Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY kosmetika

Na man reikia tik kai kuriu odos prieziuros priemoniu, tiksliau TW sistemos, na dar akiu makiazo valiklio gal. Dekoratyvines kosmetikos man nereikia jokios, turiu megstama, kurios i nieka nekeisciau. Na aisku, sunaudociau tas kitas priemones per ilga laika. Bet jei netiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2008 11 19, 11:55)
Na man reikia tik kai kuriu odos prieziuros priemoniu, tiksliau TW sistemos, na dar akiu makiazo valiklio gal. Dekoratyvines kosmetikos man nereikia jokios, turiu megstama, kurios i nieka nekeisciau. Na aisku, sunaudociau tas kitas priemones per ilga laika. Bet jei netiks g.gif

Tai, kad iš tos dekoratyvinės kosmetikos tik tušas ir lūpdažis g.gif
Atsakyti
aha, sistema cia irgi ta pati. tik tam startiniam pakete tai man nieko tinkamo kaip ir nera... kremai, kelios pudros, akiu makiazo valiklis, tusas ir lupdazis. ir taip tampi konsultante. paskui darai vakarelius - kursus, ju metu irgi itraukineji mergaiciukes, kad platintu, taip pleciasi tinklas, na nieko naujo, kaip ir visosse platinimo sistemose biggrin.gif tik tai kad nuolaida gauti cia reikia uzsisakyti prekiu uz 2000lt blink.gif + dar prastai, kad pas mus i vezant i norge reikia muitus moketi, tai dar netoli 400lt susimoki muita blink.gif doh.gif bet vistiek apsimoka kaip ir sakiau, labai jau perka moterytes tuos gaminius bigsmile.gif

p.s. o jus tiesiai is amerikos neperkat? mano drauge zinau kazkaip ten daro uzsakymus tiesiai i amerika, ten kazkokios lietuves nuperka ir atsiuncia. sako apsimoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(cendy @ 2008 11 19, 12:00)
aha, sistema cia irgi ta pati. tik tam startiniam pakete tai man nieko tinkamo kaip ir nera... kremai, kelios pudros, akiu makiazo valiklis, tusas ir lupdazis. ir taip tampi konsultante. paskui darai vakarelius - kursus, ju metu irgi itraukineji mergaiciukes, kad platintu, taip pleciasi tinklas, na nieko naujo, kaip ir visosse platinimo sistemose  biggrin.gif tik tai kad nuolaida gauti cia reikia uzsisakyti prekiu uz 2000lt  blink.gif + dar prastai, kad pas mus i vezant i norge reikia muitus moketi, tai dar netoli 400lt susimoki muita  blink.gif  doh.gif bet vistiek apsimoka kaip ir sakiau, labai jau perka moterytes tuos gaminius  bigsmile.gif
p.s. o jus tiesiai is amerikos neperkat? mano drauge zinau kazkaip ten daro uzsakymus tiesiai i amerika, ten kazkokios lietuves nuperka ir atsiuncia. sako apsimoka  g.gif

Oho, sakyčiau taip nekūdai užsakymą reikia padaryti tongue.gif
Na juk turėtų būti TW sistema: prausiklis, kremas, serumai (dienis, naktinis), paakių kremai (dien. nakt.), rankom rinkinys.

Aš galvojau apie USA, bet kad pagal Lietuvos kainas ne ką ten pigiau gaunasi. siuntimas visgi nepigus iš USA. Pati kai ten gyvenau, tai siunčiau siuntinukus namo, tai sumokėdavau už nedidukę dėžutę 50- 56 US ir čia prieš kelis metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2008 11 19, 12:46)

aš kai ėmiau tai man visko tam krepšelyje reikėjo lotuliukas.gif  ir dar trūko tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(cendy @ 2008 11 19, 13:00)
aha, sistema cia irgi ta pati. tik tam startiniam pakete tai man nieko tinkamo kaip ir nera... kremai, kelios pudros, akiu makiazo valiklis, tusas ir lupdazis. ir taip tampi konsultante. paskui darai vakarelius - kursus, ju metu irgi itraukineji mergaiciukes, kad platintu, taip pleciasi tinklas, na nieko naujo, kaip ir visosse platinimo sistemose  biggrin.gif tik tai kad nuolaida gauti cia reikia uzsisakyti prekiu uz 2000lt blink.gif + dar prastai, kad pas mus i vezant i norge reikia muitus moketi, tai dar netoli 400lt susimoki muita  blink.gif  doh.gif bet vistiek apsimoka kaip ir sakiau, labai jau perka moterytes tuos gaminius  bigsmile.gif
p.s. o jus tiesiai is amerikos neperkat? mano drauge zinau kazkaip ten daro uzsakymus tiesiai i amerika, ten kazkokios lietuves nuperka ir atsiuncia. sako apsimoka  g.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ,muitas daug kainuoja,plius tai kad prarandam garantija priemonem verysad.gif
Atsakyti
Is USA gaunasi tikrai pigiau mirksiukas.gif Siustis reikia per tarpininkes, siuntimas tada nekainuoja daug. Pvz. TW sistema ten kainuoja 59 dolcus. 15 proc. dar tarpininkei reikia moket ir siuntimas pagal svori -1 kg apie 10 dolcu. Aisku, perkant startini krepseli gaunama tikrai didele nuolaida thumbup.gif Jei viska parsisiust is USA, tai panasiai ir gautusi turbut g.gif Na ir dar del produkcijos galiojimo nera aisku. Bet jei nori siustis kazkoki viena kremuka pabandymui, tai apsimoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2008 11 19, 12:28)
Is USA gaunasi tikrai pigiau mirksiukas.gif Siustis reikia per tarpininkes, siuntimas tada nekainuoja daug. Pvz. TW sistema ten kainuoja 59 dolcus. 15 proc. dar tarpininkei reikia moket ir siuntimas pagal svori -1 kg apie 10 dolcu. Aisku, perkant startini krepseli gaunama tikrai didele nuolaida thumbup.gif Jei viska parsisiust is USA, tai panasiai ir gautusi turbut g.gif Na ir dar del produkcijos galiojimo nera aisku. Bet jei nori siustis kazkoki viena kremuka pabandymui, tai apsimoka smile.gif

aga, aš kai žmogus skūpas (taupi tongue.gif ) tai skaičiavau, panašiai gaunasi, na šiek tiek pigiau, bet man asmeniškai aktualu, kad būtų garantija, nes jei netiks tai tada dėk tą kremą kur nori doh.gif (teko jau pasimokyti, čia nes su MK, bet kita ksometika, ir stovi dabar, kitu kremu kur man netiko vyras rankas tepa lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2008 11 19, 13:41)
aga, aš kai žmogus skūpas (taupi tongue.gif ) tai skaičiavau, panašiai gaunasi, na šiek tiek pigiau, bet  man asmeniškai aktualu, kad būtų garantija, nes jei netiks tai tada dėk tą kremą kur nori doh.gif (teko jau pasimokyti, čia nes su MK, bet kita ksometika, ir stovi dabar, kitu kremu kur man netiko vyras rankas tepa lotuliukas.gif )

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif "Skupas moka du kartus" biggrin.gif ,neveltui patarle tokia yra thumbup.gif
Atsakyti
Jo, cia tai tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal ir ne skelbimu skiltis be cia didesne tikimybe rasti Mary Kay vartotoju wink.gif

MARY KAY KOSMETIKA!
RIEBIAI ODAI FORMULA 3

OIL CONTROL CLEANSER (naudotas keleta kartu)
OIL CONTROL TONER (nunaudota iki linijos po Mary kay uzrasu)
OIL CONTRIL LOTION- dovanu, like mazdaug trecdalis. ax.gif

naudojant visa linija kartu, pasiekiamas puikus rezultatas, sureguliuojamas riebalu perteklius, poru issilipletimas, spuogu atsiradimas thumbup.gif kosmetika be kvapiuju medziagu, tinka jautriai odai mirksiukas.gif

as tiesiog ne tam odos tipui nusipirkau ir panaudojau kol supratau kad netinka (man reikejo formules 2, misriai odai) doh.gif

PUIKUS VARIANTAS PABANDYMUI
Kaina viso rinkinio 80 lt (man kainavo d doh.gif vigubai )

user posted image

http://img376.images...shtoner3lw8.jpg

http://img147.images...ollotionib7.jpg
Atsakyti
QUOTE(wittnita @ 2008 11 19, 18:53)
gal ir ne skelbimu skiltis be cia didesne tikimybe rasti Mary Kay vartotoju wink.gif

MARY KAY KOSMETIKA!
RIEBIAI ODAI FORMULA 3

OIL CONTROL CLEANSER (naudotas keleta kartu)
OIL CONTROL TONER (nunaudota iki linijos po Mary kay uzrasu)
OIL CONTRIL LOTION- dovanu, like mazdaug trecdalis. ax.gif

naudojant visa linija kartu, pasiekiamas puikus rezultatas, sureguliuojamas riebalu perteklius, poru issilipletimas, spuogu atsiradimas thumbup.gif kosmetika be kvapiuju medziagu, tinka jautriai odai mirksiukas.gif

as tiesiog ne tam odos tipui nusipirkau ir panaudojau kol supratau kad netinka (man reikejo formules 2, misriai odai) doh.gif

PUIKUS VARIANTAS PABANDYMUI
Kaina viso rinkinio 80 lt (man kainavo d doh.gif vigubai )

user posted image

http://img376.images...shtoner3lw8.jpg

http://img147.images...ollotionib7.jpg

O kodel nesikeiti su kompanija g.gif ar is JAV esi pirkusi rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutės, ir aš naudoju šitą kosmetikąsmile.gif labiausiai noriu pagirti drėkinamąjį kremą time wise ir apsauginį kremuką su spalvyte smile.gif thumbup.gif naudoju ir prausiklį, ir kaukę, ir toniką, bet norimo efekto nepasiekiau sad.gif kainos didelės labai...o dabar išvis dar pabrangę viskas... 4u.gif
Atsakyti