biesina" visų gyrimasis kad va štai ši, tik ši kosmetika - nuostabiausia, nerealiausia, gydanti nuo visų problemų ir su "gerai" kosmetikai tinkančia kaina.

Nesuprantu,tada ko tu kisi nosi is vis i sias tems ,brangioji,jai tave visi tik biesina,neturi kas veikti tik biesintis g.gif g.gif

QUOTE(Eveliina @ 2008 11 14, 22:55)
tai valio, sitame forume pilna info, kam tai istiesu rupi, tas pats pasiiesko, o primygtinumas issaukia pasipriesinima, tarp kitko...o ir zmones yra skirtingi, vieniems, rupi kaina, kitiems "marke" tretiems sudetis... o ir pasirinkimas Lt kolkas skurdus  rolleyes.gif ..o bet is ko tu sprendi kad ten patikimas saltinis? manau cia reikia paciam dometis ir moket atsirinkt kas geriausia o ne aklai sekt nepagrista informacija  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(saigma @ 2008 11 14, 23:34)
Na tiesa pasakius Jūs čia įdomiai išsireiškėte.
Kiekvienas renkasi kas jam tinkamiausia ir pagal kainą ir pagal kokybę. O piktintis, kad kosmetika yra giriama, na švelniai tariant vaikiška tongue.gif  Šios kosmetikos neplatinu ir iš to negyvenu, bet ji MAN  geriausia. Esu išbandžiusi ne vienos kompanijos kosmetiką ir radau sau tinkamą. Ir šiame forume išsakau savo pastebėjimus ją naudojant ir jie bus kas blogai būtinai apie tai parašysiu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 14 lapkričio 2008 - 23:15
Sveikos smile.gif gal yra mary kay platinanciu ir galetu atsiusti kataloga, mano emailas meteora@super.lt
Atsakyti
prasom thumbup.gif
dziugu,kad domites..

QUOTE(meteora_1 @ 2008 11 15, 17:09)
Sveikos smile.gif  gal yra mary kay platinanciu ir galetu atsiusti kataloga, mano emailas meteora@super.lt

Atsakyti