Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY kosmetika

QUOTE(Edita0319 @ 2008 11 19, 21:23)
sveikutės, ir aš naudoju šitą kosmetikąsmile.gif labiausiai noriu pagirti drėkinamąjį kremą time wise ir apsauginį kremuką su spalvyte smile.gif  thumbup.gif  naudoju ir prausiklį, ir kaukę, ir toniką, bet norimo efekto nepasiekiau sad.gif kainos didelės labai...o dabar išvis dar pabrangę viskas... 4u.gif

blink.gif blink.gif ,kas pabrango????? g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Edita0319 @ 2008 11 19, 21:23)
sveikutės, ir aš naudoju šitą kosmetikąsmile.gif labiausiai noriu pagirti drėkinamąjį kremą time wise ir apsauginį kremuką su spalvyte smile.gif  thumbup.gif  naudoju ir prausiklį, ir kaukę, ir toniką, bet norimo efekto nepasiekiau sad.gif kainos didelės labai...o dabar išvis dar pabrangę viskas... 4u.gif

Na klijento kaina tikrai nepigu,bet.....galima kitokiu budu tureti viska nuo A-Z bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita0319 @ 2008 11 19, 20:23)

O nebandei keisti g.gif O kokio efekto tikiesi?

Aš naudoju apie tris savaites, tai jau pastebėjau pokyčius kuriais esu labai patenkinta: veidas skaistesnis, lygesnis ir pigmentinės dėmės šviesėt pradėjo (turėjau ne itin ryškiu virš lūpos, atsiradusių nėštumo metu, bet iki šiol nenorėjusių išnykti rolleyes.gif ).

o dėl kainos jei moki klientės kainą, tai sakyčiau brangu, bet kaip Tikgriukee sakė yra būdas ir pigiau gauti mirksiukas.gif
Ir dar jei apie kainas, tai jei eičiau į kosmetikos saloną dėl savo pigmentinių dėmelių, tai vienas apsilankymas 80 lt (ir reiktų į mėnesį bent jau kartą) + dar kremą spec turėčiau naudoti, kurio kaina apie 140 Lt. Tai sakyčiau naudodama MK produkciją stipriai sutaupiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2008 11 19, 21:58)
O nebandei keisti  g.gif O kokio efekto tikiesi?

Aš naudoju apie tris savaites, tai jau pastebėjau pokyčius kuriais esu labai patenkinta: veidas skaistesnis, lygesnis ir pigmentinės dėmės šviesėt pradėjo (turėjau ne itin ryškiu virš lūpos, atsiradusių nėštumo metu, bet iki šiol nenorėjusių išnykti  rolleyes.gif ).

o dėl kainos jei moki klientės kainą, tai sakyčiau brangu, bet kaip Tikgriukee sakė yra būdas ir pigiau gauti  mirksiukas.gif
Ir dar jei apie kainas, tai jei eičiau į kosmetikos saloną dėl savo pigmentinių dėmelių, tai vienas apsilankymas 80 lt (ir reiktų į mėnesį bent jau kartą) + dar kremą spec turėčiau naudoti, kurio kaina apie 140 Lt. Tai sakyčiau naudodama MK produkciją stipriai sutaupiau rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif pati naudojau krema nuo pigmentiniu demiu,kuris kainuoja klijentui 129 lt,uzteko jo 5 men.man asmeniskai,bet demes rudas po akimis(nestumo metu kurios buvo atsirade) isnaikinau po 2 men. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
edita, koks cia kremas su spalva yra? as is avono pirkdavau, labai gailejaus, nes galvojau kad mary kay tokio neturi... pasirodo yra bigsmile.gif gal pavadinima, ar nuotrauka galima pamatyt? blush2.gif
Atsakyti
http://www.marykay.c...on/default.aspx

stai cia rasi foto. Cia full coverage, tai yra riebiai odai, labai gerai maskuojantys.
Atsakyti
skaiciau biski tema nuo pradziu, kazkaip man atrodo kad pas jus lt daugiau priemoniu g.gif pas save kataloge nerandu tos 5 etapes, dar vis kalbat apie kazkokius f2, f3? gal galit ir situ paveiksliukus parodyt? gal yra, bet nerandu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasucci @ 2008 11 20, 11:58)
http://www.marykay.c...on/default.aspx

stai cia rasi foto. Cia full coverage, tai yra riebiai odai, labai gerai maskuojantys.

aciu, radau ir pas save, yra toks smile.gif ji as bandziau per pristatyma, tai nezinau, ar kremo per mazai uztepiau, ar to fundation per mazai, ar per ilgas laiko tarpas tarp tepimu buvo, nes man labai sausai istepe, ir oda prie akiu ant kaktos visa ispleiskanojo... verysad.gif

i dar kai nusivaliau makiaza su kuriuo atejau, ir uztepiau 3in1 cleanser, pajutau nemalonu griauzimo jausma ant veido g.gif siaip as niekada gyvenime nesu naudojus jokiu valymu, toniku ir t.t. mano kasdiene prieziura, vanduo ir dieninis veido kremas, arba veido kremas su atspalviu is avon. viskas. na labai retai uzsitepu makiazo pagrinda. vakare vel tas pats, nusiprausiu vandeniu, paskui akis su makiazo valikliu ir tada arba krema maitinanti arba pieneli su ramunelem toki is yves rocher turiu. tai va.
Papildyta:
bet o tas fundation, tai cia ne makiazo pagrindas???? kazkaip jis man per tamsus buti kaip veido kremu su atspalviu g.gif
Atsakyti

QUOTE(cendy @ 2008 11 20, 11:20)
bet o tas  fundation, tai cia ne makiazo pagrindas???? kazkaip jis man per tamsus buti kaip veido kremu su atspalviu  g.gif

schmoll.gif
drinks_cheers.gif tai dieninis apsauginis kremas,arba makiazo pagrindas.
Atsakyti
skaiciau biski tema nuo pradziu, kazkaip man atrodo kad pas jus lt daugiau priemoniu  g.gif  pas save kataloge nerandu tos 5 etapes, dar vis kalbat apie kazkokius f2, f3? gal galit ir situ paveiksliukus parodyt? gal yra, bet nerandu  g.gif
Papildyta:

aciu, radau ir pas save, yra toks  smile.gif ji as bandziau per pristatyma, tai nezinau, ar kremo per mazai uztepiau, ar to fundation per mazai, ar per ilgas laiko tarpas tarp tepimu buvo, nes man labai sausai istepe, ir oda prie akiu ant kaktos visa ispleiskanojo...  verysad.gif

i dar kai nusivaliau makiaza su kuriuo atejau, ir uztepiau 3in1 cleanser, pajutau nemalonu griauzimo jausma ant veido  g.gif siaip as niekada gyvenime nesu naudojus jokiu valymu, toniku ir t.t. mano kasdiene prieziura, vanduo ir dieninis veido kremas, arba veido kremas su atspalviu is avon. viskas. na labai retai uzsitepu makiazo pagrinda. vakare vel tas pats, nusiprausiu vandeniu, paskui akis su makiazo valikliu ir tada arba krema maitinanti arba pieneli su ramunelem toki is yves rocher turiu. tai va.
Papildyta:
bet o tas  fundation, tai cia ne makiazo pagrindas???? kazkaip jis man per tamsus buti kaip veido kremu su atspalviu  g.gif

Jeigu tau sausina, gal parinko netinkama komplekta pagal odos tipa? g.gif
Atsakyti
skaiciau biski tema nuo pradziu, kazkaip man atrodo kad pas jus lt daugiau priemoniu  g.gif  pas save kataloge nerandu tos 5 etapes, dar vis kalbat apie kazkokius f2, f3? gal galit ir situ paveiksliukus parodyt? gal yra, bet nerandu  g.gif

user posted image
Tai 5-etape sistema,o F-1,F-2,F-3 skiriasi tuo,kokiai odai taikom bigsmile.gif
Gali kataloge ir nebuti,nes katalogose nera parodyta visa produkcija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 20 lapkričio 2008 - 10:35
radau mergytes ir tuos blush2.gif ax.gif ziople dar esu, mokausi, tai tikiuosi atleistina tongue.gif

dar norejau paklausti. kur galeciau rasti rasytine issamia info apie kiekviena produkta? pas mane cia norvegiskai, na as suprantu, bet info siek tiek per mazai, noretusi daugiau zinot. cia taip pat organizuojami kursai, bet noreciau pirma susirinkti info lietuviskai, kad paskui kursuose galeciau tinkamus klausimus uzduoti kad tiksliai issiaiskinti kas man bus neaisku.

ir dar paklausiu, tikiuosi ne nusibosiu 4u.gif biggrin.gif ar kuri bandet lupu rinkinuka? kazkokia sveicianti kauke ir balzamas. mano lupos ( ypac saltu metu laiku ) buna labai serpetojancios, tai galvoku, kazin kaip sitas rinkinukas butu g.gif
Atsakyti
o sitos linijos yra ;t ar jau isejus is mados?

user posted image
Papildyta:
jezau, kiek cia daug produktu, kataloge daug maziau parodyta biggrin.gif daug laiko praeis kol ismoksiu apie kiekviena...
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2008 11 19, 19:37)
O kodel nesikeiti su kompanija g.gif ar is JAV esi pirkusi rolleyes.gif

nebenoriu doh.gif turejau tokia konsultante, kuri nustate man ne ta odos tipa ir dabar turiu rimtu problemu su veidu verysad.gif
Atsakyti