Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Mur mur @ 2008 08 31, 22:22)
na, pagaliau ir as rodausi smile.gif nieko ypatingo, tiesiog, spalvinga ir linksma paveiksleli siuvinejau sunui i jo kambari. dar pridejau siek tiek metriko duomenu ir stai kas gavosi:
ryt nesiu reminti.

Liuks, kad is paveiksliuko padarei metrika thumbup.gif As irgi uz tokius metrikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 08 31, 21:41)
O geras...  lotuliukas.gif  Pamačius tavo avatara,aš ir pagalvojau,kad tu galėtum būti dailininke... mirksiukas.gif  (na čia iš tų ,kur aš visai nesuprantu  blush2.gif )

as studijuoju dailes pedagogika, bet pati nesu dailininke 4u.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi šitoj temoj dažniausiai tik reiškiu pastabas, bet nerodau, ką "pridirbu", pagalvojau, kad gal laikas kažką parodyti hihihi.gif Kad nesakytumėt, kad kažkokia vaikšto, aiškina, nors pati nieko nedaro.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Grazu smile.gif Na o as pries tris savaites pagaliau pradejau savo irisus siuvineti ax.gif jau po truput aiskeja kur kas bus 4u.gif Kai pabaigsiu, pasirodysiu ir as blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
na, pagaliau ir as rodausi smile.gif nieko ypatingo, tiesiog, spalvinga ir linksma paveiksleli siuvinejau sunui i jo kambari. dar pridejau siek tiek metriko duomenu ir stai kas gavosi:
user posted image
ryt nesiu reminti.

thumbup.gif wub.gif labai grazu
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 09 01, 11:30)
Kadangi šitoj temoj dažniausiai tik reiškiu pastabas, bet nerodau, ką "pridirbu", pagalvojau, kad gal laikas kažką parodyti hihihi.gif Kad nesakytumėt, kad kažkokia vaikšto, aiškina, nors pati nieko nedaro.

kaip grazu thumbup.gif ir pati tokio daikciuko uzsimaniau lotuliukas.gif gal galeciau ornamentu schemute? ax.gif
Atsakyti
[quote=AGORIA,2008 08 31, 20:23]
[quote=paukščiukas,2008 08 31, 20:13]
Na, vaza vazai nelygi. O šiaip, kad ir Van gogho darbas, jis manęs nesužvėjo schmoll.gif

cia turbut vienintelis darbas kuris man patiko is vangogo, seip studijuoju daile tai jo ir kitu dailininku darbu daugybe macius esu. tai zinok net pati nustebau ta darba pamacius,ir kad jis man patiko. Jo vaza vazai nelygu, bet vistiek nematau prasmes vazos ant sienos kambario kabinti schmoll.gif biggrin.gif bet apsidraudsama sakau kad cia tik mano nuomone lotuliukas.gif
[/quote]

Šiaip tai lygiai tokią pačią prasmę matau kabinti purvinus batus ant sienos, nesvarbu, ar Vangogo ar Rafaelio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Prisistatai krūvą purvinų batų ir džiaugiesi. Vazos kažkaip man gal ir gražiau g.gif Būna darbų, kurie skirti būna būtent siuvinėjimui, o tie, kur padaryta iš kokios nuotraukos ar menininko darbo schema man kažkaip "pritemptai" atrodo - per daug sudėtinga gal. Geriau tikrai kabintis gerą reprodukciją. Bet čia irgi - tik mano nuomonė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 09 01, 11:55)
kaip grazu  thumbup.gif  ir pati tokio daikciuko uzsimaniau  lotuliukas.gif  gal galeciau ornamentu schemute?  ax.gif

čia galima jų rasti daug ir visokių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 01 rugsėjo 2008 - 12:15
bet pvz tie batai labai gerai ziuretusi prieangyje-kolidariuje thumbup.gif vat kas meno nesupranta tam galima ir elternatyva atrasti. o Batuose gali buti didele mintis, nereikia y viska ziureti taip tiesmukiskai ir ribotai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 09 01, 12:14)
čia galima jų rasti daug ir visokių  bigsmile.gif

geras, skaitau ten ir viska suprantu lotuliukas.gif olandu kalba juk ten bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmushka21 @ 2008 08 31, 19:03)
Bonda,
Sita konvertavimo lentele yra Cia
Antra eilute, kur piterskije muline i DMC 4u.gif

aciukas mirksiukas.gif uzsimaniau -uzsidegiau kai ka vaikui issiuvinet blush2.gif lotuliukas.gif kanvos turiu, o siulu reikiamu ne (nors namie ju spalvu nzn kiek) lotuliukas.gif lotuliukas.gif o pas mus tik muline gali geriausiu atveju rast...kaunas pasiekiamas- bet ne siandien - o noris srazu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

man labai thumbup.gif

QUOTE(eMAr @ 2008 09 01, 12:30)

grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(m a m a @ 2008 08 31, 21:45)

Ačiū notworthy.gif

eMar, kaip gražu wub.gif O koks ten tas rausvas siūliukas?
Atsakyti