Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės:Saulėgrąža

Malonu matyti, kad surinkti 2 proc. yra panaudojami pagal paskirtį thumbup.gif Gražėja tas mūsų darželis po truputį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2007 08 27, 16:43)
Malonu matyti, kad surinkti 2 proc. yra panaudojami pagal paskirtį  thumbup.gif Gražėja tas mūsų darželis po truputį  thumbup.gif

man irgi labai malonu kad jis gražėja, vis tikiuosi kad dar ką nors pastatys ir darželyje maistas pagerės mirksiukas.gif
Atsakyti
jau nusibodo si tema ,jau pagal mane gal pusmetis kai maistas pagerejo,bent kiek girdziu is savo vaiku.O ka kituose darzeliuose geriau maitina,dabar darzeli gali rinktis koki nori,jeigu jus netenkina sio darzelio maistas.
Atsakyti
Mes irgi pradėjom lankyti ši darželį, patekom į Žvirbliukų grupę.Mūsų auklėtojos Danutė ir Rasa.Apie Danutę jau skaičiau, o gal apie Rasą kas gali papasakoti?
Mūsų grupėje kol kas 10vaikų, nors užrašyta buvo 18 blink.gif Irgi sakė, kad perpildyta
Atsakyti
QUOTE(simona30 @ 2007 08 28, 16:08)
jau nusibodo si tema ,jau pagal mane gal pusmetis kai maistas pagerejo,bent kiek girdziu is savo vaiku.O ka kituose darzeliuose geriau maitina,dabar darzeli gali rinktis koki nori,jeigu jus netenkina sio darzelio maistas.

Mes galvojam eit i si darzeli, norejau paklausti kaip geritai jusu vaikuciai pakliuvo? Apejome Pasakaite, dar kazkoki salia, bet sake mums pagal adresa priklauso butent Saulegraza. As nieko pries nes nezinau nei vieno nei kito skirtumu, tik dabar noreciau suzinot kaip cia "gali rinktis koki nori" jei mums sake pagal adresa Saulegraza g.gif Kitur poros metu eile, be to mes jiems nepriklausom. Noreciau suzinot kaip is tiesu buna ir kur eiti jei nepakliusim i ta "kur priklauso".
Atsakyti
O tu užeik pas direktorę ir viską sužinosi mirksiukas.gif
Priklauso pagal adresą kažkuris iš darželių tai tikrai, o va kuris - reikia išsiaiškinti 4u.gif

Man labai gaila, kad "Saulėgražoje" nėra būrelių vaikučiams (tik berods priešmokyklinukams kažkas) - labai gaila........ verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eziukai @ 2007 09 05, 10:38)
Mes irgi pradėjom lankyti ši darželį, patekom į Žvirbliukų grupę.Mūsų auklėtojos Danutė ir Rasa.Apie Danutę jau skaičiau, o gal apie Rasą kas gali papasakoti?
Mūsų grupėje kol kas 10vaikų, nors užrašyta buvo 18 blink.gif Irgi sakė, kad perpildyta

labas vakaras mamyte 4u.gif , mes irgi pradejom lankit si darzeli ir ta pacia Zvirbliuku grupe, bet maniskis bambekliukas, pas aukl Rasa nenori eiti. nezinau kuo ji jam nepatinka, Pas Danute kazkaip eina, aisku siek tiek is pradziu buna asaru,bet greit nusiramina. smile.gif
Atsakyti
Kaip smagu, tik dar nelabai žinau visų vaikučių vardų, bet manau, kad greitai susipažinsime 4u.gif
Maniškė, tai ligtais vienodai eina ir pas tą ir pas tą, tik šiaip ašarėlę nubraukia 4u.gif
Kol kas tai man visai nieko auklėtojos pasirodė g.gif
Atsakyti
Ir mes jau lankome Saulegraza, is pradziu prisiskaiciau cia, kad ten sureliu neduoda, vaisiu, bet... Galvoju svarbiausia kaip vaikas jaucias, o ko neduoda pamaitinsiu namie, ne beda. Ir jau pirma savaite gavo ir sureliu, ir obuoliu ir banana, tad manau ne visu vaikai viska isduoda lotuliukas.gif Nes maisto gavo tokio koki cia, parasyta, neduoda. O iseiname su asaromis, tad smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 10 08, 18:01)
Ir mes jau lankome Saulegraza, is pradziu prisiskaiciau cia, kad ten sureliu neduoda, vaisiu, bet... Galvoju svarbiausia kaip vaikas jaucias, o ko neduoda pamaitinsiu namie, ne beda. Ir jau pirma savaite gavo ir sureliu, ir obuoliu ir banana, tad manau ne visu vaikai viska isduoda lotuliukas.gif Nes maisto gavo tokio koki cia, parasyta, neduoda. O iseiname su asaromis, tad smile.gif

Kokią grupę lankot? 4u.gif
Atsakyti
dar zinokit vaikas vaikui nelygus.maniskislabai retai pasako ka valge,buna pasako kad skanu .Jeigu neskaityciau ka valgo tai nelabai ir zinociau.Del aukletoju,man atrodo kad jos saunios,uz tokius atlyginimus,reikia dziaugtis kad dar yra kam palikti ,savus vaikus.Siaip as darzeliu labai patenkinta,tik siek tiek trigdo direktores nuotaiko,kad tai neatsilieptu i darzelio kolektyva.
Atsakyti
Mano vaikas eina i drugeliu grupe.Aukletojos naujos,bet visai neblogos.Mes atejome is kito darzelio.Galiu pasakyti ,kad maistas yra ivairesnis ir skanesnis.Vaisiai irgi buna daznai,ko mes pasigedom tame darzelyje.Tik vienas darzelio minusas Direktore,kiek susitinku visalaika susiraukus,kazkuo nepatenkinta. Tai tiek.
Atsakyti