Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY kosmetika

QUOTE(jurginaraima @ 2008 10 20, 12:13)
o man niekada nesusidaro jokios putos g.gif

Na .....taip kompanija apibudina,o pati naudoju F-1 smile.gif
Atsakyti
Tai kas galetu atsakyti i siuos kl g.gif
Man 25 metai. Odos tipas? Sunku pasakyti, sakyciau misri, nes buna ir spuogeliu pakyla, bet vietom issausejus. Bet labiau linkus naudoti priemones normaliai sausai odai, nes nuo misriai skirtu priemoniu, oda l. issauseja.
Kokiu priemoniu patartumet isigyti?
Koki paakiu krema jau rinktis? nesinori dar tu stipriu nuo rauksliu, nes sako jaunoms tokie stiprus negerai.
Koki krema dienai? Ar koki seruma patartumet?
„TimeWise“ intensyvi drėkinamoji emulsija sausai ir normaliai odai (Age-Fighting Moisturizer) - nuo kokio amziaus sis tiktu?

„TimeWise” drėkinamoji emulsija su filtru SPF 15, sauganti jaunystę - kokiam amziui sis tiktu?

TimeWise“ dieninis bei naktinis serumai - kokiam amziui?

Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2008 10 20, 16:03)
Tai kas galetu atsakyti i siuos kl  g.gif
Man 25 metai. Odos tipas? Sunku pasakyti, sakyciau misri, nes buna ir spuogeliu pakyla, bet vietom issausejus. Bet labiau linkus naudoti priemones normaliai sausai odai, nes nuo misriai skirtu priemoniu, oda l. issauseja.
Kokiu priemoniu patartumet isigyti?
Koki paakiu krema jau rinktis? nesinori dar tu stipriu nuo rauksliu, nes sako jaunoms tokie stiprus negerai.
Koki krema dienai? Ar koki seruma patartumet?
„TimeWise“ intensyvi drėkinamoji emulsija sausai ir normaliai odai (Age-Fighting Moisturizer) - nuo kokio amziaus sis tiktu?

„TimeWise” drėkinamoji emulsija su filtru SPF 15, sauganti jaunystę - kokiam amziui sis tiktu?

TimeWise“ dieninis bei naktinis serumai - kokiam amziui?

Pagal nupasakojima siuliciau is 5-etapes, F-2 g.gif (juos ir ryte ir vakare reikes naudoti tuos pacius,gali dar papildomai pasiimti ,jei odele tikrai linkusi riebaluotis,tai siuliciau drekinamaja zele be riebalu) ax.gif
Del paakiu kremu:gali naudoti ir TW-nuo rauksliu(ji rekomenduoja jau nuo 22m.),ir geliuka ir manau ta nauja "Zvilgsnio spindesys" mirksiukas.gif

TW-priemones rekomenduojama naudoti nuo 26m.,serumus TW-30m.

Gal dar kokiu kitu pasiulimu sulauksim bigsmile.gif ,siaip tai labai sunku ka patarti kol nematai odeles,tai tas pats kas kate maise lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2008 10 20, 21:58)
Pagal nupasakojima siuliciau is 5-etapes, F-2 g.gif (juos ir ryte ir vakare reikes naudoti tuos pacius,gali dar papildomai pasiimti ,jei odele tikrai linkusi riebaluotis,tai siuliciau drekinamaja zele be riebalu) ax.gif
Del paakiu kremu:gali naudoti ir TW-nuo rauksliu(ji rekomenduoja jau nuo 22m.),ir geliuka ir manau ta nauja "Zvilgsnio spindesys" mirksiukas.gif

TW-priemones rekomenduojama naudoti nuo 26m.,serumus TW-30m.

Gal dar kokiu kitu pasiulimu sulauksim bigsmile.gif ,siaip tai labai sunku ka patarti kol nematai odeles,tai tas pats kas kate maise lotuliukas.gif

dekui uz atsakyma 4u.gif
o gal kas bandete kremuka is F-2? tas kur balancuojamasis? man tai kazkaip nesuvokiama kaip gali tas pats kremas kur reikia pasausinti kur reikia pariebinti g.gif ?
Atsakyti
ir gal butu galima gauti kataloga kazkoki blush2.gif ?
dolita9@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginaraima @ 2008 10 20, 12:13)
o man niekada nesusidaro jokios putos g.gif

nesusidaro ir man. ir kaip gali susidaryti jei jie kaip kremai tokios sudeties...naudoju jau keli metai juos smile.gif
Atsakyti
Ar galima butu sia emulsija „TimeWise” drėkinamoji emulsija su filtru SPF 15, sauganti jaunystę naudoti vietoj kremo ilga laika? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolita: 21 spalio 2008 - 09:57
QUOTE(cerkad @ 2008 10 21, 09:53)
nesusidaro ir man. ir kaip gali susidaryti jei jie kaip kremai tokios sudeties...naudoju jau keli metai juos smile.gif

Nesiginciusi unsure.gif ,kiek zmoniu tiek nuomoniu.Tiesiog kompanija taip apibudina,o ar jum gaunasi tos putos ar ne ,tai priklauso nuo naudojimo bigsmile.gif Nemanau kad didelis skirtumas ar putoja ar ne mirksiukas.gif

QUOTE(Dolita @ 2008 10 21, 10:57)
Ar galima butu sia emulsija „TimeWise” drėkinamoji emulsija su filtru SPF 15, sauganti jaunystę naudoti vietoj kremo ilga laika? g.gif

drinks_cheers.gif Taip galima,kompanija ji taip pavadino(mes iprate vadinti kremu+tai kad yra SPF15)apsauga reikalinga kiek vasarai tiek ir ziemai.Ar zinai koks skirtumas tarp pavadinimu,kremas ir emulsija g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 21 spalio 2008 - 16:35
QUOTE(Tigriukee @ 2008 10 21, 17:32)
Ar zinai koks skirtumas tarp pavadinimu,kremas ir emulsija g.gif  bigsmile.gif

nznau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2008 10 22, 08:28)

Emulsija turėtų būti skystesnės konsistencijos ir lengvesnė.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 22, 08:45)
Emulsija turėtų būti skystesnės konsistencijos ir lengvesnė.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir dar tai kad emulsija neskirstome kaip kremai diena/naktis,vasara/ziema.Tapacia emulsija naudojam ir ryte ir vakare ir ziema ir vasara,tik visada rekomenduojama ziemai naudoti paildoma maitinama krema mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 22 spalio 2008 - 08:52
pabandziau biria pudra is mary kay,man konsistencija labai patiko,graziai padengia veida,tad uzsisakiau smile.gif kainuos 50lt,dar pabandziau makijazo pagrinda(ploname tubelije)man nelabai patiko,jis skirtas sausai odai,tad maniau kad turetu buti riebesnes konsist.,mano oda misri,bet negalejau ta pagrinda uztepti,o jei pabandyciau riebiai odai,koks jis butu tada?na sudomino mane si kosmetika:)noreciau gauti koki nors kataloga ,kad issirinkti daugiau priemoniu,mano email maquaj@gmail.com dekuj
Atsakyti