Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas(AFS)

QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 04, 12:04)
Tai va, mergaites, pasiskambinau as i Santariskes ir paklausiau, kodel daro anti-beta2-GP1 prie AFS, tai sesele, pasake, kad daro, o kas jis reiskia nezino schmoll.gif Sako cia reikia imunologu klausti.....
Dar radau toki angliska straipsneli, kurio esme manau supratau (nelabai sunkus buvo). Jame daug kur minima, kad ta anti-beta2-GP1 daro kartu su kardiolipininiu antikunu. Jie, kazkaip, kartu turi buti teigiami, tada jau rodo AFS. Niekur nera isskirti jie atskirai...Ir dar labai idomiai, pamineta, kad sie abu teigiami faktoriai gali buti aptikti pas pacientus, kurie turi kazkokia bakterine infekcija ir nebutinai tai gali buti susije su trombozemis. Dar paminetas Lupus antikoaguliantas kaip AFS faktorius. Jis gali buti ir atskirai teigiamas.
Na, kol kas tiek pavyko suzinoti. Faktas, kad anti-beta2-GP1 yra kaip papildomas tyrimas prie kardiolipinu, net pamineta, kad tai naujai buvo itraukta nuo 2006 metu.  Ziuriu, as cia tuoj mokslini straipsni parasysiu ax.gif
Sekmes mergaites 4u.gif Jei ka naujo suzinosit, parasykit, dar uzsuksiu smile.gif

Gal gali ikelti nuorodele straipsniuko kur skaitei ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 04, 12:13)

siaip Anti-beta susijes su trombozemis ir persileidimais, bent jau sita santrauka taip teigia, bet greit skaitydama lyg supratau, kad tik kartu su kitais faktoriais, nezinau ar teisingai, man jau akys kryziuojasi nuo tu visu terminu:
http://qjmed.oxfordj...stract/91/9/619

o jei tik ji viena randa atskirai, gal tikrai nueiti pas imunologa, ir paklausti, ar cia reiktu toliau tirtis ka ar ne.

Tai vat butent, kad mano atvejis kazkoks isskirtinis, kad ji viena tik rado doh.gif Anti-beta2-GP1 visur minimas kaip kazkoks gretutinis faktorius g.gif Jau man irgi viskas kryziuojasi...juk tureciau buti rami, R. pasake, kad AFS nera ax.gif

Rasiuke, nezinau ar pavyks ikelti, tai parasysiu adresiuka to straipsniuko:
www.bindingsite.co.uk/files/MKG3211.pdf

Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 04, 12:33)
Tai vat butent, kad mano atvejis kazkoks isskirtinis, kad ji viena tik rado doh.gif Anti-beta2-GP1 visur minimas kaip kazkoks gretutinis faktorius g.gif Jau man irgi viskas kryziuojasi...juk tureciau buti rami, R. pasake, kad AFS nera ax.gif

ramybes delei as pakartociau tyrimelius, tuos visus kitus po 6 ar daugiau savaiciu.
arba registruotis pas A ir ten jau dar karta tau viska padarys ko reikia, ir pasakys kaip cia kas yra.

o beje, nepamenu, tu aktyvuoto baltymo C rezistencijos ir Lupus tyrimus dareisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 04 lapkričio 2008 - 11:39

O kiek laiko po A dareisi tyrimus?Aciu uz straipsniuka 4u.gif
As irgi truputi nesuprantu pas mane yra APCR ir anti-beta2 R sake, kad pas mane yra AFS sindromas.
Tai pas tave irgi yras tas rodiklis g.gif
Papildyta:

As tik truputi perskaiciau ir visai kitaip supratau g.gif Kad anti-bet2 ir antikunai pries kardiolipinus gali buti faktoriai parodantys AFS arba jie gali buti teigiami sergnat bakterine infekcija. g.gif
Atsakyti
Pasibaige anoji tema,ka darom?Kas nori atidaryt nauja?Rola turbut perdaug uzsiemusi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 11 04, 12:51)
Pasibaige anoji tema,ka darom?Kas nori atidaryt nauja?Rola turbut perdaug uzsiemusi  wub.gif

As tai nemoku sukurti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 04, 12:38)

o beje, nepamenu, tu aktyvuoto baltymo C rezistencijos ir Lupus tyrimus dareisi?

Taip, visus dariausi. Dar ir APTT (kraujo kresejimo laikas lygtai), tai pas mane viskas O.k. tik tas anti-beta nedaug nukrypes.
P.S. taip iseina, kad po R. konsultacijos vis tiek reikia kitos konsultacijos....arba cia mes jau perdedam ir ne viska zinom..... ax.gif Pavargau...
Atsakyti
Galiu atidaryt nauja,tiksliau nukopint Rolos atidaryta,Prirasysiu Rolos ir Karvutes lelius,isbrauksiu Endra,nes prase,itrauksiu FedeSperanza prie nestuke.gif .O ka dar?Planiukiu jau visu nesugaudysiu,ne mano nestuke.gif amenezijos paveiktai galvelei blush2.gif .Ar gerai bus?
Papildyta:
Ai,tiek to-atidarau-jei ka smarkiai nemuskit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 11 04, 13:14)
Galiu atidaryt nauja,tiksliau nukopint Rolos atidaryta,Prirasysiu Rolos ir Karvutes lelius,isbrauksiu Endra,nes prase,itrauksiu FedeSperanza prie  nestuke.gif .O ka dar?Planiukiu jau visu nesugaudysiu,ne mano  nestuke.gif  amenezijos paveiktai galvelei  blush2.gif .Ar gerai bus?
Papildyta:
Ai,tiek to-atidarau-jei ka smarkiai nemuskit  blush2.gif

Aišku gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 11 04, 13:14)
Galiu atidaryt nauja,tiksliau nukopint Rolos atidaryta,Prirasysiu Rolos ir Karvutes lelius,isbrauksiu Endra,nes prase,itrauksiu FedeSperanza prie  nestuke.gif .O ka dar?Planiukiu jau visu nesugaudysiu,ne mano  nestuke.gif  amenezijos paveiktai galvelei  blush2.gif .Ar gerai bus?
Papildyta:
Ai,tiek to-atidarau-jei ka smarkiai nemuskit  blush2.gif

aha, mane itrauk, prasau i nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 04, 13:15)
aha, mane itrauk, prasau i  nestuke.gif  4u.gif

tai kda dar tik 36 puslapis blink.gif dar iki 59 yra kur pliurpti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 11 04, 12:47)
O kiek laiko po A dareisi tyrimus?Aciu uz straipsniuka  4u.gif
As irgi truputi nesuprantu pas mane yra APCR ir anti-beta2 R sake, kad pas mane yra AFS sindromas.
Tai pas tave irgi yras tas rodiklis  g.gif
Papildyta:

As tik truputi perskaiciau ir visai kitaip supratau g.gif Kad anti-bet2 ir antikunai pries kardiolipinus gali buti faktoriai parodantys AFS arba jie gali buti teigiami sergnat bakterine infekcija.  g.gif

na tai vat, jei jie gali rodyti ir infekcija, ir AFS, tai reiskia reikalingi kiti patvirtinantys ar paneigiantys tyrimai. ir visu diagnoziu mums, man seka isvada, kad ACPRas ir yra tas, kuris patvirtina, ar paneigia AFS diagnoze. bet reiktu dar pasiieskoti info....

Papildyta:
QUOTE(pupa@ @ 2008 11 04, 13:16)
tai kda dar tik 36 puslapis  blink.gif dar iki 59 yra kur pliurpti  blink.gif

čia mes jau nėštukių temoj priplepėjom iki galo, ir temelės iš anksto nesusikūrėm, tai ir naudojames šita pasitart... blush2.gif
pas mane beje nustatymai, kad tik 15 puslapių tema biggrin.gif
Atsakyti