Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės:Saulėgrąža

QUOTE(Alaplaja @ 2008 12 11, 11:46)
Sakykit, o jei yra 2 ar 3 maziu grupes, tai kuriose is ju pakeisti ir kuriose nepakeisti langai?
Kodel i prailginta neveda maziuku?

Ir dar, gal kas nors noretu kooperuotis samdyti kokia studente, gyvenancia netoli darzelio, kad pasiimtu kelis vaikucius, parveztu i namus arba pabutu vaikai pas ta auklyte iki kol griztume is darbu? Nu kazka panasaus.

Beje ar turi darzelis kieme nauju kokiu supyniu?

Jei nesunku papasakokit.
Is anksto aciu.  4u.gif

pas pacius maziausius pas lopselinukus langai man atrodo pakeisti pilnai, jeigu as neklystu, grupese tikrai silta yra smile.gif
o kodel neveda i prailginta tai kazkada aukletoja sake kad lopselinuku i prailginta vesti negalima pagal svietimo sistemos istatymus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiliukass @ 2008 12 11, 15:09)
pas pacius maziausius pas lopselinukus langai man atrodo pakeisti pilnai, jeigu as neklystu, grupese tikrai  silta yra smile.gif
o kodel neveda i prailginta tai kazkada aukletoja  sake kad lopselinuku i prailginta vesti negalima pagal svietimo sistemos istatymus ax.gif

Taip, pas juos pakeisti smile.gif Aš tai už tai, kad neveda, nes patiems mažiausiems būtų labai sunku tose prailgintose. Jie juk jautriai reaguoja į pasikeitusius žmones (kita auklėtoja, kiti vaikai). Aišku, vaikas vaikui nelygus biggrin.gif Mano mažoji tokia "šūstra" buvo, kad ją drąsiai galima buvo į prailgintą vesti, nes ji tam neteikė didelės reikšmės thumbup.gif Aš galvoju, kad jei jau sutrumpino pasiėmimo laiką, tai bent jau galėjo palikti tėveliams galimybę pasirinki ar nori, kad jų vaikas būtų vedamas į prailgintą, ar ne. Yra ir kita medalio pusė: padidėja atsakomybė prailgintos grupės auklėtojoms unsure.gif
Atsakyti
Bet tai jie man kažkokie išprotėję doh.gif Nu kaip dirbančiam žmogui spėt tą vaiką pasiimt doh.gif
Reiktų gal švietimo skyriuje paklaust, kodėl čia tokia tvarka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night: 11 gruodžio 2008 - 17:10
QUOTE(Night @ 2008 12 11, 17:08)
Bet tai jie man kažkokie išprotėję  doh.gif Nu kaip dirbančiam žmogui spėt tą vaiką pasiimt  doh.gif
Reiktų gal švietimo skyriuje paklaust, kodėl čia tokia tvarka  g.gif

Paklauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu visoms atsakiusioms smile.gif
Kada pasiima paskutini vaika is maziuku grupes? Kiek vaiku jose?
Atsakyti
QUOTE(Alaplaja @ 2008 12 12, 12:43)
Aciu visoms atsakiusioms smile.gif
Kada pasiima paskutini vaika is maziuku grupes? Kiek vaiku jose?

musu grupeje sarasiniu 20 bet tikrai tiek niekada nebuna
kelinta pasiima paskutini tai tikrai nezinau, bet galiu pasakyt kazkuria cia savaitele musu grupe lanke gal kokie 7 vaikuciai tai as savaji pasiimdavau paskutini, o budavau darze mazdaug po penkiu penkiolika ax.gif aukletoja sake kad jau nuo puses penkiu jis vienas sededavo, aisku labai liudna kaip taip atsitinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiliukass @ 2008 12 12, 12:39)
musu grupeje sarasiniu 20 bet tikrai tiek niekada nebuna
kelinta pasiima paskutini tai tikrai nezinau, bet galiu pasakyt kazkuria cia savaitele musu grupe lanke gal kokie 7 vaikuciai tai as savaji pasiimdavau paskutini, o budavau darze mazdaug po penkiu penkiolika ax.gif  aukletoja sake kad jau nuo puses penkiu jis vienas sededavo, aisku labai liudna kaip taip atsitinka verysad.gif

O kokioj grupej tavo vaikas? blush2.gif Gali parasyti i az, jei nenori viesintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 13 gruodžio 2008 - 18:34
Mano vaikas yra toj prailgntoj grupej i kuria suveda visus vaikucius. Tai grupe dirba iki 19val. O vaikus atveda is kitu grupiu apie 17-17.30 val. Ir tikrai atveda maziukus, vakar kaip tik buvo atvestas mazius is Zvirbliuku grupes, kurioje vaikai 2-3m. Juk mazesniu dabar nera, nes priima tik nuo 2m.
O tam korpuse kur nepakeisti langai tai tikrai salta, ypac po savaitgalio, nes yra prisukamas sildymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ežiukai @ 2008 12 18, 10:45)
Mano vaikas yra toj prailgntoj grupej i kuria suveda visus vaikucius. Tai grupe dirba iki 19val. O vaikus atveda is kitu grupiu apie 17-17.30 val. Ir tikrai atveda maziukus, vakar kaip tik buvo atvestas mazius is Zvirbliuku grupes, kurioje vaikai 2-3m. Juk mazesniu dabar nera, nes priima tik nuo 2m.
O tam korpuse kur nepakeisti langai tai tikrai salta, ypac po savaitgalio, nes yra prisukamas sildymas doh.gif

Nu fain kad buna ilgiau ir mazieji, nebutu mano toks vienintelis smile.gif
O kaip su kiemu? tvarkingas? Turit nauja zaidimu aikstele ar vis dar tarybine kaip daug kur?
Atsakyti
QUOTE(Alaplaja @ 2008 12 18, 14:54)
Nu fain kad buna ilgiau ir mazieji, nebutu mano toks vienintelis smile.gif
O kaip su kiemu? tvarkingas? Turit nauja zaidimu aikstele ar vis dar tarybine kaip daug kur?

Yra naujos, tik supynės dar senos g.gif Bet tikiuosi ir jas greitu laiku pakeis ax.gif
O ne paprasčiau būtų jums pačiai atvažiuoti ir pasižvalgyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(grivita @ 2008 07 04, 10:17)
Tikekimes, kad visgi namai neiskils  drinks_cheers.gif
Priesingu atveju - smarkiai "pabrangs" ir sitas darzelis ...  ax.gif

Hmm... Nu labai gražu iš Jūsų pusės... Čia tas pats, kas palinkėti, kad grįžusi nerastum savo namų... blink.gif verysad.gif

QUOTE(vildži @ 2008 09 07, 21:39)
manau, kad visur visko yra.Nieko tokio, pripras, auklėtojos neblogos, viskas bus gerai.Tik dar vienas trūkumas, kad mūsų grupės langai į "Dangaus..." pusę, bet vėlgi - miegamasis į kitą, tai irgi gerai...Pirmas aukštas - lengviau išeiti į lauką.

Nieko sau trūkumas... O kad šiltina fasadus pusvelčiui ta pati statybinė bendrovė tai čia turbūt irgi trūkumas... lotuliukas.gif

Mano mažas nuo rugsėjo lankys šį darželį. Ir gyvensim visai ne "po laidais", kaip čia kažkas išsireiškė. Kažkaip vat nepažįstu nei vienos, bet kažkaip iš karto pasijautė kažkoks atstūmimas ... Mielosios, na negalima būti tokioms ... (žodį galite prisitaikyti kokį tik norite smile.gif ) Lyg vaikai iš "Dangaus miesto" yra kažkokie kitokie - lyg jie baubas, kuris "suvalgys" JŪSŲ darželį... Nežinau, aš išvis kas nors suprato, apie ką čia aš doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2009 01 05, 10:30)
Hmm... Nu labai gražu iš Jūsų pusės... Čia tas pats, kas palinkėti, kad grįžusi nerastum savo namų...  blink.gif  verysad.gif
Nieko sau trūkumas... O kad šiltina fasadus pusvelčiui ta pati statybinė bendrovė tai čia turbūt irgi trūkumas...  lotuliukas.gif

Mano mažas nuo rugsėjo lankys šį darželį. Ir gyvensim visai ne "po laidais", kaip čia kažkas išsireiškė. Kažkaip vat nepažįstu nei vienos, bet kažkaip iš karto pasijautė  kažkoks atstūmimas ... Mielosios, na negalima būti tokioms ... (žodį galite prisitaikyti kokį tik norite smile.gif )  Lyg vaikai iš "Dangaus miesto" yra kažkokie kitokie - lyg jie baubas, kuris "suvalgys" JŪSŲ darželį... Nežinau, aš išvis kas nors suprato, apie ką čia aš  doh.gif  g.gif

Nieko,nekreik dėmesį mirksiukas.gif Juk kiekviena turi teisę savo nuomonę pasakyt,o Jūs apie tai susidarot nuomonę ir tiek wink.gif Kokią grupę lankys? Gal jau žinot?
Mūsų irgi pradeda lankyt, atrodo,kad pirma diena sekasi puikiai thumbup.gif
Atsakyti