Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės:Saulėgrąža

Nu jo, direktorė tai jau tokia ypatinga persona biggrin.gif Bet tai nieko tokio, juk mes bendraujam su auklėtojom, o į ją reikia mažiau kreipti dėmesio.
Aš tik pasigendu susirinkimų, kituose daržuose jau visur buvo, o pas mus ne g.gif Gal čia nepraktikuojama.Kažkaip nespėju visko išklausinėti kai pasiimi vaiką, nes ir auklėtoja būna užsiėmusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eziukai @ 2007 10 16, 15:39)
Nu jo, direktorė tai jau tokia ypatinga persona biggrin.gif Bet tai nieko tokio, juk mes bendraujam su auklėtojom, o į ją reikia mažiau kreipti dėmesio.
Aš tik pasigendu susirinkimų, kituose daržuose jau visur buvo, o pas mus ne g.gif Gal čia nepraktikuojama.Kažkaip nespėju visko išklausinėti kai pasiimi vaiką, nes ir auklėtoja būna užsiėmusi 4u.gif

Mes jau antrus metus lankom šią grupe, tai nebuvo nei vieno susirinkimo. Net prieš Kalėdas 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(ArnasGustas @ 2007 10 16, 16:26)
Mes jau antrus metus lankom šią grupe, tai nebuvo nei vieno susirinkimo. Net prieš Kalėdas 000054.gif

Aha doh.gif Gal tos auklėtojos galvoja, kad jei vaikučiai dar visai maži tai tėveliams neįdomu, ką jie veikia, pagal kokią programą yra mokomi ir t.t. g.gif
Atsakyti
o musu grupe turejo susirinkima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ArnasGustas @ 2007 10 16, 16:26)

Jūs žvirbliukus lankot? Jei taip, tai įtariu mano mergina į jūsų vaikiną įsižiūrėjus wub.gif
Nes visą laiką apie Arną kalba.Ar jis lanko šią grupę? biggrin.gif
Nu kažkaip keista dėl tų susirinkimų, nes visai norėtųsi ramiai su auklėtojom pabendrauti, o ne bėgte biggrin.gif Tuo labiau su tėveliais būtų irgi malonu susipažinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eziukai: 19 spalio 2007 - 13:57
Buvau ir aš šiame darželyje, užsirašėm kitam rugsėjuj. Bet turbūt užtaikiau ant geros direktorės nuotaikos, o tai buvo labai maloni, su šypsena ir paliko gerą įspūdi hihihi.gif , net mintis nekilo, kad ji pikta ir nepatenkinta biggrin.gif
Atsakyti
gal jau isvadas pasidare, turbut pasiskaito,
Atsakyti
Pastebejau, kad direkrotes nemegsta ir aukletojos, nori, kad ji greiciau iseitu i pensija. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

klausykit, lopselis kaip suprantu priima nuo 2 metuku, o ar leistu lankyt nuo 1,8 metuku amziaus?
Atsakyti
QUOTE(Alaplaja @ 2007 11 27, 20:19)
Sveikos,

klausykit, lopselis kaip suprantu priima nuo 2 metuku, o ar leistu lankyt nuo 1,8 metuku amziaus?

Anksčiau priimdavo ir mažesnius g.gif O iš kur tokai info, kad nuo 2 m.?
Atsakyti
Sveikos,

Manau leistu, mes kai uzsirasem mum buvo panasiai galejom iskart lankyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2007 10 30, 11:45)
Pastebejau, kad direkrotes nemegsta ir aukletojos, nori, kad ji greiciau iseitu i pensija. biggrin.gif

Tik dabar pastebejau savo klaida doh.gif blush2.gif

Sveikos,

Priima i lopseli nuo 1,6 men. Bent man taip direktore sake. Mes ir turejom pradeti lankyti nuo 1,6 men., bet del ligos nuejom menesiu veliau.
Atsakyti