Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės:Saulėgrąža

QUOTE(Night @ 2008 10 20, 10:01)
o nuo kelių metų priima?
Ar priimtų nuo 1m 10 mėn? Norėtume nuo kovo mėn pradėti lankyti  g.gif

I lopseli priima nuo 2 metu. Anksciau priimdavo nuo 1,5 metu, bet dabar tvarka pasikeite.
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2008 10 20, 10:01)
o nuo kelių metų priima?
Ar priimtų nuo 1m 10 mėn? Norėtume nuo kovo mėn pradėti lankyti  g.gif

Mums direktorė pasakė, kad pavasarį nepriima, tik nuo rudens doh.gif
Atsakyti
gal kas buvo darželio bendrame susirinkime?ką ten pasakojo?
Atsakyti
Visa savaite einam i lopsiuka niekas nieko nesake del susirinkimo blink.gif
bet jauvciu kad didziausios kalbos buvo apie sulauzytas vaiku aiksteles, tiksliau suolus ir pavesine. blink.gif Viazdelis pirmadieni tikrai buvo nekoks kai pamaciau, bet jau siandien tai tikrai geresnis jau gerokia aptvarkyta
Atsakyti
QUOTE(vildži @ 2008 10 29, 23:27)

mes buvom susirinkime, cia tu kalbi kur buvo gal pries dvi kokias savaites ax.gif
snekejo apie uzmokesti apie darzeli, apie pazymas po ligos, nes atsirado teveliu gudruciu kur is interneto atsispausdina ir atnesa, dar snekejo apie maista, atseit darzelis kiekviena diena tik is svieziu produktu viska gamina.Dar buvo tokia tetute psihologe bande apie vaikuciu auklejima pasneket, bet man pasirode is tuscio i kiaura snekejimas, zodziu man tas susirinkimas nelabai patiko.
Papildyta:
QUOTE(zulikas @ 2008 10 31, 23:20)
Visa savaite einam i lopsiuka niekas nieko nesake del susirinkimo blink.gif 
bet jauvciu kad didziausios kalbos buvo apie sulauzytas vaiku aiksteles, tiksliau suolus ir pavesine. blink.gif  Viazdelis pirmadieni tikrai buvo nekoks kai pamaciau, bet jau siandien tai tikrai geresnis jau gerokia aptvarkyta

o kokia jus grupe lankot? gal pagrandukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(vildži @ 2008 10 29, 23:27)

man atrodo, kad susirinkimai buvo atskiroms grupėms, pagal vaikučių amžių. Man teko "laimė" pabūti 4-5 met7 vaikučių grupių susirinkime. Pradžioje kalbėjo logopedė apie tokio amžiaus vaikučių augimą, kalbos specifiką (šveplavimus ir t.t.). O paskui teko išeiti iš susirinkimo, nes buvau su mažu sūnum, kuris vis trukdė. Direktorė pareiškė (normaliu pasakymu tai nepavadinčiau doh.gif ), kad su mažais vaikais į tokio pobūdžio susirinkimus geriau neiti doh.gif doh.gif Iš tikrųjų buvau apstulbus unsure.gif Aš pati suprantu, kad tie mažuliukai trukdo, bet ką daryti jei nėra kam jų palikti unsure.gif
Dar žinau, kad viena mama užklausė dėl tų senų langų, tai buvo išvadinta tikra lietuve lotuliukas.gif Atsiet tėveliams, kurių vaikai šala dėl senų langų, kyla pavydas, kad kitiems gerai doh.gif doh.gif Kaži, ką ji sakytų, jei jos anūkėlio grupėje būtų 16-17 laipsnių, kai tuo tarpu turi būti 20 doh.gif
Nea, sakiau, užteks tyčiotis iš tėvelių ir vaikų ir reikės imtis kokių priemonių mad.gif
Mokam po 1 lt ugdymo reikmėms, o kanceliarines prekes vis tiek tėveliai perka. Negana to, kad mūsų korpusas langų neturi, tai dar tėveliai turi pinigėlius mestis, kad nupirkt normalaus paralono langų apkamšymui verysad.gif Ačiū nors už tiek, kad juostos apklijavimui išskyrė lotuliukas.gif
Oh, esu labai pikta dėl tokių neaiškių lėšų paskirstymo prioritetų mad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiliukass @ 2008 11 01, 17:29)
Papildyta:
o kokia jus grupe lankot? gal pagrandukus g.gif

Taip tuos pacius drinks_cheers.gif o jus irgi?
Tik kad vel teks neiti i darzeli vel susirgom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zulikas @ 2008 11 03, 23:31)
Taip tuos pacius  drinks_cheers.gif o jus irgi? 
Tik kad vel teks neiti i darzeli vel susirgom  verysad.gif

mes irgi sergam jau antra savaitele verysad.gif
idomu kaip ten grupeje daug vaikuciu serga
Atsakyti
bet susirinkimas buvo tik bendras, t.y. visoms grupėms, o kiekvienai atskirai dar nebuvo, bet jau kaip ir laikas jam būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vildži @ 2008 11 04, 23:47)
bet susirinkimas buvo tik bendras, t.y. visoms grupėms, o kiekvienai atskirai dar nebuvo, bet jau kaip ir laikas jam būti g.gif

musu grupeje ( t.y Pagrandukuose)_ tai sake buvo toks mini susirinkimas po bendro, mes tai nebuvom nes net nezinojom kad bus verysad.gif kazkaip aukletoja nebuvo informavusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vildži @ 2008 11 04, 23:47)

Na nežinau g.gif Kaip bendram susirinkimui tada buvo per mažai tėvelių, o ir kalbėjo tik apie 4-5 metų vaikus g.gif Gal aš tada apie bendrą nieko nežinau? g.gif Žodžiu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 05 lapkričio 2008 - 09:13
Bendras susirinkimas buvo organizuojamas ne visoms grupems is karto o atskirai tik kelioms. Matyt buvo suskirstyta pagal amzaus grupes.
O grupes susirinkimas pas mus turejo buti is karto po bendro, bet kadangi jis ilgai uztruko tai grupeje susirinkimas neivyko. Teveliu prasymu jis buvo padarytas po poros sav. grupeje.
Taip kad prasykit kad susirinkima padarytu smile.gif
Atsakyti