QUOTE(vildži @ 2008 10 29, 23:27)
gal kas buvo darželio bendrame susirinkime?ką ten pasakojo?
man atrodo, kad susirinkimai buvo atskiroms grupėms, pagal vaikučių amžių. Man teko "laimė" pabūti 4-5 met7 vaikučių grupių susirinkime. Pradžioje kalbėjo logopedė apie tokio amžiaus vaikučių augimą, kalbos specifiką (šveplavimus ir t.t.). O paskui teko išeiti iš susirinkimo, nes buvau su mažu sūnum, kuris vis trukdė. Direktorė pareiškė (normaliu pasakymu tai nepavadinčiau

), kad su mažais vaikais į tokio pobūdžio susirinkimus geriau neiti

Iš tikrųjų buvau apstulbus

Aš pati suprantu, kad tie mažuliukai trukdo, bet ką daryti jei nėra kam jų palikti
Dar žinau, kad viena mama užklausė dėl tų senų langų, tai buvo išvadinta tikra lietuve

Atsiet tėveliams, kurių vaikai šala dėl senų langų, kyla pavydas, kad kitiems gerai

Kaži, ką ji sakytų, jei jos anūkėlio grupėje būtų 16-17 laipsnių, kai tuo tarpu turi būti 20
Nea, sakiau, užteks tyčiotis iš tėvelių ir vaikų ir reikės imtis kokių priemonių
Mokam po 1 lt ugdymo reikmėms, o kanceliarines prekes vis tiek tėveliai perka. Negana to, kad mūsų korpusas langų neturi, tai dar tėveliai turi pinigėlius mestis, kad nupirkt normalaus paralono langų apkamšymui

Ačiū nors už tiek, kad juostos apklijavimui išskyrė
Oh, esu labai pikta dėl tokių neaiškių lėšų paskirstymo prioritetų