Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės:Saulėgrąža

QUOTE(Disima @ 2009 01 22, 11:57)
Tikrai taip nėra "Pasakaitėje", toli gražu schmoll.gif . Sąrašuose 20 ir daugiau vaikų, netgi lopšelio grupėse doh.gif  Paguoda ta, kad ne visi lanko, yra tokių, kurie turbūt tik dėl vietos įsirašę mastau.gif
Pasak,"Pasakaitės" direktorės, siekiama, kad mažintų pradinių mokyklų skaičių Justiniškėse, kurios įsikūrusios buvusių darželių pastatuose. Nes tas darželių sumažėjimas labai pasijautė, netelpa visi norintys lankyti darželius. O kad vaikai priimami neaišku kaip, tai faktas, ir daug kur taip rolleyes.gif

Aciu smile.gif Supratau..
AS ir turejau omeny lopselio grupes, ten drauge veda savo berniuka, tai butent taip sake, bet matau, kad info nesutampa..

O iskeltas pradines kalses kur talpins?? g.gif
Dar buna, kad darzelio patalpos isnuomojamos kokiam Seimos centrui ar Seimo nario bustinei blush2.gif bet gal su laiku ir tai bus "isspresta"..

Darzeliu tai ojoj, kaip truksta.. statyt juk neapsimoka. Tai nieks ir neuzsiima.. verysad.gif
Atsakyti
Mamytės, ar matėt 2 proc. ataskaitą? g.gif Kaip ir viskas gražiai atrodo, pirko ir baldelių ir lauko inventorių, bet kainos tai man labai įdomios g.gif Perka urmu kėdutes, o kaina tai... kaip parduotuvėj doh.gif 60 Lt ar tai 70 Lt Nesuprantu, ar pasiderėt žmonės nemoka doh.gif O dar kitas klausimas vis dėlto neduoda ramybės: viską perką iš 2 proc., o kur tada tas 1 lt dingsta g.gif Per mėnesį nuo grupės gauna vidutiniškai 400 lt, per metus apie 4800 lt, o pinigų vaikų žaislams, kanceliarinėms prekėms neskiria blink.gif Tėveliai patys turi pirkti doh.gif Pas mus grupėj iš vis tragedija: pelėsis jau eina blink.gif Siaubas kažkoks, jis gi sveikatai vaikų kenkia verysad.gif Anksčiau dar šildytuvus du auklėtojos jungė, nes tempa tai apie 15 laikėsi, o dabar sakė tik vieną gali jungti, nes skaitliukas išmuša ir niekas nieko netaiso doh.gif Tipo, kainuoja, o pinigų nėra doh.gif Negi vėl per švietimą reikės eiti ar kokį straipsnį laikraštyje suorganizuoti ta tema g.gif
Kažkoks košmaras darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2009 01 27, 22:51)
Mamytės, ar matėt 2 proc. ataskaitą?  g.gif Kaip ir viskas gražiai atrodo, pirko ir baldelių ir lauko inventorių, bet kainos tai man labai įdomios  g.gif Perka urmu kėdutes, o kaina tai... kaip parduotuvėj  doh.gif 60 Lt ar tai 70 Lt Nesuprantu, ar pasiderėt žmonės nemoka  doh.gif O dar kitas klausimas vis dėlto neduoda ramybės: viską perką iš 2 proc., o kur tada tas 1 lt dingsta  g.gif Per mėnesį nuo grupės gauna vidutiniškai 400 lt, per metus apie 4800 lt, o pinigų vaikų žaislams, kanceliarinėms prekėms neskiria  blink.gif

Na, visad yra 2 puses: kas rupinas, stengias - daznai ir nebuna tinkamai ivertintas... blush2.gif O is kitos puses - na, kas dabar suseks, kiek kas kainavo, ar cia i sona kur kas nuplauke ax.gif ar derejos, ar ne?! Juk teparasyti skaiciukai - saskaitos neprisegtos lotuliukas.gif

Tik va kas lauke pirkta.. nelabai matyti... Ar jus matot? g.gif Gal tik as nematau?
O ir kodines duris dejosi visi darzeliai..as kazko tikejaus, kad cia savivaldybes "nuleista" tvarka ir jos finansuota.. ? blink.gif Brangiai atsiejo!

Galiausiai, kai visoj spaudoj mirga isvien svaistomi milijonai ir jokios kontroles - tai manyk, zmogau, ka nori .. bet saziningu zmoniu gretos kaip niekad retos MUSYSE... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 11 vasario 2009 - 10:04
sveikutes!
nezinau kaip dabar su vietom ,,saulegrazoje,,, bet jei ka kiek pinigeliu kysiui ruost?sad.gif
Atsakyti
QUOTE(miracleforever @ 2009 02 12, 18:46)
sveikutes!
nezinau kaip dabar su vietom ,,saulegrazoje,,, bet jei ka kiek pinigeliu kysiui ruost?sad.gif

Aš siulyčiau tokių klausimų čia neužduoti, kadangi ne tik SM mamytės temą skaito mirksiukas.gif Gal pirma pabandykit nueiti ir pakalbėti su direktore apie situaciją, o paskui jau savo nuožiūra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 13 vasario 2009 - 12:34
ugu..teks matyt
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2009 01 27, 23:51)
Mamytės, ar matėt 2 proc. ataskaitą?  g.gif Kaip ir viskas gražiai atrodo, pirko ir baldelių ir lauko inventorių, bet kainos tai man labai įdomios  g.gif Perka urmu kėdutes, o kaina tai... kaip parduotuvėj  doh.gif 60 Lt ar tai 70 Lt Nesuprantu, ar pasiderėt žmonės nemoka  doh.gif O dar kitas klausimas vis dėlto neduoda ramybės: viską perką iš 2 proc., o kur tada tas 1 lt dingsta  g.gif Per mėnesį nuo grupės gauna vidutiniškai 400 lt, per metus apie 4800 lt, o pinigų vaikų žaislams, kanceliarinėms prekėms neskiria  blink.gif Tėveliai patys turi pirkti  doh.gif Pas mus grupėj iš vis tragedija: pelėsis jau eina blink.gif  Siaubas kažkoks, jis gi sveikatai vaikų kenkia  verysad.gif Anksčiau dar šildytuvus du auklėtojos jungė, nes tempa tai apie 15 laikėsi, o dabar sakė tik vieną gali jungti, nes skaitliukas išmuša ir niekas nieko netaiso  doh.gif Tipo, kainuoja, o pinigų nėra  doh.gif Negi vėl per švietimą reikės eiti ar kokį straipsnį laikraštyje suorganizuoti ta tema  g.gif
Kažkoks košmaras darosi  doh.gif

ot. lietuviai, viskas blogai!!!! manau kad tikrai ten viskas super! kitu darzeliu paziurekit perkamuma, cia tai bent viskas matosi. thumbup.gif man tai labai patinka sis darzelis ir jo tvarka, drauga veda i zveryno darza tai ten rinkliavos nerealios!
Papildyta:
QUOTE(Gurmano @ 2009 02 11, 12:03)
Na, visad yra 2 puses: kas rupinas, stengias - daznai ir nebuna tinkamai ivertintas...  blush2.gif  O is kitos puses - na, kas dabar suseks, kiek kas kainavo, ar cia i sona kur kas nuplauke  ax.gif ar derejos, ar ne?!  Juk teparasyti skaiciukai - saskaitos neprisegtos  lotuliukas.gif

Tik va kas lauke pirkta.. nelabai matyti...  Ar jus matot?  g.gif  Gal tik as nematau?
O ir kodines duris dejosi visi darzeliai..as kazko tikejaus, kad cia savivaldybes "nuleista" tvarka ir jos finansuota.. ?  blink.gif Brangiai atsiejo!

Galiausiai, kai visoj spaudoj mirga isvien svaistomi milijonai ir jokios kontroles - tai manyk, zmogau, ka nori .. bet saziningu zmoniu gretos kaip niekad retos MUSYSE...  doh.gif

mes gi 2% geranoriskai pervedam, jie gali isviso likti nepanuadoti....tai gerai nors kad kazkas lieka musu vaikams, as matau kas yra pirkta, keista kad tik as matau....jei atiduodat tuos pinigau tai bent nepriekaistaukit!
Atsakyti
QUOTE(DOMINIKE @ 2009 02 17, 19:23)
jei atiduodat tuos pinigau tai bent nepriekaistaukit!

logikos nulis blink.gif
Jei aš duodu pinigus, tai labai norėčiau matyti kur jie naudojami. Laisvai galėčiau kamnors kitam pervesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night: 17 vasario 2009 - 21:38
QUOTE(DOMINIKE @ 2009 02 17, 19:23)
ot. lietuviai, viskas blogai!!!! manau kad tikrai ten viskas super! kitu darzeliu paziurekit perkamuma, cia tai bent viskas matosi. thumbup.gif  man tai labai patinka sis darzelis ir jo tvarka, drauga veda i zveryno darza tai ten rinkliavos nerealios!
Papildyta:
mes gi 2% geranoriskai pervedam, jie gali isviso likti nepanuadoti....tai gerai nors kad kazkas lieka musu vaikams, as matau kas yra pirkta, keista kad tik as matau....jei atiduodat tuos pinigau tai bent nepriekaistaukit!

Labai atsiprašau, gal ne taip supratot mano pasisakymą g.gif Man nėra blogai, bet ir kai kurių pirkimų kainos tai abejotinos g.gif Kas lauke pirkta aš matau, man viskas tinka thumbup.gif (dar tik pora naujų supynių būtų neprošal lotuliukas.gif )

Ir aš noriu žinoti kur dedami mūsų ir kitų tėvelių pinigėliai ir kokia logika juos vesti, jei jie pvz. būna ir visai nepanaudoti g.gif tada geriau pervesti tiems, kurie žino kur ir panaudoja juos unsure.gif
Man tik labai pikta, kad mes, tėveliai, vedam 2 proc., mokam po 1 lt už dieną, o kanceliarines, žaisliukams vis tiek turim pirkti VĖL mes doh.gif Ir dar sutartyje tokį punktą įrašė doh.gif doh.gif
Juk galima būtų pvz. rudenį skirti kiekvienai grupei po kažkokią pinigų sumą (kad ir po 400 lt), o auklėtojos nupirktų ko reikia thumbup.gif Žinau, kad kažkuriame darželyje taip daro thumbup.gif Galų gale, kodėl direktorė negalėtų atsižvelgti į tėvelių pageidavimus kur norėtų, kad jų pinigėliai būtų panaudoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 17 vasario 2009 - 22:14
Kaip Jums atrodo.. pliusu ar minusu daugiau, kai lopselio aukletojos perejus i darzeli irgi pasikeicia? Ar negeriau, kaip kituos darzeliuos, kai lydi tie patys zmones iki parengiamosios grupes? Kam vaikams tie stresai ir besikeiciantys veidai? g.gif

Ir dar... tiesus klausimas - kurios darzelio (ne lopselio) aukletojos vertos pagiriamojo zodzio?
Mylimos vaiku ir vertinamos tevu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 02 kovo 2009 - 14:19
QUOTE(Gurmano @ 2009 03 02, 16:17)
Ir dar... tiesus klausimas - kurios darzelio (ne lopselio) aukletojos vertos pagiriamojo zodzio?
Mylimos vaiku ir vertinamos tevu?  blush2.gif

Vienareikšmiškai: Vida Miginienė thumbup.gif clap.gif clap_1.gif thumb_yello.gif
Jei ji dar dirba šiame darželyje.... Žemai lenkiuosi prieš ją notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2009 03 02, 15:54)
Vienareikšmiškai: Vida Miginienė  thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif  thumb_yello.gif
Jei ji dar dirba šiame darželyje.... Žemai lenkiuosi prieš ją notworthy.gif

O darzelio grupej jau viena aukletoja buna ar irgi keicias dviese?
Gal kas zino, ar dirba mineta Vida Miginienė? mirksiukas.gif
Atsakyti