Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės:Saulėgrąža

QUOTE(Mazule @ 2008 09 10, 21:04)
Kažkaip abejoju, ar iš viso vyksta kokie teismai  unsure.gif  Kiek žinau, namų apšiltinimas jau nuplaukė, nes visi namai be bendrijų, o taip tipo statytojams nebeapsimoka  tongue.gif  (galima pagalvoti, kad tardamiesi su seniūnija to nežinojo  doh.gif ). Taip kad viskas čia panašu į teatrą - parašus rinko, o kiek surinko - nežinia - gali sakyti, kad patys gyventojai nenorėjo namus atnaujinti......

Bet nieko tokio tie namai - išgyvensim, o va vaikučių tai gaila - manau ir darželis ilgai lauks (ir dar neaišku, ar sulauks) langų........... verysad.gif

Tokia realybė "ant Lietuvos"  doh.gif

Darželio direktore tikrai nepaliks tokio reikalo su langu keitimu, nes visgi valstybinė instutucija, pareikalauti gali. Aišku tai nuo direktorės priklauso užsispyrimo. tik visa tai galės padaryti kitą vasara, kai atostogos darželyje prasidės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolinos Mama: 16 rugsėjo 2008 - 09:18

Bet juk darziukas visa vasara veikia.. tik kitu kruviu gal.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2008 09 17, 13:35)
Bet juk darziukas visa vasara veikia.. tik kitu kruviu gal..  ax.gif

taip kitu kruviu ir grupes buna sujungtos. taigi kai laisvesnis bus tada ir atliks remonciuka mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai kažkaip piktą dėl tų langų pasidarė g.gif
Kodėl vieni vaikai turi šalti vien todėl, kad direktorė nesutarė su statybų bendrove? doh.gif Gal tada nereikėjo keisti langų kolidoriuje prie administracijos, valgykloje, virtuvėje, o pakeisti grupėse, jei jau pinigų neliko. Dabar taip išeina, kad vieni vaikai kažkuo prastesni už kitus, nes nepateko į tą korpusą kur langai sudėti g.gif Nu nežinau, man tai juokas pro ašaras. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ežiukai @ 2008 09 22, 13:19)
Kodėl vieni vaikai turi šalti vien todėl, kad direktorė nesutarė su statybų bendrove?  doh.gif Gal tada nereikėjo keisti langų kolidoriuje prie administracijos, valgykloje, virtuvėje, o pakeisti grupėse, jei jau pinigų neliko. Dabar taip išeina, kad vieni vaikai kažkuo prastesni už kitus, nes nepateko į tą korpusą kur langai sudėti g.gif Nu nežinau, man tai juokas pro ašaras. blink.gif

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ežiukai @ 2008 09 22, 13:19)
Kodėl vieni vaikai turi šalti vien todėl, kad direktorė nesutarė su statybų bendrove?  doh.gif Gal tada nereikėjo keisti langų kolidoriuje prie administracijos, valgykloje, virtuvėje, o pakeisti grupėse, jei jau pinigų neliko. Dabar taip išeina, kad vieni vaikai kažkuo prastesni už kitus, nes nepateko į tą korpusą kur langai sudėti g.gif Nu nežinau, man tai juokas pro ašaras. blink.gif

Vat čia tai geras pastebėjimas g.gif
Atsakyti
Sveikutes Mes irgi pradejom lankyti si darzeli smile.gif Pirma savaite praejo neblogai ir pats darzelis ir aukletojos kolkas paliko gera ispudi 4u.gif tikiuosi bus ir toliau taip ax.gif Mes lankom lopselinuku grupe Pagrandukas. Gal yra kas lankanciu jau seniau mirksiukas.gif
Tik as asmeniskai labai pasigedau kokio tevu susirinkimo kad viska paaiskintu, susipazint galima butu ir su tevais ir su aukletojom pasisneket. Bet cia nebeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zulikas @ 2008 10 04, 18:09)
Sveikutes Mes irgi pradejom lankyti si darzeli smile.gif Pirma savaite praejo neblogai ir  pats darzelis ir aukletojos kolkas paliko gera ispudi 4u.gif  tikiuosi bus ir toliau taip  ax.gif Mes lankom lopselinuku grupe Pagrandukas. Gal yra kas lankanciu jau seniau mirksiukas.gif 
Tik as asmeniskai labai pasigedau kokio tevu susirinkimo kad viska paaiskintu,  susipazint galima butu ir su tevais ir su aukletojom pasisneket. Bet cia nebeda  4u.gif

Gal tiesiog paklauskite auklėtojos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2008 10 06, 09:53)
Gal tiesiog paklauskite auklėtojos  mirksiukas.gif

Tai pasiklaust aisku kad galima biggrin.gif
bet kol vyksta pratinimas ta vaika atiduodi ir produris eini greiciau bo asaros merginai rieda, tai nesinori kitu vaikuciu regdyt, o pasiimt atejus nesinori kitu vaiku erzint. Dziaugiesi pasikalbejus kaip sekesi mazytei pabuti wub.gif Tai ir tenka greit pabegt ax.gif
Atsakyti
Ar yra šiame darželyje kokienors būreliai vaikams?
Atsakyti
nezinau del bureliu verysad.gif bet lopselinukai tai eina 2 kart i savaite padainuot, pasokt ir 1kart pasportuot thumbup.gif
Atsakyti
o nuo kelių metų priima?
Ar priimtų nuo 1m 10 mėn? Norėtume nuo kovo mėn pradėti lankyti g.gif
Atsakyti