Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY kosmetika

saigma , Tavo dukterecia naudoja ta rinkinuka veidui uz 150 Lt? Prausikli, krema nuo spuogu ir sutraukianti poras? bigsmile.gif
Nes as juo labai gundausi blush2.gif
Atsakyti
Buciau labai dekinga , jei kuri atsiustumet elektronini kataloga. Mano pastas gyulyano@msn.com
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 11 15, 22:26)
saigma , Tavo dukterecia naudoja ta rinkinuka veidui uz 150 Lt? Prausikli, krema nuo spuogu ir sutraukianti poras? bigsmile.gif
Nes as juo labai gundausi blush2.gif

Labuka,
Taip tą patį. Pas ją labai problemiškas veidas, tai ji atsidžiaugt negali kaip akyse veidas gražėja. Ji dar Velocity kremą naudoja po to, kad įdrėkinti odą.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaite @ 2008 11 16, 03:19)
Buciau labai dekinga , jei kuri atsiustumet elektronini kataloga. Mano pastas gyulyano@msn.com

mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos paneles, as va ir prisijungsiu, nes pries pradedama naudoti MK kosmetika, pirma perskaiciau pasikalbejimus supermamoj 4u.gif
Kadangi turiu labai nemazai bedu su veido oda, nusprendziau kad reikia isbandyti, kadangi norejosi visko pabandyt, paziuret kokios priemones, is karto sutikau tapti konsultante, ir uzsisakiau visa ilga serija odos prieziurai.

Pagirti noriu kol kas pora dalykeliu, vienas tai is serijos nuo spuogu (naujosios) priemone, kuria reikia tepti tiesiai ant naujo spuogelio - super daiktas! Spuogelius patepiau viena diena 3 kartu dienoj, 95% kita diena buvo nunyke. bigsmile.gif
Naudoju dar vos savaitele gal, bet 5 etapu serija irgi super, ypac makiazo pagrindas, kuris padeda visa diena islaikyti oda neblizgancia. O akiu miakiazo valiklis is vis super, labai lengvai nuvalo akiu makiaza, dar nesu nieko panasaus bandzius. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2008 11 17, 16:51)
Sveikos paneles, as va ir prisijungsiu, nes pries pradedama naudoti MK kosmetika, pirma perskaiciau pasikalbejimus supermamoj  4u.gif
Kadangi turiu labai nemazai bedu su veido oda, nusprendziau kad reikia isbandyti, kadangi norejosi visko pabandyt, paziuret kokios priemones, is karto sutikau tapti konsultante, ir uzsisakiau visa ilga serija odos prieziurai.

Pagirti noriu kol kas pora dalykeliu, vienas tai is serijos nuo spuogu (naujosios) priemone, kuria reikia tepti tiesiai ant naujo spuogelio - super daiktas! Spuogelius patepiau viena diena 3 kartu dienoj, 95% kita diena buvo nunyke.  bigsmile.gif
Naudoju dar vos savaitele gal, bet 5 etapu serija irgi super, ypac makiazo pagrindas, kuris padeda visa diena islaikyti oda neblizgancia. O akiu miakiazo valiklis is vis super, labai lengvai nuvalo akiu makiaza, dar nesu nieko panasaus bandzius.  thumbup.gif

Labai smagu,kad prisijungei prie musu thumbup.gif
O dar svarbiau kiekvienos nuomone,kas gerai kas netiko ir t.t.,tiesiog visi is klaidu mokomes g.gif
Atsakyti
As taip pat susidomejus MK kosmetika. thumbup.gif Noreciau pradeti naudoti, bet nezinau nuo ko pradeti.
Mano (man virs 30m) veido oda kaip ir misri: "T" zona su inkstirais ir susiriebaluoja iki vakaro. Kapiliarai nezymus tik prie nosies snerviu. Oda skruostu srityje issausejus, kartais serpetoja, islieka sausa iki vakaro.
Busiu dekinga uz pasiulymus ka naudoti is MK produkcijos.
Atsakyti
QUOTE(Brigitac @ 2008 11 17, 18:25)
As taip pat susidomejus MK kosmetika.  thumbup.gif  Noreciau pradeti naudoti, bet nezinau nuo ko pradeti.
Mano (man virs 30m) veido oda kaip ir misri: "T" zona su inkstirais ir susiriebaluoja iki vakaro. Kapiliarai nezymus tik prie nosies snerviu. Oda skruostu srityje issausejus, kartais serpetoja, islieka sausa iki vakaro.
Busiu dekinga uz pasiulymus ka naudoti is MK produkcijos.

TW-sistema,kauke F-2,serumai(dien,naktis),mikrodermobrazija,drekinamaji geli be riebalu,dienini apsaugini krema. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas, noreciau ir as MK katalogo i Laikrastukas@takas.lt, ir jei galite duoti konsultantes nr.Kaune.ACIU
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2008 11 17, 22:11)
Labas, noreciau ir as MK katalogo i Laikrastukas@takas.lt, ir jei galite duoti konsultantes nr.Kaune.ACIU

bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki. norėčiau ir aš katologo į ksiusat@yahoo.com Iš anksto didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ksiuša @ 2008 11 17, 23:04)
Sveiki. norėčiau ir aš katologo į ksiusat@yahoo.com Iš anksto didelis ačiū 4u.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti