Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY kosmetika

QUOTE(Rasucci @ 2008 12 17, 11:07)
Taip tikiu kad buna geresniu, bet kiekvienam pagal skoni. Dior blizgesiai is vis super, bet ju ir kainos gerokai didesnes.
Pati isbandzius ne vienos firmos esu, ir kadangi turiu likuciu, naudoju siuo metu ne MK, ir esu patenkinta, bet senei nebenaudoju blizgesiu is Sarmos ar kitu parduotuviu, nes pigus man niekada nepatiko, o vienu geriausiu firmu pirkau internetu arba uzsienyje, tai nesigailiu, bet LT tokie kainuoja apie 100 LT  ax.gif

As savaji uz 54 Lt. isigijau thumbup.gif , o Dior'o nebandziau ax.gif
Tigriukee, koki rekomenduotum drekinanti g.gif , nes man irgi pastebejau paskutiniu metu oda traukt pradejo 4u.gif
Papildyta:
dabar naudoju visa 2 5-etape
Atsakyti
QUOTE(jurginaraima @ 2008 12 17, 14:42)
As savaji uz 54 Lt. isigijau  thumbup.gif , o Dior'o nebandziau  ax.gif
Tigriukee, koki rekomenduotum drekinanti g.gif , nes man irgi pastebejau paskutiniu metu oda traukt pradejo  4u.gif
Papildyta:
dabar naudoju visa 2 5-etape

Jei oda riebesne labiau, tai geriausiai drekinti butu su drekinama zele be riebalu, jei oda labiau sausa, intensyviai drekinanti, vienas melynoj dezutej kitas ruzavoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2008 12 17, 13:47)
Jei oda riebesne labiau, tai geriausiai drekinti butu su drekinama zele be riebalu, jei oda labiau sausa, intensyviai drekinanti, vienas melynoj dezutej kitas ruzavoj  mirksiukas.gif

pas mane misri ir sakyciau nera labai jau riebi, po 5-etapes veidas jau nebeblizga kaip anksciau smile.gif
o tuos melynoj ir ruzavoj dezutej man reiketu abu isigyt, ar kuri nors viena. O kaip su 5-etape, ar reiketu laikinai atsisakyt kremo ar kaip g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginaraima @ 2008 12 17, 15:02)
pas mane misri ir sakyciau nera labai jau riebi, po 5-etapes veidas jau nebeblizga kaip anksciau smile.gif
o tuos melynoj ir ruzavoj dezutej man reiketu abu isigyt, ar kuri nors viena. O kaip su 5-etape, ar reiketu laikinai atsisakyt kremo ar kaip  g.gif  4u.gif

Reikia tik vieno

As naudoju 5etape 2 formules, ir salia jos naudoju drekinamaja zele be riebaliu, papildomam odos drekinimui, man tinka, ir patinka, nebesausina odos ziema saltis ji naudojant. Tepu pries 5etapes krema. Kartais tik ji viena, vakare uztepu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliuks @ 2008 12 16, 21:47)
Kas butent nepatiko?? Nes as po daug metu ieskojimo nieko geresnio neradau. O ir atsiliepimus iki siol tik teigiamus girdedavau. Teko ir nenusivalius nueiti miegoti  blush2.gif , nieko, ryte jokiu pajuodusiu akiu, jokiu nutrupejimu. Mano drauges labai alergiskos ,pasak ja ,akys, ji taip pat bande nenusivalius  miegoti, sake  thumbup.gif . Tad butu idomu suzinot, kuo tusas jums nepatiko.

del trupejimo ar tepimo taip nei trupejo nei tepe, bet... as bandziau apimti didinanti tai... kad efektas butu reikejo kkius 3-4 k tepti.
as pries tai turejau isadora tusa tai po vieno karta jau matosi, dar antra karta uzdedi tusa tai tikrai efektas buvo, ir svarbiausiai uzteko vien karta pamirkyti tusa i sepeteli, buvo didinantis apimti- na tikrai pasiteisino, o MK kad isgauti toki efekta reikejo 3- 4 tuso deti, ir be abejo du kart sepeteli i tusa merkt.
as paprasciausiai viena aki su isadora tusu bakstienas tusavau o kita su MK, man patiko labiau su isadora.
Papildyta:
QUOTE(Rasucci @ 2008 12 17, 11:35)
As nesenei isigijau ir dekoratyvines is MK. Kadangi tusa turiu, tai jo nepirkau ir neesu net bandziu, nezinau koks jis.
Seseliai, pudra, ruzas - super. Tikrai neblogi dalykeliai, laikosi gerai, seseliai nesubega greitai, kaip kiti.  4u.gif
Drauge isigijo per mane lupu blizgesy, tai sake kaifas - ji ziema nuolat turejo bedu su ishsausejusiom lupom, tai sake labai jaucia kad blizgis drekina lupytes istisai, ir nenusivalgo taip greitai kaip kiti. Labai patenkinta  bigsmile.gif

man vienintelis kas nepatiko is MK dekoratyvines - tusas, gal ne tiek nepatiko bet nepaliko ispudzio kad uz ji mokeciau...
kaip jau minejau mineraline pudra labai patiko, lupdazi turiu irgi patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(jurginaraima @ 2008 12 17, 15:02)
o tuos melynoj ir ruzavoj dezutej man reiketu abu isigyt, ar kuri nors viena. O kaip su 5-etape, ar reiketu laikinai atsisakyt kremo ar kaip  g.gif  4u.gif

Nerekomenduociau atsisakyti drekinamojo kremo is 5-etapes,o del papildomu drekinamu kremu ,gali isigyti pirma "zele be riebalu"( skirtas nuo normalios odos- riebios),o jei dar sauses ir nepakaks drekinimo,tada siuliciau dar naudoti ir intensyviai drekinanti kremuka,tuose vietose,kur labiausiai sauseja.

QUOTE(Solemn still @ 2008 12 17, 19:40)
man vienintelis kas nepatiko is MK dekoratyvines - tusas, gal ne tiek nepatiko bet nepaliko ispudzio kad uz ji mokeciau...
kaip  jau minejau mineraline pudra labai patiko, lupdazi turiu irgi patenkinta.

Gal,sepetelis skiriasi g.gif buna merginu kurios priprate prie vienos formos sepeteliu,o kai pakeicia juos,atrodo lyg tusas negeras .. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasucci @ 2008 12 17, 15:09)
Reikia tik vieno

As naudoju 5etape 2 formules, ir salia jos naudoju drekinamaja zele be riebaliu, papildomam odos drekinimui, man tinka, ir patinka, nebesausina odos ziema saltis ji naudojant. Tepu pries 5etapes krema. Kartais tik ji viena, vakare uztepu. smile.gif

O kodel pries g.gif ,siaip jis papildomas kremas ir naudoti rekomenduojama po drekinancio kremo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 17 gruodžio 2008 - 23:57
Sveikos, gal kas zinot Mary Key kosmetikos kainas? Kiek mazdaug kainuoja naktinis ranku kremas, maskavimo piestukas ir kremas su atspalviu SPF 15 ir SPF 20? Labai lauksiu atsakymo
Atsakyti
QUOTE(raselė1 @ 2008 12 18, 12:51)
Sveikos, gal kas zinot Mary Key kosmetikos kainas? Kiek mazdaug kainuoja naktinis ranku kremas, maskavimo piestukas ir kremas su atspalviu SPF 15 ir SPF 20? Labai lauksiu atsakymo

Naktinis ranku kremas 52 LT
Maskavimo piestukas 65, jei kalba eina apie sviesinanti veido piestuka (nesu tikra kad apie ji klausi)
Kremas su atspalviu 61 LT (cia apsauginis kermas su spalva)

tikiuosi apie tuos produktus klausei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasucci: 18 gruodžio 2008 - 12:57
Sveikutes smile.gif
Gal kas noretu i Mary Kay pristatyma Klaipedoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2008 12 18, 13:57)
Naktinis ranku kremas 52 LT
Maskavimo piestukas 65, jei kalba eina apie sviesinanti veido piestuka (nesu tikra kad apie ji klausi)
Kremas su atspalviu 61 LT (cia apsauginis kermas su spalva)

tikiuosi apie tuos produktus klausei smile.gif

Aciu labai, apie tuos ir klausiau, tik ranku kremo nustebau, kad tokia didele kaina

Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2008 12 17, 19:40)
man vienintelis kas nepatiko is MK dekoratyvines - tusas

matai daug kam uzkliuna tas tusas, nes visos tikisi kad brukstels viena karta- ir jau blakstienos bus kaip is TV reklamos... biggrin.gif mano manymu MK tusas ypatingas tuo, kad labai naturaliai atrodo- t.y. jis paryskina, bet blakstienos lieka minkstos, naturalaus vaizdo... vakarui- aisku gal noretusi labai jau ispudingo ilgio ir tankio- ir as sugudravau viena karta, po ilgo laiko naudojimo MK tusa- per ispardavima paciupau Max Factory- neiskentusi masinoj pasidaziau- tai visa kelia namo jauciau, kaip as issprogdinusi akis vairuoju, pakelus antakius... lotuliukas.gif nes man atrode, kad jos lieciasi prie virsutinio voko, jauciausi kaip su priklijuotom, jos net sakyciau sunkios buvo... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raselė1 @ 2008 12 18, 15:24)
Aciu labai, apie tuos ir klausiau, tik ranku kremo nustebau, kad tokia didele kaina

jo isheiga labai gera, nedaug jo reikia, o jis labai riebus smile.gif Taip kad gan ilgam uztenka smile.gif o ir gydo puikiai, naudoju kaip gydomaji kremuka ishsausejusiai kaklo odai nugaroje. thumbup.gif
Atsakyti