Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY kosmetika

QUOTE(Rasucci @ 2008 12 18, 16:07)
jo isheiga labai gera, nedaug jo reikia, o jis labai riebus smile.gif Taip kad gan ilgam uztenka smile.gif o ir gydo puikiai, naudoju kaip gydomaji kremuka ishsausejusiai kaklo odai nugaroje.  thumbup.gif

labas visom šio forumo merginoms. 4u.gif

aš tai pat užsikabinau už MARY KAY kosmetikos. ax.gif
norėčiau paklausti , ar perkant iš konsultantės galima gauti nuolaidą jeigu eisi pastovi klientė? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Brigitag @ 2008 12 18, 20:12)
labas visom šio forumo merginoms.  4u.gif

aš tai pat užsikabinau už MARY KAY kosmetikos.  ax.gif
norėčiau paklausti , ar perkant iš konsultantės galima gauti nuolaidą jeigu eisi pastovi klientė?  blush2.gif

Nieks nesuteiks tau tokios nuolaidos kaip pati sau biggrin.gif Užsiregistruok 4u.gif Tikrai nėra taip baisiai brangu susimokėt 380 lt, o prekių gaut už 1000 lt wink.gif Jei nori, parašyk į až, paaiškinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 12 18, 21:48)
Nieks nesuteiks tau tokios nuolaidos kaip pati sau biggrin.gif Užsiregistruok  4u.gif Tikrai nėra taip baisiai brangu susimokėt 380 lt, o prekių gaut už 1000 lt wink.gif Jei nori, parašyk į až, paaiškinsiu 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Siai dienai tik 340 lt +kurjerinis mokestis 20 lt thumbup.gif ,startini naujokes perka su 65 proc.nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 18 gruodžio 2008 - 22:40
Turiu klausimą, gal kuri nors turinti Mary Kay prausiklį sausai/normaliai odai galėtų nurašyti jo sudėtį? Labai patiko, bet pamiršau konsultantės paklausti. Kadangi su ja susitiksiu tik kt mėn, o prausiklį knieti jau dabar nusipirkt, tai kenčiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 12 19, 02:01)
Turiu klausimą, gal kuri nors turinti Mary Kay prausiklį sausai/normaliai odai galėtų nurašyti jo sudėtį? Labai patiko, bet pamiršau konsultantės paklausti. Kadangi su ja susitiksiu tik kt mėn, o prausiklį knieti jau dabar nusipirkt, tai kenčiu  biggrin.gif

Sudetis:
Rausvaziedes ežiuoles ekstraktas,kinroziu ekstraktas,unikalus ir užpatentuotas Time Wise komponentu kompleksas. mirksiukas.gif
Ar daugiau info reikia? g.gif
Atsakyti
Merginos, gal pasnibzdesite kiek kainuoja sitas geris Mary Kay® Tinted Moisturizer With Sunscreen SPF 20
user posted image
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2008 12 19, 23:05)
Merginos, gal pasnibzdesite kiek kainuoja sitas geris Mary Kay® Tinted Moisturizer With Sunscreen SPF 20
user posted image

61 lt bigsmile.gif
Atsakyti
Sakykit, gal kur galima paziureti kataloga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinuteee @ 2008 12 20, 11:03)
Sakykit, gal kur galima paziureti kataloga? 4u.gif

Parašyk į až meilą, atsiūsiu 4u.gif
Atsakyti
drauge klause galbut MK yra kas nors, skirta masazams?- aliejai, kremai... ka butu galima pritaikyti? ir gal kas nors yra krutines pakelimui? aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gmikute: 22 gruodžio 2008 - 22:10
ir kas galetu patarti mano draugei del paakiu kremo?- girdejau ji sprendzia dilema kuri pasirinkti, noriu "nepriklausomu eksperciu" nuomones, nes ji neturi galimybes cia pati kreiptis smile.gif jai 31metai, po akimis yra raukslyciu ir pajuode paakiai. dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gmikute: 23 gruodžio 2008 - 00:44
QUOTE(gmikute @ 2008 12 23, 01:43)
ir kas galetu patarti mano draugei del paakiu kremo?- girdejau ji sprendzia dilema kuri pasirinkti, noriu "nepriklausomu eksperciu" nuomones, nes ji neturi galimybes cia pati kreiptis smile.gif jai 31metai, po akimis yra raukslyciu ir pajuode paakiai. dekoju 4u.gif

As asmeniskai isbandziau ta su rutuliuku, jis man labai patiko, bet as jo neilgai naudojau plius pajuodusiu paakiu neturiu. Bet man pojutis ji uztepus labai patiko, ar jis veikia, nezinau.
Pati naudoju paakiu krem is tuteles be dozatoriaus, firming jei neklystu smile.gif Bet man 23 ir rauksliu neturiu stipriu, tai irgi nezinau kokio poveikio reiktu tiketis, ir ar as ji jauciu blush2.gif
Atsakyti