Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Poema @ 2009 06 27, 19:11)
Va cia tai mociute thumbup.gif  lotuliukas.gif

nu jo dabar niekur vienos neisleidziam biggrin.gif
Atsakyti
Kelios istorijos is mano gyvenimo smile.gif

Vaikstinejam nakti su vyru pajury, tamsu nors i aki durk. Abu jau kaip ir gamta saukia ir kalbam, kad paejekim kiek i sona nuo juros ir [COLOR=yellow] nusilengvinkim. Kalbam abu, kad jau nerealiai norim, paeinam i sali ir [COLOR=yellow] sysiojam. as dar su komentarais: "o kaip gera, is kart akyse prasviesejo". Girdim kazkas kalba salia ir prozektorius isijunge, ogi ziu per pora metru nuo musu suoliukas, o ant jo chebryte sedi lotuliukas.gif

Vyras uzsirase i kirpykla. Nueina jis sutartu laiku ir kirpeja pradeda darbuotis. ji bekerpant ateina kazkoks vaikinukas sako as uzsirases 18h, mano vyras sako as irgi uzsirases. O pasirido MB ne i ta kirpykla nuejo, salia dvi buvo lotuliukas.gif

Dirbau batu parduotuvej konsultante. stoviu vidury sales, klientu daug ziurinejanciu batus. Jauciu kazkas apkabina per liemeni ir sako eime smile.gif Vaikinukas sumaise mane su savo panele lotuliukas.gif po to spruko is parduotuves visas iraudes, o mes davem zvengt iki asaru lotuliukas.gif
Atsakyti
nu cia geras lotuliukas.gif
pajuty buciau is gedos numirus lotuliukas.gif
Atsakyti
nu tikrai labai nesmagu buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MJuste @ 2009 06 28, 10:49)
Kelios istorijos is mano gyvenimo  smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
oj linksmai čia, o aš nieko pati nors jau nepamenu bet man pasakojo, kad kai buvau maža kokių 4-5metų, nusivedė mane į bažnyčia. nu ką, visi sutilo jau mišios prasideda, ateina kunigas, sako "Melskimės" , o aš, kad mažas vaikas, per visą bažnyčią, kad susakysiu "Nu, melskimės, melskimės" XD
įsivaizduoju kaip tai turėjo skambėti, ir kokia tėvams gėda buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmogeliukas @ 2009 06 28, 13:59)
...kokių 4-5metų, nusivedė mane į bažnyčia. nu ką, visi sutilo jau mišios prasideda, ateina kunigas, sako "Melskimės" , o aš, kad mažas vaikas, per visą bažnyčią, kad susakysiu "Nu, melskimės, melskimės" XD

Panašiai ir mano mama pasakojo. Ėjau ketvirtus, laidojo mano močiutę regis Laukuvos bažnyčioje, kurioje labai gražiai visais šventaisiais žydrame fone ištapytas didžiulis skliautas. Tai žiūrėjau aš žiūrėjau į tą grožį ir pačiu tinkamiausiu momentu visai bažnyčiai konstatavau ,,mama, mama, čia gi mūsų pliažas!!! Ir deginas visi bigsmile.gif "
Atsakyti
QUOTE(MJuste @ 2009 06 28, 09:49)
Kelios istorijos is mano gyvenimo  smile.gif

Vaikstinejam nakti su vyru pajury, tamsu nors i aki durk. Abu jau kaip ir gamta saukia ir kalbam, kad paejekim kiek i sona nuo juros ir [COLOR=yellow] nusilengvinkim. Kalbam abu, kad jau nerealiai norim, paeinam i sali ir [COLOR=yellow] sysiojam. as dar su komentarais: "o kaip gera, is kart akyse prasviesejo". Girdim kazkas kalba salia ir prozektorius isijunge, ogi ziu per pora metru nuo musu suoliukas, o ant jo chebryte sedi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar per porą metrų
Atsakyti
QUOTE(MJuste @ 2009 06 28, 12:49)
Vaikstinejam nakti su vyru pajury, tamsu nors i aki durk. Abu jau kaip ir gamta saukia ir kalbam, kad paejekim kiek i sona nuo juros ir [COLOR=yellow] nusilengvinkim. Kalbam abu, kad jau nerealiai norim, paeinam i sali ir [COLOR=yellow] sysiojam. as dar su komentarais: "o kaip gera, is kart akyse prasviesejo". Girdim kazkas kalba salia ir prozektorius isijunge, ogi ziu per pora metru nuo musu suoliukas, o ant jo chebryte sedi  lotuliukas.gif

Viena geriausiu skaitytu istoriju thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 06 28, 14:57)
Panašiai ir mano mama pasakojo. Ėjau ketvirtus, laidojo mano močiutę regis Laukuvos bažnyčioje, kurioje labai gražiai visais šventaisiais žydrame fone ištapytas didžiulis skliautas. Tai žiūrėjau aš žiūrėjau į tą grožį ir pačiu tinkamiausiu momentu visai bažnyčiai konstatavau ,,mama, mama, čia gi mūsų pliažas!!!  Ir deginas visi bigsmile.gif "

lotuliukas.gif oi gerai čia lotuliukas.gif
Atsakyti
Bandžiau ir aš prisiminti kokią nors nemalonią situaciją. g.gif Tai prisiminiau kaip vieną kartą ir aš "grakščiai" išlipau iš troleibuso. Tas nelaimingas troleibusas buvo gana pilnas ir, privažiavus mano stotelę, turėjau prasibrauti pro burelį žmonių. Kadangi nenorėjau nieko sužaloti kaip tos troleibusinės bobutės-intymininkės, tai broviausi pro žmones lėtai su visai "atsiprašau" ir jau maniau nebespėsiu. Bet štai kelias jau laisvas ir, galvoju, gal dar kažkaip iššoksiu, na tai ir šokau tokį šuoliuką, bet užsidarančios durys pagavo mano koją ir tėškiausi ne tai kad ant kelių, bet visu ūgiu ant šlapio ir purvino šaligatvio. doh.gif Gerai, kad buvau su žiemine striuke, tai nedaug nusibrozdinau, bet užtat atsikėlus iš tos balos atrodžiau kaip asocialus asmuo pilvu iššliaužiojęs griovį. blink.gif O toj stotelėj lipau, nes norėjau į drabužių parduotuvę užeit lotuliukas.gif Spėkit ar beužėjau. Na, manęs vis tiek nebūtų ten įleidę..
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2009 06 27, 14:00)
Nerealiausia istorija kokią tik esu skaičius šioj temoj. Kai įsivaizduoju tą vaizdą, tai apsiverkiu iš juoko. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

prašau taip baisiai nesijuokti ir neverkti iš mano nelaimės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nimbamedė: 29 birželio 2009 - 10:05