QUOTE(zuzla @ 2008 11 25, 20:32)
kaip galėjo parapija, kurioje gyvena Dagilis, kuri išrašė laisvo stovio liudijimą, žinoti kurioje bažnyčioje krikštyjo Dagilį, kad susisiekti ir išsiaiškinti
Manau, kad nesusisieke tikrai. Tik cia suo pakastas gal kitur - kitas tos parapijos kunigas mane gerai pazista ir zino, ka nebuvau istekejusi, tai gali buti, kad del to ir pasitikejo ir tas konkretus kunigas, kuris man ta pazyma ta diena israse. Pasaulis mazas, o jei lankaisi Baznycioje aktyviau, tai visi visus bent jau is matymo yra mate ir zino.
Tik vis tiek pats principas, kad laisvo stovio pazyma turetu isduoti kriksto parapija, nes butent joje turetu buti visi duomenys apie laisva ar nelaisva stovi, cia nesuveike...
Man dabar paciai keista, kodel tos pazymos ejome i parapija, o ne i kriksto parapija? Kriksto parapija labai toli, kriksto pazyma man iseme giminaite, gyvenanti ten, net nevaziavome i ja.
O va vyrui tai tvarkingai pazyma israse butent kriksto parapija
Vienu zodziu, manau tai visai ne esme - juk visi esame laisvi ir pries Dieva meluoti tai... kaip rusai sako - blogiau jau nebuna... O kas nores apgauti kuniga, tai vis tiek ras buda, kaip sufalsifikuoti duomenis, bet nesuprantu, kam taip zmones daro??? Bet daug ko nesuprantu - kaip vagia is Baznyciu, kaip vaikus negimusius zudo ir taip toliau...