Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(ruci @ 2008 09 03, 20:35)
bet schemos neturiu - siuvinėju iš akies blush-anim-cl.gif:

blink.gif Ohooooo... Iš akies ... Nu ir šaunuolė... Kaži ar rįžčiausi... Turbūt labai jau jų norėjai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2008 09 03, 21:31)
po ilgo laiko vel prisedau siuvineti. drauges prasymu issiuvinejau maza metrika   blush2.gif 

wub.gif miela metrika
QUOTE(Padangele @ 2008 09 03, 21:50)
Sveikutes, gal galit kas padeti, labai noriu issisiuvineti paveiksliukus pasikabinti WC ir vonioj ta tema, o visa vakara ieskau ieskau ir nerandu kazka tokio..  doh.gif
gal kas turite uzsispaude ka nors panasaus, labai buciau dekinga jei imestumet i pasta skandrij@yahoo.com    lauksiu  4u.gif

http://vladena.galle...lbums=1&page=12

ReNcYtEa čia nemažai balerinų schemų, gal ką rasi

http://cafe-noir.gal...watch?a=eI3-0oy

Kokį gražų angeliuką radau wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 04 rugsėjo 2008 - 07:27
Labas rytas visoms, darbstuolems 4u.gif

Rencyte, norejau paklausti ar emeisi to didelio peizazo jau? smile.gif g.gif

egverb, tikrai mielas metrikas 4u.gif spalvingas ...patiko thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 09 04, 08:27)
Rencyte, norejau paklausti ar emeisi to didelio peizazo jau?  smile.gif  g.gif

Dar ne,bet jau neužilgo. Savo arkliukus jau pabaigiau,bet dar vienas užlindo be eilės,nes iki Naujųjų turiu išsiuvinėt ir įrėmint,tada ramia dūšia jau imsiuosi "amžiaus projekto". Bet tas "užlindėlis" nesudėtingas-"Rožės gyvenimas"-tai,tikiuosi,labai ilgai netruksiu,nes taip "nagučiai niežti" pradėt peizažiuka doh.gif
O kaip tau sekasi? Jei ko nemaišau,tai lyg atidėjai jį kuriam laikui šonan g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri turite gražią schemą vestuvių tema? wub.gif Labai noriu išsiuvinėt mažajai savo sesutei vestuvių proga.
Atsakyti
QUOTE(Aisuru @ 2008 09 03, 10:14)
Gal galima ir man schemą? saulytea@hotmail.com

QUOTE(laujus @ 2008 09 03, 10:34)
Taigi labai labai ieškau

Išsiunčiau abiem mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Graikė @ 2008 09 04, 09:45)
Sveikos merginos, gal kuri turite gražią schemą vestuvių tema?  wub.gif  Labai noriu išsiuvinėt mažajai savo sesutei vestuvių proga.

Šiuo metu draugų vestuvėm siuvinėju šitą:
user posted image
Tik puokštės nebus, o tik rankos, jaunųjų vardai ir data. jei tinka duok el. paštą

O sau norėčiau išsiuvinėti šitą, tik schemos neturiu, gal galit pasidalint blush2.gif sandra_maciuliene@yahoo.com
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 04 rugsėjo 2008 - 08:56
Sandrulia, išsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sandrulia siunčiu, buvau pamiršus, kad prašei mastau.gif

mane jau aplenkė... biggrin.gif

Vestuvinė šiuo metu, man ši pati gražiausia wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 04 rugsėjo 2008 - 09:32
Ačiū, mergaitės wub.gif
Atsakyti
Rencyte, aha atidejau ... nes man jis LABAI grazus, bet va issiuvinejau lapa,m vis sukdama galva kad interjera taikysiu prie paveikslo sio, nes i toki interjera kokio as noriu jis netinka ... schmoll.gif aisku gaila ... dabar siuvineju katyte Pifo remimui skirta ... bet irgi laiko labai mazai, o darbelis kad ir pusiau konturinis uzima laiko smile.gif doh.gif
Papildyta:
Pauksciukas, o WOW bigsmile.gif bigsmile.gif tikrai labai fainas, toks subtilus, ne per saldus thumbup.gif thumbup.gif ...plius nematytas dar .. biggrin.gif
Atsakyti
paukščiukas labai labai gražus tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
Nuorodėlė, kam reikėjo WC
http://picasaweb.goo...insvet/VoniaWC#
Atsakyti